Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Deplasari...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Avem ghinion se pare,din doua microbuze plecate la bucuresti cu RED FIGHTERS doar unul mai merge,celalant sa defectat la Deva. :( :( :(

FORZA UTA!!!!!!!!
...
S-a defectat unul intr-adevar, baietii aia ce i-am luat la noi in autocar pe drumul de intoarcere erau dintr-un bus care s-a stricat, insa nu stiu daca acel bus a fost organizat de Rf sau au venit pe cont propriu.
Eu asa am inteles ca a fost organizat de RF, sau am inteles eu gresit?
romicaredf Wrote:Eu asa am inteles ca a fost organizat de RF, sau am inteles eu gresit?

Romica, oare cand o sa incetati sa va arogati merite care nu va apartin?! De ex: la orice meci in deplasare, suporterii care nu sunt din SUR si vin si ei la meciuri nu inseamna ca sunt automat din RF. Voi din pacate nu mai sunteti decat aia 3,4 plus copilasii aia ce nu au nicio vina.
Pot sa te intreb totusi cum de tu, Coneac, Marcoi, Ceala, Telecom si altii de pe acolo care va mai pretideti RF, nu ati venit la Dinamo, si de altfel nici in celelalte deplasari?
RF este istorie .....
Poate sa-mi spuna cineva daca au fost incidente cu suporterii bucuresteni si ce anume se striga la adresa lui Laca?

HAIDE UTA!!!
Pai nu s-a auzit la tv? 'm..e Lacatus! si 'Lacatus, fiu de boschetar' .

Nici un incident.

razvanpsv

Da numa SUR o fost la meci? Ca eu la TV numa Baner-ul "SUR" l-am vazut! :lol:
Or fost si din RF un microbuz ,nu au avut banner pentru ca nu au facut inca altu.
ba daca scrii,scrie corect...
Eu am fost in autocar cu Spetza si am cantat pt UTA nu am facut parte dintr-o galerie sau alta. In afara de faza cu fumul din spatele autocarului de era sa ne inecam :)) :)) :)), totul a fost OK si pot zice ca sunt niste baieti de nota 10. Pt Iasi trebuie schimbat autocarul, nu-l vad ajungand la timp la Iasi. Forzza UTA
Non-Phixion Wrote:Eu am fost in autocar cu Spetza si am cantat pt UTA nu am facut parte dintr-o galerie sau alta. In afara de faza cu fumul din spatele autocarului de era sa ne inecam :)) :)) :)), totul a fost OK si pot zice ca sunt niste baieti de nota 10. Pt Iasi trebuie schimbat autocarul, nu-l vad ajungand la timp la Iasi. Forzza UTA

Plecam cu vreo 3 zile mai devreme...dupa meciu cu gloria merem la Iasi....direct de la kebab:))=))
Vom face tot posibilul sa facem rost de alt autocar sau mijloc de transport mult mai decent.
Imi pare rau pt. baietii care au venit cu noi si nu au fost obisnuiti cu astfel de conditii grele, dar credeti-ma pe cuvant ca fata de alte peripetii prin care am trecut asta a fost lux :) .

P.S Putem totusi sa oprim ca sa stingem focul :lol: ?
Autocarul e marfa , copilotul e meserias daca e acelasi care a fost si la Pitesti. :D
"si mergeam pe autostrada.....si.....mergeam...............pe........................autostrada.........................................."
totusi peste ce am trecut? ca la un momendat s-a simtit o zdruncinatura puternica . in fine ...dao dracu de baba...

p.s. e seara .... dar se vede bine de la faruri :lol: :lol: :lol:

razvanpsv

Looool :lol:
The_Kid Wrote:P.S Putem totusi sa oprim ca sa stingem focul :lol: ?

tu erai in fata ca noi din spate mai ca muream :lol: :lol: si mai credeati ca si glumim :( ...... :roll: !!
Mai lipseste cineva!!!!!!! Opriti!!!!!!!!! Mai lipseste cineva!!!! :lol: :lol: :lol:
The_Kid eu l-am sunat pe Luca si a spus ca au plecat doua microbuze spre bucuresti si ca unul sa defectat la Deva,tu ce intelegeai ?si nu afost vorba de nici un merit,iar cu deplasarea mai greu cand lucrezi si sambata si mai ai in familie in Oradea,despre RF eu unul numai ma bag, cand am vrut sa ma bag nu am fost lasat de alti si ori cum o sa ma retrag din galerie, in rest sa auzim numai de bine.
FORZA UTA
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's