Acest forum este dedicat suporterilor UTA-ei, drep urmare orice utilizator care intra aici si isi creaza un cont doar pentru a starni o serie de polemici si discutii neavenite cu mesaje fara nici un sens si fundament real, va fi sters din baza de data a forumului iar adresa IP va fi blocata !
Forza UTA !
ai vazut ce interese are magi, ultimul utilizator inregistrat pe forum?
Timisorenilor sunteti de-a dreptul penibili, penibilitatea ce nu are limite.
Vesnic ne acuzati ca suntem tarani, ca voi sunteti superiori, ca nu sunteti curiosi de noi dar voi ce faceti, dati public adresa forumului nostru la voi pe forum pt. ne invada forumul cu mesaje jignitoare si tampenii pe care nici sticla nu le mai suporta.
Ne vedeti pe noi curiosi de forumul vostru (exceptand vreo 1 sau 2 rataciti, care oricum nu au avut atitudinea pe care o aveti voi aici)? De ce tineti neaparat sa va bagati in seama si sa incitati bai soarecilor de tastatura, daca lumea nu este curioasa de voi?
Demonstrati-ne cat sunteti de zmei la momentul potrivit, cand confruntarea va avea loc pe stadion si nu ne mai obositi cu prostia voastra.
Aici este forumul nostru iar voi nu sunteti bineveniti (sunt cateva exceptii care in pofida subiectivismului de inteles, participa constructiv la discutii).
Va avertizez ca tentativele voastre patetice nu vor avea sorti de izbanda niciodata.
oameni buni..de ce ne batem noi capul pt timisoreni...noi suntem utisti si ar trebui sa ne vedem de echipa noastra.Lasati timisorenii k daca nu ii baga nimeni in seama isi iau jucariile si pleaca...
Forumurile din sectiunea FC UTA Arad le-am setat in asa fel incat sa poata fi vizualizate doar de catre utilizatorii inregistrati, asta pentru a nu se baga in seama toti fraierii din sud care mai apoi citeaza mesajele de pe forumul nostru la ei pe forum.
Forumurile din sectiunea ALTE DISCUTII au ramas la fel, iar forumul ADMINISTRATIV l-am lasat public pentru eventuale reclamatii din partea utilizatorilor banati.
Oameni buni invatati sa folositi functia Quote (citeaza) intr-un mod corect, pt ca este destul de deranjant pt. estetica mesajelor sa tot vedem o gramada de quote-uri facute aiurea.
Corect se foloseste asa:
Se apasa butonul QUOTE se scrie textul mesajului fara spatiu intre codul quote si text dupa care se apasa iar QUOTE si trebuie sa va apara codul acesta[/quote]
Exemplu: Quote:Textul mesajului
ATENTIE:
Nu degeaba aveti buton de PREVIEW, folositi-l sa vedeti daca va si iese bine mesajul.
pentru utilizatorii acestui forum: nu mai raspundeti, va rog, la toate topicurile deschise de diversi frustrati. oricare ar fi atitudinea voastra, fie ca ii injurati, jigniti, ironizati sau chiar incercati sa ii combateti prin argumente logice sau de bun simt, nu faceti altceva decit sa va puneti pe acelasi nivel cu ei. ignorati-i pina le sterge un admin topicul. nu sintem de nivelul lor.
Nu mai dati QUOTE la un mesaj imediat anterior (de ex cum asi da eu QUOTE la mesajul lui "le rouge".
Mesajul creat prin QUOTE poate devenii foarte mare, iar o succesiune de 3-4 astfel de mesaje ar ingreuna citirea paginii.
Deasemenea daca mesajul citat este foarte mare si in postul vostru faceti referire doar la o parte din citat, sterge-ti restul si astfel va ve-ti face mult mai bine intelesi.
Deasemenea daca faceti referire la ultimul post al unui utilizator, pentru a nu mai cita tot postul lui puteti scrie in felul urmator "@utilizator" (ex. @The_Kid, @Alin, @RED&WHITE, s.a.m.d.).
Sunt niste propuneri care ar mai esteticiza forumul.
banati`l pe {diablo}. i`am sters vreo 10 mesaje da vad ca e insistent
later edit: la fel si radu99 ban
robitzi te rog frumos sa nu mai jignesti pe nimeni. Ai un avertisment pt ca l-ai jignit pe Non-Phixion, sa nu se mai repete.
Burebista - ai avertisment pentru postul in care l-ai facut pe Lee "galbejit".
Am zis la gluma, pt ca de vreo saptamana ma chinui sa aflu informatii despre el. Am pus si intre ghilimele.
L.E. si am si 20% din ala.... hai mai baieti... ce naiba....
Da sunt curios si eu cum a ajuns Burebista la reputatie 129 ??? si e cu plus nu cu minus...
(14-03-2009 07:05 PM)cristi_ Wrote: [ -> ]lee wong dezideriu aurelian
M-am saturat de caterinca ta, urmatoarea abatere ban.
in atentia forumistilor. datorita modificarilor de soft ale forumului "codul de conduita pe forum" nu a mai putut fi vizualizat.
din acest moment acesta poate fi citit si chiar va sfatuiesc sa o faceti pentru ca vad ca din plictiseala sau din neatentie se cam incalca regulile pe aici.
ex: covacicosmin si-a schimbat numele in UTA's fan fara sa anunte pe cineva. ce-i drept, neavand unde sa vada ca numele nu pot fi schimbate decat in anumite conditii, are circumstante atenuante.
deci ...s-a inteles?
@ sergiu1921 ...nu mai posta la toate topicurile daca nu ai nimic de zis...postari de genul "ce fain" "ok" "si mie imi place" etc vor fi sterse automat !
De ce am fost avertizat ?
De exemplu. "dc" vrei tu. Acum ai inteles?
titi_bujac - avertisment pentru caterinca de la off-topic. O fi el off-topic insa nu tre sa va bateti joc de forum si de restul useriulor. Esti nou si scapi doar cu avertisment altfel luai ban ca si cristi_.