1971-1972 UTA joaca in sferturile cupei Uefa alaturi de Milan, Juventus, Tottenham....
http://www.rsssf.com/ec/ec197172.html#uefa
La vremea respectiva cupa Uefa era mult mai tare decit acum. Locurile 2,3 si 4 din campionatele mari (Italia, Spania, Anglia) mergeau in cupa Uefa (nu in champions league ca acum).
Acum am 29 de ani. Oare o sa traiesc sa o vad pe UTA din nou in cupele europene ?
SALUT.
O,ce vremuri frumoase....
Am 32 de ani si sper sa o vad pe UTA in cupele europene :)
indianredskin Wrote:SALUT.
O,ce vremuri frumoase....
Am 32 de ani si sper sa o vad pe UTA in cupele europene :)
Subscriu!... si la varsta... si la cupe... :smile:
eu 30, mai prind editii de cupe pt uta in plus :)
Eu 20, am sanse mai mari probabil...dar oricum sa nu ne pierdem speranta. Poate vom reusi mai repede decat ne inchipuim... :-)
am 80 de ani si ma simt ca la 79 :cool:
UTA in cupe europene?
sunt sigur ca va fi acolo.
iar celor care spun ca X sau Y a distrus UTA le spun eu, IGNORANTA ARADENILOR E CEA CARE VA INGROPA ECHIPA ASTA.
putin patriotism local nu strica, ce dracu?
DA CRISTI_ ai dreptate
la varsta am ceva dubii :lol:
UTA este Batrana Doamna a fotbalului romanesc si merita cu prisosinta titlul de adevarata campioana a Romaniei, pentru ca a luptat intotdeauna cu armele dreptatii, corectitudinii si diplomatiei (spre deosebire de alte echipe care isi aroga aceste calitati, pe care de fapt nu le au, si culeg de asemenea roadele succesului actual, care se bazeaza pe comunismul in care s-au nascut si au prosperat). Nu trebuie sa parasim aceasta legenda vie a fotbalului din tara noastra, ci sa o pastram mereu in sufletele noastre, chiar si acum, cand soarta ii este greu incercata. UTA a fost, este si va fi pentru totdeauna, asadar, prieteni, veniti la stadion sa sustinem aceasta echipa minunata si sa avem incredere ca, intr-o buna vreme, va ajunge acolo unde-i este locul, in prima liga, cu speranta de a face performanta la nivel inalt.
NU uitati: FORZA UTA pentru totdeauna.
Cele mai mari bucurii care le-am trait au fost atunci cand UTA a batut steaua la Arad, cu 2-0 si memorabilul meci de la timisoara, poli-UTA, 3-4. Am o poza facuta chiar deasupra tabelei care indica scorul: 3-4.
Doamne!!!!!!!!!!!!, ce vremuri............................................!!!!!!!!!!!
Eu cred ca mai bine ne gandim la ce este acuma, asta a fost acum 3 ani, a trecut, va ramane in istorie, insa in acest moment, singurul lucru la care trebuie sa ne gandim e la meciul cu Salonta...
am citit un articol al lui florin matei din fotbal vest in care printre altele spunea ca nu UTA este a Aradului ci Aradul este al UTA-ei.
este adevarat ca sintem mai cunoscuti in tara si in afara ei pentru UTA decit pentru orice alta realizare. si in considerarea faptului ca este putin probabil sa ne facem cunoscuti de acum inainte prin altceva, este trist ca si aceasta legenda este tot mai putin sustinuta de potentatii locali. nu cred ca autoritatile locale realizeaza imensul deserviciu pe care il fac Aradului prin lipsa lor de interes fata de UTA.
speranta moare ultima, asa ca eu tot cred ca UTA va mai domni odata in Romania.
6 titluri si 2 cupe nu sint numerele potrivite la care sa te opresti. e mai frumos 7 titluri si 3 cupe. nu credeti?
:) Salut baieti sunt administratorul
http://www.sportarad.com. Ma scuzati ca nu ma prezint, dar asta numai din motive de securitate. Dar asta pana in luna septembrie. :cool: Sau poate unii dintre voi stiti cine sunt, sau asta are mai putina importanta. Multumesc mult ca ma mai pomeniti si pe mine in discutiile voastre si sper ca site-ul e cat de cat pe placul vostru. Ca informatii vreau sa spun. Ma intreba la un moment dat alin de ce nu pun mai multe poze cu uta. Din pacate, toate acele poze mi-ar ocupa un loc foarte mare pe server si as ajunge cu hostingul la o suma pe care deocamdatta nu mi-o pot permite.
As vrea sa va rog si eu ceva. Macar acum, la inceput, pana imi dau drumul, daca nu va deranjeaza sa purtati macar o mica parte dintre discutiile voastre si pe forumul meu. Fiindca voi chiar vorbiti mult si pertinent. Va multumesc mult si raman dator. FORZA UTA!!!!!!
sportsman ne bucura prezenta ta la noi pe forum, dar eu cred ca ar fi mai bine daca am comasa cele doua forumuri pentru a nu ne face concurenta inutila.
Eu zic ca asta ar fi cel mai indicat, mai ales ca forumul tau arata f. bine d.p.d.v vizual.
Oricum cel mai bine ar fi sa stabileasca adminul acestui site pt ca de la el a plecat tot.
Numai bine !
Sportsman ? motive de securitate ? unde te crezi baiatule ? nikita, 007 ?
si asta cu rugatul sa venim la tine pe forum...e ca si cum ochelaristul clasei se plange ca nu vine lumea la el la chef.
ps: si daca chiar venim, ca ne-ar place cum ai vopsit peretzii, daca ai camera mica (hostingul mic) cum de ne tii pe toti in brate ?
pps: sugestie la adminul de aici de pe forum, ia si tu un skin mai "bengos" pt phpBB-ul tau, colorat mai "ultras" si i-ai multumit pe toti.
ppps: important e de fapt ca iubim UTA !...all you need is love [smilie=kiss of love.gif]
Haideti sa mutam discutia la sectiunea diverse unde avem subiect dedicat imbunatarii forumului.
Cititi bine ce scriu eu acum: DIN SURSE MAI MULT DECAT CREDIBILE AM AFLAT CA IERI SEARA-TARZIU S-A SEMNAT INTELEGEREA CU VIZER!!!!!
UTA VA JUCA IN LIGA I!!!!!!!!!!! Autorul tranzactiei? "Marele" primar FALCA!!!! Nu glumesc, e SIGUR!!!!!!
LOL .... tu ai probleme cu sanatatea :)))))))))))))) daca in ult etapa pierde liberty si nu termina pe primu loc...dale mai scurte :) !!!
Vortex Wrote:Cititi bine ce scriu eu acum: DIN SURSE MAI MULT DECAT CREDIBILE AM AFLAT CA IERI SEARA-TARZIU S-A SEMNAT INTELEGEREA CU VIZER!!!!!
UTA VA JUCA IN LIGA I!!!!!!!!!!! Autorul tranzactiei? "Marele" primar FALCA!!!! Nu glumesc, e SIGUR!!!!!!
Io stiu ca Falka nu e in tara!
Deci mai verifica o data sursa!
Hai sa mai avem rabdare sa vedem ce se va intampla ca sigur nu ajuta la nimik tot felul de zvonuri , mai ales ca Vizer nu e interesat deloc de divizia A ci numai de banuti din vanzarea locului.
Si atunci ma intreb Falkosu de unde sa dea banu ala ca nici milionul de $ din demolarea de la ACU nu a mai ajuns la UTA!
Daca era de o intelegere asta numai intre Netoiu si Vizer ar fi fost!
pune si el paie pe foc....nu cred ca au semnat ceva sper sa nu fi semnat ,,,totul e foarte aiurea , trebuie sa asteptam sa vedem ce o sa se intample dupa finalul Div.B
DECAT MURDARI IN A SAU B MAI BINE CURATI IN C
el che, falca era in Arad aseara!
am auzit si eu de la varga(jucatorul) care ii prin Arad ca ar fi fost contactat de Sandu Ion sa revina la UTA in liga I asa ca nu stiu ce sa mai cred dupa cele scrise de vortex!
stati linistiti un primar nu trebuie sa bage neaparat bani ( luate-ar dracu de gunoi ce esti falca acuma te-ai trezit "salvatorule"??) este destul acordarea unor facilitati(terenuri, diverse "inlesniri" birocratice,etc) pentru a face atractiva pentru un investitor o echipa de fotbal!!! MI-E GREATA DE TOATE SCENARIILE ASTEA SI MA UIT CU GROAZA CA NU TIN CONT DE NIMIC IN GOANA LOR DUPA ELECTORAT NICI MACAR DE PATA DE A FII "CEL/CEI CARE AU DESFIINTAT UTA" DUPA UN TRECUT SI O ISTORIE CARE NU SE POT CUMPARA CU TOTI BANII DIN LUME (INDIFERENT DE CE CRED MOVII DE LA SUD DE NOI)!!!
p.s. ritza "..MAI BINE CU ONOARE IN C" si nu"... curati in C" ca nu-i reclama la detergent! :)