Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Avertisment !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
@valiono...ai trei postari si TOATE 3 au fost off-topic!!!

citeste regulile forumului si incearca sa te incadrezi in ele.
eu nu vad sa iau un avertismet....asa ca lasatima in pace....nu am jignit pe nimeni si iubesc UTA Arad
Ba Turi, iar intri fumat pe forum?

Termina cu tampeniile si mesajele postate aiurea!
Eu zic sa trecem in regulament un ban special pentru turi care se activeaza doar pe perioada de noapte de la ora 00:00 pana la 08:00!

Turi nu mai intra pe forumuri cand esti praf ca ne dai de lucru! Asta e avertisment!
(22-09-2010 08:16 AM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]Eu zic sa trecem in regulament un ban special pentru turi care se activeaza doar pe perioada de noapte de la ora 00:00 pana la 08:00!

Turi nu mai intra pe forumuri cand esti praf ca ne dai de lucru! Asta e avertisment!

de ce esti rau domnule cu mine????:20:eu si vladutz ne-am simtit un pic in largul nostru si nu am jignit pe nimeni....la atata tristete un pic de fun nu strica.....si apropo...parca era vorba ca nu se posteaza numele direct nu????asa mi-ai reprosat acuma cateva luni cand ti-am postat si eu numele...oricum nu ma deranjeaza stai linistit si nici nu m-am suparat,cu numele ala sau fara oricum stie lumea cine sunt69
:))) ai poza mah....tofule cu tine la avatar . ce nume te deranjeaza pe tine ? :)))

ps. eu nu ti-am reprosat tie nimic tofule, in fara de faptul ca postezi de parca esti de pe alta planeta ...... dilaule :)))

ps2. :))))))) auzi ca l-am deconspirat pe tofu :)))))))))))
e ok stai linistit.....noi sa fim bine...78
lampared - e ultima data cand te avertizez inaintea unui ban de o durata considerabila. NU ITI MAI FA RECLAMA la propriile articole. Ce ziaristu' lu' peste prajit esti daca vii cu din astea ieftine? Ti s-a mai spus: ori postezi tot articolul ori nu mai postezi nimic.
Cred ca aici a vrut Kidu sa posteze :

(26-12-2010 08:57 AM)Kidu Wrote: [ -> ]
(24-12-2010 01:43 PM)colegu Wrote: [ -> ]baschetul feminin e unul dintre cele mai penibile "sporturi".

ar trebui desfiintat.

Potoleste-te pentru ca e ultima data cand iti tolerez vreo magarie de genul asta. Pur si simplu nu ai ce cauta pe forumul asta pentru ca tot ce faci o faci numai sa provoci si iti arde numai de caterinca.
Nu ai decat sa vii dupa aia si sa urli cat vrei ca esti discriminat.
dar colegu asta nu o mai fost pe aici cu alt nume, ca parca seamana in postari cu un alt eliminat de pe forum?
Parca o fi semanand nu zic nu! Mai conteaza din moment ce a fost asemanat cu unu eliminat?
@Tigru_calugar daca continui sa postezi iarasi "fumat" (cum iti zicea cineva) tot felul de prostii, prin tot felul de topicuri o sa iti iei o pauza de "calmare". Nu strica forumul cu spamuri aiuritoare! Ultim Avertisment!
Acelasi Tigru Calugar - avertisment pentru postul de la "Stiri despre UTA". E ultimul avertisment inainte de un ban pe doua saptamani.
@teo_arad1, drucker e ultima oara cand mai accept sa postati stiri fara sa precizati sursa. Urmatoarea abatere de acest gen va fi penalizata direct cu ban! E ultimul avertisment si e valabil pentru toata lumea!
@incontrolabilul, (probabil de aia a gresit, ca nu s-a controlat) :
(29-01-2012 03:23 PM)Incontrolabilul Wrote: [ -> ]1)Redpunk_One
2)Ovi1985
3)Luna
4)Micutu

Dca mai votezi cu cine nu e pe lista s-ar putea sa te "odihnesti" putin.
I-am sters postul. Daca chiar vrea sa voteze serios o mai poate face o data.
(29-01-2012 06:39 PM)micutu Wrote: [ -> ]@incontrolabilul, (probabil de aia a gresit, ca nu s-a controlat) :
(29-01-2012 03:23 PM)Incontrolabilul Wrote: [ -> ]1)Redpunk_One
2)Ovi1985
3)Luna
4)Micutu

Dca mai votezi cu cine nu e pe lista s-ar putea sa te "odihnesti" putin.
I-am sters postul. Daca chiar vrea sa voteze serios o mai poate face o data.

Am rezolvat,n-am stiut ca Redpunk_One nu candideaza....
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's