21-02-2007, 06:10 PM
22-02-2007, 02:28 AM
Si totusi, la Oradea si cu autocare
Miercuri, 21 Februarie 2007
Datorita numeroaselor solicitari din partea suporterilor care au facut deplasarea la partida cu Poli cu autocarul, Stefan Deme doreste sa organizeze o astfel de excursie si la Oradea, la intalnirea cu Steaua. Astazi, fanul aradean a facut cerere la Compania pentru Transport public pentru doua autocare, cerere care in mod normal nu are cum sa fie respinsa. Plecarea este prevazuta pentru duminica, ora 10, din fata stadionului UTA, pretul deplasarii fiind de 40 de lei, aici incluzandu-se si biletul de meci. Doritorii se pot inscrie incepand de maine la Stefan Deme, la telefoanele: 0722431954 si 0746439719.
http://www.sportara.com Pentru elevi si studenti nu merita deoarece iese 11 lei dus intors trenul
Miercuri, 21 Februarie 2007
Datorita numeroaselor solicitari din partea suporterilor care au facut deplasarea la partida cu Poli cu autocarul, Stefan Deme doreste sa organizeze o astfel de excursie si la Oradea, la intalnirea cu Steaua. Astazi, fanul aradean a facut cerere la Compania pentru Transport public pentru doua autocare, cerere care in mod normal nu are cum sa fie respinsa. Plecarea este prevazuta pentru duminica, ora 10, din fata stadionului UTA, pretul deplasarii fiind de 40 de lei, aici incluzandu-se si biletul de meci. Doritorii se pot inscrie incepand de maine la Stefan Deme, la telefoanele: 0722431954 si 0746439719.
http://www.sportara.com Pentru elevi si studenti nu merita deoarece iese 11 lei dus intors trenul
22-02-2007, 01:38 PM
nu mai bagati aici detalii legate de deplasarea cu masinile
iar se uita oradenii la noi pe forum si poate apar probleme ...
iar se uita oradenii la noi pe forum si poate apar probleme ...
22-02-2007, 01:51 PM
Nu e nici o problema daca apar detalii privind locul de intalnire din Arad dar e absurd sa postam locul de intalnire din Oradea si unde ne lasam masinile pe durata partidei.
22-02-2007, 05:10 PM
albrosu Wrote:Nu e nici o problema daca apar detalii privind locul de intalnire din Arad dar e absurd sa postam locul de intalnire din Oradea si unde ne lasam masinile pe durata partidei.
Stati calmi ca nu o sa fie niciun fel de incidente.Tu crezi ca oradenii nu au ce face si vin cu buzunarele pline de pietre sa va sparga voua masinile? Hai fiti seriosi,ca nici cand a jucat FC Bihor- Uta nu au mai fost evenimente de cativa ani buni,ce sa ma zic acum cand meciul nu are nicio legatura cu FC Bihor.Cei care merg vor merge sa vada un meci de fotbal,sa faca poze lui Jiji sau sa behaie langa Mehme,iar restul vor sta linistiti in tribune si eu zic ca oradenii adevarati vor tine cu UTA. Cei care s-au anuntat ca vin pt Steaua sunt vinituri de pe la Beius si Stei, Doamne da sa li se strice masinile pe drum sa nu mai ajunga la Oradea. Apropo,galeria 'tembelii oradeni' ii vor incuraja pe stelisti ca deh, i-a pus Mustata la masa cand au fost la Bucuresti in deplasare :lol:
Am fost in tur la meciul de Cupa Romaniei dintre Somesul Satu Mare si CFR Cluj de la Oradea si pot spune ca majoritatea a tinut cu Somesul, o echipa mica.....eu zic ca asa va fi si acum ,iar oamenii vor tine cu UTA.
22-02-2007, 05:41 PM
ba baiatule, nu stiu daca vrei sa fii subtil sau nu, dar daca punctele alea de suspensie vor sa lege UTA de ...o echipa mica, fa-o la voi pe site-ul neoficial de la oradea. nu avem complexe in fata stelei!!!!!!!!!!, doar dispret.
_______
ps:tu stii ca CFR Cluj e o echipa mare?!!!!:lol:
_______
ps:tu stii ca CFR Cluj e o echipa mare?!!!!:lol:
22-02-2007, 08:39 PM
cine merge maine in Oradea sa cumpere bilete?
22-02-2007, 08:47 PM
o sa aflati maine mai multe! oricum daca ne vom organiza o vom face pentru suporterii aradeni (aceiasi suporteri care ne injurau cand protestam impotriva promovarii in div. A) asa cum am facut-o intotdeauna! nu asteptam multumiri sau laude scriam si eu asa de plictiseala!!!
23-02-2007, 10:58 PM
de unde se pot cumpara bilete din Arad?
24-02-2007, 07:31 PM
silviufly Wrote:de unde se pot cumpara bilete din Arad?
habar n-am.eu am facut rost de un bilet la tribuna oficiala.sper sa pot intra cu ea in peluza.cu aceasta ocazie vreau sa salut pe toti din SUR si ne vedem maine in vederea deplasarii la Oradea.
25-02-2007, 12:28 AM
la cat se pleaca maine la oradea??masinile mici ma refer ......si de unde?k sa merem in gurp
25-02-2007, 12:43 AM
Ora de intalnire: 9.30, in fata stadionului UTA.
25-02-2007, 01:01 AM
ma ajungeti din urma. ca eu merg cu inca 4 grasi in tico. sau...daca mergeti constant cam cu 110 km/ora e ok. vin si eu...
08-03-2007, 10:21 AM
DEPLASARE LA RAPID
Cei ce doresc sa faca deplasarea la Rapid alaturi de SUR sunt informati ca se va pleca cu un autocar NEOPLAN, pretul deplasarii va fi 25 RON sau 30 RON maxim (in functie de cum rezolvam unele probleme de organizare).
Locurile sunt limitate si de aceea va rog sa va inscrieti din timp.
Plecarea este duminica dimineata la ora 2.00 din fata stadionului UTA.
Later edit: chiar nicio inscriere ? Sa va fie rusine !
Cei ce doresc sa faca deplasarea la Rapid alaturi de SUR sunt informati ca se va pleca cu un autocar NEOPLAN, pretul deplasarii va fi 25 RON sau 30 RON maxim (in functie de cum rezolvam unele probleme de organizare).
Locurile sunt limitate si de aceea va rog sa va inscrieti din timp.
Plecarea este duminica dimineata la ora 2.00 din fata stadionului UTA.
Later edit: chiar nicio inscriere ? Sa va fie rusine !
09-03-2007, 09:53 PM
O stire importanta legata de costul deplasarii la Rapid: acesta s-a schimbat si este 10 RON, mijlocul de transport este acelasi.
Informatii in PM sau la telefon: 0740.147.291
P.S Sper sa se inscrie mai multa lume pt ca nu prea v-ati inghesuit pana acum si fara supare dar in conditiile in care unii oameni se implica sa va ofere toate conditiile, nepasarea voastra mi se pare cel putin o lipsa de respect.
Puteam foarte usor sa organizam un mijloc de transport doar pt mebrii SUR si de restul sa ne doara in p... asa pe romaneste.
Informatii in PM sau la telefon: 0740.147.291
P.S Sper sa se inscrie mai multa lume pt ca nu prea v-ati inghesuit pana acum si fara supare dar in conditiile in care unii oameni se implica sa va ofere toate conditiile, nepasarea voastra mi se pare cel putin o lipsa de respect.
Puteam foarte usor sa organizam un mijloc de transport doar pt mebrii SUR si de restul sa ne doara in p... asa pe romaneste.
10-03-2007, 02:56 PM
Merge cineva cu un autoturism,si mai are un loc,bineinteles cu cuvenita cota-parte,pt drum ?. Autobuzul Neoplan de ce pleaca asa devreme ? (la 02),se fac maxim 10 ore pana la bucale ?
10-03-2007, 04:14 PM
Ora plecarii este la 3 noaptea!
Tinand cont de faptul ca vom mai face popasuri sa mancam, sa mai facem un pisu, timpul se aduna. Mai mult de atat este bine sa fim prezenti in Giulesti macar cu o ora inainte.
Tinand cont de faptul ca vom mai face popasuri sa mancam, sa mai facem un pisu, timpul se aduna. Mai mult de atat este bine sa fim prezenti in Giulesti macar cu o ora inainte.
11-03-2007, 03:48 PM
stie careva daca au ajuns ai nostrii?
11-03-2007, 03:56 PM
Se apropie usor usor pt ca dupa micii de la Dealul Negru doar asa se poate :)
11-03-2007, 03:59 PM
sper sa nu fie nevoie sa faca opriri multe si dese prin tufisurile de pe marginea soselei....:)