Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Propuneri pentru site-ul oficial
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Site-ul fiind unul oficial cred ca intrebarea putea fi pusa si la topicul despre conducerea clubului. Sincer, cred ca niciun om care face o treaba benevol, in timpul liber nu poate fi tras de urechi, cred ca daca s-ar gasi cineva care ar putea face treaba asta mai bine n-ar fi o problema de orgolii. Normalitatea ar fi insa alta: clubul sa aiba o persoana angajata care sa faca treaba asta (pe langa altele care tin de imagine bineinteles).
Nu era vorba de "urecheat" e doar o "propunere pt siteul oficial".

Daca tot vorbim de urecheat nu cred ca benevol se traduce prin "merge si asa" sau "asta primesti cand e gratis" ,etc,etc si de aceea am si spus daca nu poate actualiza de unul singur (nu au importanta motivele) sa dea drept de postare unuia sau mai multor moderatori care sa actualizeze ei siteul. Nu cred ca am jignit pe cineva, doar pentru asa ceva s-a facut acest topic, nu ?
De acord cu Redpunk_One:
Daca sint oameni care vor sa ajute, lasa-i sa ajute.
Felicitari celor care pun stiri pe situl oficial. Parca e mai animat recent.
Acum ca am inscris la Turda nu se poate face un update la modulul "GOLGHETERI 2010" unde apare Voiculet din seonul trecut. Multumesc
Se poate rezolva ceva sa nu mai avem pe site-ul nostru titluri de genul "Dan Monea arbitreaza FC Timisoara - FC Olt"?
Da se poate. Alea sunt RSS feeds iar feedul respectiv e de pe liga2.ro. Daca ziaristul a pus titlul ala nu ai ce face. Ce poti face e sa scoti feedul de la liga2.ro dar si asa raman alea de pe sporarad si aradon iar daca un ziarist pune din greseala un articol aiurea la sectiune UTA tot apare.
RSS, RSR, R si cum mai vreti voi, e aiurea sa apara stiri cu Poli pe site-ul nostru. Jos RSS!
In mod normal, pe site-ul nostru oficial nu ar trebui sa apara niciun fel de stiri preluate de la ziaristi, alte situri etc. Acest site trebuie sa fie vocea celor din club, stirile ar trebui sa apara din interioriul clubului, declaratii, anunturi, cel putin mie asa mi se pare normal.
desi nu e o propunere stricta pt site, daca tot ne citeste cineva poate modifica numele paginii de facebook a clubului. de ce masa trebuie sa ne tot "'intitulam'" pe diverse site-uri, afise, anunturi fcm, fc, cs, etc cand putem simplu sa ne spunem asa cum ne cheama: UTA Arad.
Kidule nu poti vorbi cu adminul sitului sa puna codul de scanare pentru Android facut de Mario pe prima pagina?
http://www.utaapk.host22.com/

Multumesc!
Kidule nu poti vorbi cu adminul sitului sa puna codul de scanare pentru Android facut de Mario pe prima pagina?
http://www.utaapk.host22.com/

Multumesc!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's