Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Deplasari...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Organizeaza cineva deplasearea de la Alba Iulia??
ar cam trebuii!!!
ar trebui sa si veniti.ce vreti mai mult de la echipa?si-au dat sufletul vineri!!!nu aveti ce invoca...
Se organizeaza ceva sau se merge cu masinile personale? Stiu ca poate e prea devreme acuma marti pentru intrebari dar unii mor de nerabdare 3
azi este joi deja chiar vineri si altii nu mai pot de nerabdare....altii deja au programat pe duminica dimineata grill sau rotisor,sau alune cu bere pe messa caci digii e la suprafata......probabil eu a-r trebui sa fiu ultimul care comenteaza in legatura cu deplasarile,dar chiar imi doresc sa merg si nici un semn...sau anuntat pe pm la mine 2 baieti care sunt dispusi sa mergem cu trenu...daca mai e cineva sa d-ea un semn de viata sa vedem cum n-e organizam...sa ne vedem sambata si sa vorbim
Non-Phixion
Membru avansat

salut
To: Tofu Vezi ca doar la 21:40 am avea tren spre Arad la intoarcere. As veni si eu cu trenul dar ora e exagerata, nu am ce face in alba pana la ora aia.
MESAJ PRIVAT DE LA Non-phixion.....VA MAI INTREBATI DE CE FUGE LUMEA DE PELUZA?????????/KIDULE UN PIC DE RESPECT DE LA HOOLIGANII POLONEZI NU A-R STRICA...NU???
marius constantin
Incepator

alba-UTA
To: Tofu ceau Turi,sunt Goe...vrei sa mergi la Alba?as merge si eu,am vb cu drucker sa mergem cu trenu,pleaca la 4:30 din Arad si inapoi este la 14:18 din alba...daca nu se baga microbuz,mergem cu trenu?
DECI CU CINE SA MERGI IN DEPLASARE????ASTA E RESPECTU DE PELUZA....FELICITARI...ASA O SA PROMOVAM 100%
Nu prea sunt bani de autocar si din cauza asta lumea se organizeaza cum poate. In principiu se merge cu masinile personale.
(07-10-2011 12:02 AM)Tofu Wrote: [ -> ]azi este joi deja chiar vineri si altii nu mai pot de nerabdare....altii deja au programat pe duminica dimineata grill sau rotisor,sau alune cu bere pe messa caci digii e la suprafata......probabil eu a-r trebui sa fiu ultimul care comenteaza in legatura cu deplasarile,dar chiar imi doresc sa merg si nici un semn...sau anuntat pe pm la mine 2 baieti care sunt dispusi sa mergem cu trenu...daca mai e cineva sa d-ea un semn de viata sa vedem cum n-e organizam...sa ne vedem sambata si sa vorbim
Non-Phixion
Membru avansat

salut
To: Tofu Vezi ca doar la 21:40 am avea tren spre Arad la intoarcere. As veni si eu cu trenul dar ora e exagerata, nu am ce face in alba pana la ora aia.
MESAJ PRIVAT DE LA Non-phixion.....VA MAI INTREBATI DE CE FUGE LUMEA DE PELUZA?????????/KIDULE UN PIC DE RESPECT DE LA HOOLIGANII POLONEZI NU A-R STRICA...NU???
marius constantin
Incepator

alba-UTA
To: Tofu ceau Turi,sunt Goe...vrei sa mergi la Alba?as merge si eu,am vb cu drucker sa mergem cu trenu,pleaca la 4:30 din Arad si inapoi este la 14:18 din alba...daca nu se baga microbuz,mergem cu trenu?
DECI CU CINE SA MERGI IN DEPLASARE????ASTA E RESPECTU DE PELUZA....FELICITARI...ASA O SA PROMOVAM 100%

mem' cu ce putem da tot mergem...
deci tren dimineata la 04:30
http://www.infofer.ro/Trs.asp?idtrv=3070...2011&lng=1
si la intoarcere 14:12 regiotrans nu cfr
http://www.regiotrans.ro/mers_edit_trase...tren=14063
Quote:Hai sa facem la Baia-Mare...una fecioreasca
...hai
In legaturacu deplasarea avem un microbus de 19 locuri costul e de 75 de lei rezervari la nr:0751238234
nu-i cam mult 75?
cu masina mica iesi mult mai ieftin
Pai tipu cu microbusu a cerut 14 mil sa nil dea impartit la 19 vine 74 de lei.daca mergi cu masina mica mergi 4 si sunt 600 de km dus intors nu cred ca iesi cu mult mai ieftin....
Mai sunt locuri?
Pai la microbusul ce lam pus la dispozitie nu sa prea inghesuit lumea....
Mai sunt 3 locuri?
Suporter Club UTA organizeaza o excursie la partida Juventus Bucuresti - UTA de sambata 17 martie. Avem la dispozitie un microbuz de 21 de persoane, iar costul excursiei este de 100 de lei. Vom reveni cu amanunte legate de ora plecarii. Deocamdata, deschidem aici pe forum lista de inscrieri:

1. Colin
2. edenbeast
trece-ma pe hartie:)
Am si eu 3 locuri la intoarcere libere ... gratis
se stie deja ora plecarii?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's