Am deschis acest topic la cererea lui REDnex si pt a se putea organiza cei care vor sa mearga in deplasari ;-) ....
Luna, merci....
Eu m-as duce de acum la focshani, da cotarca mea e la mecanic. Daca se organizeaza deplasare, nu mai stau pe ganduri.....
Daca nu eu, propun sa mergem la Boul Roshu imbracatzi corusponzator, moment cu care ne putem cunoaste mai bine.
P.S. Luna, daca esti tu aiaaaaa din avatar, inseamna ca esti CEA MAI "DEVOTATA UTA-ISTA" :oops: :oops: :oops:
Deci da-o naibi de treaba, bine ca faceti topic pt. deplasari si voi vorbiti daca se prinde Telesport sau unde este Digi TV si asta in conditiile in care aveti topic special pt. asa ceva.
sa face deplasarea la focsani sau nu...?
Io am masina mica si sunt la Reno-Kebab in 1.30 ore. mai am 1-2 locuri, se plateste doar motorina.
Se plateste doar motorina.......................
Banciule nu stiam ca ai rude in Moldova desi ai fata ! :D
Luca, nu mai fi nemernic, nu am copii daca te referi la fata,( daca te referi la FATZA, nu mai comentez)si, oricum, ai fost primu pe care l-am sunat sa vina in deplasare.................................................
Oricum te-ai lins de deplasari cu masina mea. distr. placuta cu rudele :smt033 :cheers: :geek:
P.S. o satzi zica marian ce neamuri moldovene am. E fratel lu tata care a facut chimia(faculta) la CJ si care a fost repartizat la Combinatul Chimic din Oneshti. Si inca ceva, e ardelean si vine in galerie..............
iatzi satelit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce imi place cand esti nervos dar calmeaza-te ca pleci imediat cu masina si drumul e lung!
Si nu uita sa strigi la meci! :D
Vorbiti ma aici despre deplasari sa nu fiti off-topic p altundeva.de ex la Meciurile UT-ei.... :D
Deplasarea se va efectua cu un bus de 45 de locuri, costa maxim 250.000 dar e foarte posibil sa coste mai putin (vom sti maine dimineata cata motorina putem face rost si atunci pretul va fi mai mic).
Mai avem 5 locuri libere in autocar pentru Pitesti, cine este interesat il rog sa se grabeasca.
Ma contactati in pm sau telefonic.
Pretul este 250.000 lei vechi.
Caut 3 persoane care vor sa mearga la Pitesti, masina VW Bora 2005 motorina, ne iesie cam 400.000 cu totul (inclusiv bilet). Daca reusesc sa strang 3 persoane plecam duminica dimineata. Cine doreste scrieti-mi un pm si voi lua legatura cu voi.
Non-Phixion Wrote:Caut 3 persoane care vor sa mearga la Pitesti, masina VW Bora 2005 motorina, ne iesie cam 400.000 cu totul (inclusiv bilet). Daca reusesc sa strang 3 persoane plecam duminica dimineata. Cine doreste scrieti-mi un pm si voi lua legatura cu voi.
don't drink&drive ;-)
La fel ca si la Arges va rog sa va inscrieti aici pt. Dinamo. Vrem sa stim cati doritori sunt, sa stim cum sa negociem.
Va mai rog sa dati dovada de SERIOZITATE pt ca nu mai vreau sa patim ca si data trecuta cand am fost nevoit sa refuz persoane doritoare pt. ca se completase lista, iar in final sa ne trezim ca unii din cei inscrisi nu au mai venit si am fost nevoiti sa completam cu bani locurile lipsa.
Deplasare la bucuresti cu autocar! 250 mii ; plecarea duminica 'neata la 6:00 in fata stadionului!!! inscrieri pe pm la mine,ovisur sau the kid !!!!!
Para27,un prieten, e in Arad si vrea sa faca deplasarea cu voi la Bucuresti.Chestia e ca nu are acces la internet asa ca dati-mi un nr de cel pe privat sa-i il trasmit prin SMS.Merci.
ps-sper sa fiti cat mai multi.Cu ce fel de autocar mergeti?
Ne adunam,ne adunam.....sper sa fim o gramada dumineca.....FORZA UTA !
Daca sunt persoane care fac deplasarea cu masina si mai au un loc disponibil in masina rog sa ma contacteze pe privat.
Non-Phixion Wrote:Daca sunt persoane care fac deplasarea cu masina si mai au un loc disponibil in masina rog sa ma contacteze pe privat.
Nu mai trebuie :D