Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Deplasari...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
se merge insa o parte cu trenul, altii pe cont propriu cu masinile.
suporterii care au facut deplasarea asta de peste 1000 de km dus-intors trebuie felicitati. nu cred ca meritau sa se intoarca fara o victorie a echipei...
Ai dreptate cip-leo, chiar merita !!
Si tu ai merita un ban, mai serafinorosso ca esti un posthunter.. (ordinar)
@ pmc_ te-am deranjat cu ceva ? sau iti place sa te bagi in seama ??
Nu-mi plac cretini ca tine, si cred ca ai trebui sa vb mai frumos, pt ca nu ti-am adresat nici o vorba urata.

Mi-am exprimat si eu respectul pentru toti care au facut o deplasare de 1000 de km, chiar daca l-am copiat pe cip-leo.

Hai ca deja o dam in off-topic si nu cred ca ii nimeni curios de noi doi, totusi ce legatura ai tu in asta ?

P.S Raspunsul il vreau pe privat.
Ma, nu te-am jignit in primul rand.Apoi, eu numa ti-am zis ca esti un P O S T H U N T E R dar vad ca te deranjeaza. ( Frodo ) :| ( Scuze de Offtopic )
terminati cu astea. jignirile se pedepsesc , asa ca atentie...
Suporter Club UTA organizeaza o deplasare la Turda (300 km, autocar modern) cu ocazia disputarii partidei dintre Ariesul Turda si UTA in data de 27 septembrie. Costul deplasarii este de 30 de RON pt membrii asociatiei, respectiv 40 de RON pentru restul suporterilor interesati. Plecarea va avea loc sambata dimineata la ora 04:00 din fata stadionului Francisc Neumann. Pentru inscrieri sau informatii, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0724565735, respectiv 0727953927. Va asteptam !
la cimisoara pt meciul de cupa cu cfr se merge organizat sau pe cont propriu?

DOAR UTA CONTEAZA!
Vom merge organizat cu trenul, o sa revin cu detalii ulterioare.

Sfatul meu este sa nu mergeti singuri cu masina si sa veniti cu noi pentru ca sunt destui dobitoci care nu se vor sfii sa dea cu pietre dupa masini si la fel de multi dobitoci care nu fac nicio diferenta intre suporteri obisnuiti si cei din galerie si tot vor incerca sa atace pe oricine prind in cale.
Mergem organizat si ne pisam pe ei la o adica.
La Timisoara pentru meciul din cupa vom merge cu trenul care pleaca la 14:26 din gara mare. Intalnirea se face la ora 14:00 cel tarziu in fata garii.
poti sa ma indrumi aprox spre stadionul celor de la cfr ? e departe de gara?
Arad_4_Ever Wrote:poti sa ma indrumi aprox spre stadionul celor de la cfr ? e departe de gara?
de unde si cu ce ajungi in timisoara?( ca sa iti pot spune cum sa ajungi)
Arad_4_Ever Wrote:poti sa ma indrumi aprox spre stadionul celor de la cfr ? e departe de gara?

Ai iesit din gara si o iei la stanga. La prima intersectie (e cu semafoare) o iei din nou la stanga. Treci pe sub sinele de tren si o iei din nou la stanga (strada e imediat dupa viaduct). No, aia e strada cu stadionu'. Exista o scurtatura, un tunel micut care trece pe sub sine inainte de a ajunge la semafoare. N-ai cum s-o ratezi, prevad ca o fi multa lume care sa se inghesuie pe acolo.
sper sa fim cati mai multi(500macar!!!) si la sfarsit sa ne bucuram de CALIFICAREA noastra in faza urmatoare a competitie!!!
dmousey74 Wrote:
de unde si cu ce ajungi in timisoara?( ca sa iti pot spune cum sa ajungi)

eu o sa fiu in timisoara in ziua meciului si o sa intarzii putin la 4 abia o sa ies de la lucru.
maryan Wrote:sper sa fim cati mai multi(500macar!!!) si la sfarsit sa ne bucuram de CALIFICAREA noastra in faza urmatoare a competitie!!!

:icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Deplasare la Turda pentru cei din peluza:

Se va merge cu autocarul, pretul este de 25 de lei dar cum am spus luam cu noi doar oameni din peluza care vin si canta.
Inscrierile se fac pana vineri seara pentru ca locurile sunt limitate iar pentru contact fie imi dati PM fie ma contactati la 0740.147.291
cand si unde ii urmatoare deplasare? :D am prins gustu :D fras...exprimare gresita ....scuze...... detaliile privind deplasarea ma interesa(tren,autobuz,masini.....)
Oradea , sapt viitoare.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's