" UTA va fi sustinuta financiar de familia Neuman si de alti investitori americani veniti la Arad. Vom sti mai multe Vineri. Din sezonul viitor Marius Vizer va fi unul din actionari ,si-au mai anuntat dorinta de a investi la UTA Leoni,Takata Petri,BMD ROMANIA SERVICE,se va intoarce si d-l Pepici de la Omniasig,incet dar sigur UTA capata nuanta,sa speram ca si Primarul FALCA se va tine de cuvant cu milionul de Euro."
Pana nu vad concret nu cred :shock:
Au mai fost si altii si nu s-a materializat nimic.
si cine este acest Tango ?
Familia Neuman e potenta financiar dar nu cred ca o sa se inhame ei la a prelua clubul in totalitate. Ei au afacerile lor in SUA tot ce ii leaga de Arad este amintirea tatalui lor sau ce ruda o fi fost cu baron. Sa fie partener important la o eventuala societate nu cred ca le-ar fi greu dar problema ar fi cine ar putea face fata sa conduca efectiv o societate cu atatia actionari. O persoana care sa se si priceapa la fotbal dar care sa fie si pe placul actionarilor dpdv managerial.
Pfff, macar unul din cei enumerati sa vina. Mai putin Vizer( dac anu vrem sa devenim vanzatori de talente). Mesajul lui Tango suna putin cam a lauda/replica in fata unor replici de genu "ce varza sunteti" sau, "ne pare rau de voi".
Oricum, in alta ordine de idei, baronul Neumann a trait destul de mult( a murit cred ca pe la sf anilor 80 sau chiar inceputul anilor 90, nush sigur). Cred ca familia tine mult la traditia si la valorile mostenite, va amintiti ca au cerut inapoi proprietatile confiscate de comunisti, inclusiv stadionul, pe care au zis ca il vor dona municipalitatii. Nu stiu daca s-a rezolvat treaba cu retrocedairle. Oricum, fiul baronului a fost parca prin Arad acum cativa ani. Cred ca vor ajuta UTA.
Totusi, nu cred ca vom mai ramane mult timp de carutza...fotbalul romanesc e in crestere, si totusi nu suntem cel mai sarac judet din tara. :grin:
I 929 sper sa ai dreptate.
Totusi eu zic ca va trece ceva timp pana o sa vina un investitor puternic.
Sper sa ma insel
Atata timp cat nu se aude nimic din partea oficialilor utisti, nu cred ca e adevarat! Bine ar fi, dar atata timp cat nu se aude nimic, nu cred ca e adevarat! Bine ar fi sa ma insel!
Si nocturna era pe stadion, si stadionul era la hipodrom, si marmota invelea ciocolata in staniol :D Aiureli, toate is zvonuri, speculatii :P
ha ha ha tobo ce-am mai ras :lol: :lol: :lol:
baieti sa mai auzit si de gigi netoiu care ar vrea sa investeasca in UTA si inca un lucru...........ionut popa are un as in maneca vrea sa duca ceva investitor puternic la Arad dar asa a declarat......"aveti rabdare totul se va rezolva'" ce ziceti?
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
propun sa nu va mai prostiti. A trecut 1 aprilie.
eu am scris ce am auzit dar treaba cu netoiu e adevarat!!!!!!!!!
Sa faca cu noi ceea ce a facut si cu craiova, aia l-ar interesa, o a 2a echipa a lu dinamo :|
sa speram k netoiu a avut ceva de rezolvat la penitenciar sau prin jackson ca la UTA nu are ce sa caute
am un prieten care lucra la primarie si l-a vazut pe netoiu acolo eu cred ca l-ar fi interesat UTA dar nici eu nu sunt de acord ca sa ne conduca miticii!!!!!!!
Nu cred ca e important cine da bani la UTA. Sunt de acord sa vina orice individ cu bani, indiferent ca e bucurestean, timisorean sau aradean, si sa ne scoata din mocirla in care suntem in acest moment.
P.S. Nu cred ca mai e cazul sa asteptam ca un localnic sa bage bani la UTA. Imi este clar ca in Arad oamenii cu bani nu iubesc fotbalul. Sau cei care iubesc UTA nu au bani destui sa tina o echipa (in A sau B).
ce o fi cautat netoiu la Arad?
"Mai tineti minte stirea cu regele mihai si presupusl ajutor pe care Casa Regala l-ar fi acordat clubului UTA?
Cica intro seara din saptamana trecuta la un restaurant select din Arad au servit cina GIGI BORUGA,IONUT POPA,si GIGI NETOIU!
ei nu au vb despre partida dinamo-poli iasi dovada ca moldovenii nu s-au culcat la bucuresti ci despre viitorul UTA-ei.Daca aradenii se vor salva de la retrogadare Netoiu ar fi interesat de a investi oarece bani in clubul de pe mures?"
Sursa Fotbal Vest
dar nu cred ca vine netoiu sa bage bani in UTA.......nu vrem sa fim satelitii nimanui!! :mad:
hmmm... nice logo.
mai netoiu ne trebuie si suntem "oameni". :?