Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UTA-chat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Avand in vedere k aici exista un chat si stiu doar cateva persoane de el m-am gandit sa il fac mai cunoscut pe acest forum..daca nu...atunci nu ii mai vad rostul...Poate nu fac bine.Daca gresesc va rog sa stergeti topicul.
Daca tot se vorbeste pe forum ca pe chat ar fi mai bine sa accesati chatul (ca tot exista)...sa nu ziceti dupa aceea ca vi se sterg postarile...sau mai stiu eu ce comentarii de genul....

http://UTA.inext.ro/chat/

Scrieti UTA cu litere mici si apoi la password: utachat
Am vazut un sondaj in mainpage cu cine am dori sa chatuim.Eu unul,si probabil multi altii, as vrea cu cineva din conducere sau patroni,sa-i intrebam despre problemele stringente: echipament,preturi bilete si altele.

De ce nu exista un link din main pt chat ci doar cel amintit de Luna?

ps- ar trebui mutat topicul asta in main sa-l citeasca mai multi
ar trebui fixata o ora cand sa intre lumea pe chat,ca asa nu are rost toti intra pe rand :D

AlbRosuUTA

Se pare ca merge chat-ul :) cine mai vrea sa intre ?:P urmati instructiunile date de Luna mai sus.
Merge si am sa dau PM la toti userii sa stie de el.

AlbRosuUTA

@micutzu e ok numai sa le dai si instructiunile
Am revenit si am dat Anunt.
Legendarul Wrote:ar trebui fixata o ora cand sa intre lumea pe chat,ca asa nu are rost toti intra pe rand  :D

daca intra prea multi deodata, iese haos. e cam aiurea.

AlbRosuUTA

nu cred ca e caz-ul! cine intra discuta.iar in caz ca cineva de la club va intra sa discute cu suporterii atunci va fi anuntata ora si ziua cand va intra pe forum.dar asa in general nu cred ca are rost.fiecare intra cand vrea
http://www.userplane.com/directory/index...fromChat=1

am primit pe yms... cam pustiu pe acolo....
E chat-ul pe care l-a facut adymax.Nu-i asa pustiu.Daca se da mass intra ceva lume.:wink:El a spus ca vrea sa vorbeasca sa bage o casuta pentru login pe prima pagina la site.:smile:Atunci ar intra oameni care sa discute.Are si conversatie prin microfon.:icon_eek:
Merci Mic...cine-mi da o adresa de mail de la admin sa-i trimit codul pt chat?
http://xat.com/chat/room/37008553/

Intrati sa vedeti ce interesant ii.
Intrati pe chat sa comentam fazele :icon_mrgreen:
Intr-adevar meciul a fost transmis live (text) pe chat si au fost comentate fazele. Incepe sa urce in top se pare.Va asteptam pe toti.

Administratori:
UTA1945_blogger (sergiuarad)
Peluzar (micalaceanul)

Moderatori:
bvrebista1945 (Burebista)
Galacticul (-||-)
Avem deasemenea si un comentator special:RzV(RzVRzV)
(din cate stiu eu):icon_cheesygrin:
pacat de mistourile nelalocul lor...:icon_evil:
Chiar asa ! Va arde de misto :icon_evil:
Se cheama "haz-de-necaz" :icon_mrgreen:
Hai ma baieti, mintile putin descretite. Suntem totusi la 2 puncte de lider, campionatul e lung, isi vor reveni si cei accidentati. Eu raman optimist. Ar fi interesant daca un link catre chat ar putea fi pus undeva intr-un loc vizibil.
P.S. robitzi, nu ti-o convenit ca ai facut misto aiurea de dudi_rudi si te-ai ales cu un ban?
Vom incerca sa scapam de tot ce este rau pe chat.Injuraturile se taxeaza ca si mistourile care intrec limita + o regula stabilita , cine scrie UTA cu minuscule ban o ora. :icon_cheesygrin:
Schimbati background ala ca nimic nu se vede scrisu calumea si trebuie sa ma chioresc !!!!!!
Pages: 1 2
Reference URL's