Nu imi vine sa cred ce am citit, ca la sfarsitul meciului de la Dej, jucatorii au cantat "Batrana Doamnaaa, Mereu te vom iubi....". Chiar nu imi vine sa cred ca Hora (un oradean, acontat de aek deja), Orlando, Anca...au cantat astfel. Poate ar fi bine un topic dedicat lor. Prin asta au demonstrat atitudine si ca vor sa scape UTA de retrogradare. Cred ca pentru acest comportament, "vina" este exclusiv a lui Boruga... :grin:
Este un lucru bun, s-a demonstrat ca s-a realizat o oarecare stare de spirit la echipa, o stare care pe vremea lui Rosca nu exista... Insa, mai trebuie sa si demonstreze ca este asa, deoarece una spui prin vorbe, alta faci... Oricum, am ramas impresionat de acest lucru, n-am mai auzit ca jucatorii sa fie asa devotati de la generatia lui todea, miculescu & co. FORZA UTA !
nu am fo la meci....nush nu prea imi vine sa cred a cantat fraierul ala de bAD ( 6.000 de Euro 3 luni , 6 meciuri-0 goluri, bucuria care nea aduso nepretuita) !!!!!!!!!!!!! mai bine sa joace pe teren si sa ne salvam si cantam dupa !!!
daca au cantat atunci ii ok si mi se pare ca se formeaza un grup puternic avadu-l ca 'dirijor' pe Boruga
Msg pt jucatori :mereu vom fii alaturi de voi!!!!!!!!!!
nu sa cantat "batraaaaaaaaannnnnnnnnaaaa doamna"sa cantat altceva ca am fost la meci!!!!!au cantat cu noi doar atat daca joaca cu cfr cum au catat la dej atunci sigur castigam!!!!!!!!!!!!!!! :wav:
Degeaba vointa daca nu este putinta, nu? :? Vezi Orlando, Nadaban... :-(
va recomand interviul cu radu cozma din fotbal vest, nr. de saptamina asta, pentru a vedea care e starea de spirit la echipa, cu noul antrenor.
daca si jucatorii s-au panicat, noi ce sa mai facem? :-(
red&white: voi continua sa citesc atit fotbal vest cit si prosport pentru urmatoarele motive:
1. articolele referitoare la UTA din cele doua ziare mentionate nu sint mai partinitoare sau mai rauvoitoare decit articolele din alte ziare, inclusiv din Arad. florin matei, care se ocupa in special de UTA in fotbal vest, este de altfel unul dintre cei mai obiectivi dintre cronicarii pe acest subiect, si unul dintre sustinatorii UTA-ei. nu voi inceta sa citesc un ziar doar pentru ca alti redactori scriu intr-un anumit fel despre poli. fotbal vest este oricum una din revistele importante din zona.
2. in prosport cel putin mai intilnesti cite o mentiune despre UTA (in ciuda prezentei aproape permanente a lui poli pe prima pagina). in gs, de exemplu, ai doar rezultatul meciului de simbata si atit.
3. chiar daca aceste ziare ar fi asa cum spui tu, trebuie sa aflam si parerea altora, nu numai parerile care ne convin. sa nu le mai citim nu este chiar o optiune.
mai precizez ca eu am recomandat un interviu cu un jucator al UTA-ei din fotbal vest, si nu un articol care exprima opinia, poate subiectiva, a unui jurnalist.
referitor la interviul cu radu cozma, din pacate nu l-am putut posta, deoarece pe adresa de net a ziarului nu ai acces fara sa te abonezi. eu l-am citit in ziar. in rezumat acesta spune ca:
-inainte jucau bine si nu marcau, acum desi marcheaza joaca prost;
- nu este multumit de felul in care joaca, nici in spate, nici la mijloc, nici in fata;
- nu au prospetime, abia mai stau in ghete la sfirsitul meciului, de cind antrenor e coras, in timpul lui rosca nici nu transpirau, desi adversarul nu prea atingea mingea;
- presiunea e foarte mare, le e frica sa nu primeasca gol, sa nu greseasca, au intrat in panica, le scade increderea pe zi ce trece.
repet, aceasta e in mare parerea unui jucator al UTA-ei, si nu al unui reporter.
Da pe cine sa puna ??? Ca nimeni nu a vrut sa vina, la situatia actuala a UTA-ei, si pe bani putini... Asta e, am gresit cand l-am pastrat pe Rosca, acolo e buba, nu acuma, ca e Coras antrenor...
E de rau daca aceasta este starea de spirit la echipa. Faza cu transpiratul...s-a vazut cat de "praospeti" erau si atunci jucatorii, ca din min 60, pauza. Eu zic k s-a gresit in iarna ca nu s-a mers la munte, dar lipsa banilor.... :-(
pe de alta parte, cind declarau jucatorii ca sint increzatori si ca nici nu se pune problema sa retrogradeze, si toata lumea era vesela la echipa s-a vazut ce rezultate au avut!
poate macar acum cind s-au panicat si incep sa tremure pentru rezultate se mai schimba ceva si incep si ei sa cistige.