04-03-2006, 03:10 AM
04-03-2006, 07:21 AM
:whdat: 1 - BORUGA
2 - BORUGA
3 - BORUGA
Ce sa mai cauti il ai in curte, cu trup si suflet, asa ceva ne trebuie, nu nume mare si fara a simti cu UTA un adevarat luptator.
2 - BORUGA
3 - BORUGA
Ce sa mai cauti il ai in curte, cu trup si suflet, asa ceva ne trebuie, nu nume mare si fara a simti cu UTA un adevarat luptator.
04-03-2006, 08:06 AM
Asa e, Boruga ne-a reorganizat, si ne-a cam scos din kkt...
04-03-2006, 10:15 AM
Si asa e cam incurcata organigrama clubului, exista solutii in interior, Boruga , Dekany...
Nu stiu, eu as avea incredere si in domnul Lupas. :D
Nu stiu, eu as avea incredere si in domnul Lupas. :D
04-03-2006, 10:38 AM
sau nu.... sa vazut cand am promovat ca lupas era la UTA pt interesul propriu ..... asa ca mai bine fara lupas..... asa ca duckadam sa mearga in excursie la sevilia ca nu am avem nevoie de el .....
numai bine
numai bine
04-03-2006, 03:01 PM
Si...surprize, surprize... :mad:
"Decis s
"Decis s
04-03-2006, 09:03 PM
Va rugam sa faceti rost de un investitor, altfel vom pierde un om foarte valoros... :smt021
04-03-2006, 09:08 PM
Om valoros ??? :smt078
05-03-2006, 12:41 AM
Ca sa elimin orice suspiciune, vorbeam ironic... :-D
05-03-2006, 01:18 AM
imagine? asta au cautat prin aducerea lui duki :). e importanta si imaginea. problema e sa existe si implicare. din cate cunosc ( surse autorizate) :) a existat si implicare doar ca unde nu e bani....unii renunta repede, prea repede.
In contextul actual e mai putin important cine conduce ci cum conduce si cum poate aduce banutzi...si inca multi
05-03-2006, 09:26 PM
Salutare tuturor!
Din pacate la UTA multi vorbesc doar ca sa se afle in treaba in loc sa faca ceva concret ptr echipa .Duckadam a gresit cand a declarat ca va evacua galeria de pe stadion daca va scanda impotriva echipei :shock: asa ineptie nu am mai vazut.Singur si-a taiat craca de sub picioare (cred ca s-a inspirat de la boxerul de mm stoica ).Sa ne lase cu inneptiile lui si sa plece la jiji la partid.Pentru asa functie trebuie un om care face pe dracu in patru sa rezolve problemele clubului (gen Boruga )nu sa se plinga pe la colturi.
Din pacate la UTA multi vorbesc doar ca sa se afle in treaba in loc sa faca ceva concret ptr echipa .Duckadam a gresit cand a declarat ca va evacua galeria de pe stadion daca va scanda impotriva echipei :shock: asa ineptie nu am mai vazut.Singur si-a taiat craca de sub picioare (cred ca s-a inspirat de la boxerul de mm stoica ).Sa ne lase cu inneptiile lui si sa plece la jiji la partid.Pentru asa functie trebuie un om care face pe dracu in patru sa rezolve problemele clubului (gen Boruga )nu sa se plinga pe la colturi.
16-03-2006, 12:31 AM
S-a dus aragatul lui becali impreuna cu echipa stelei, la Sevillia. Halal manager :oops: .
16-03-2006, 01:46 AM
Saptamana viitoare se deschide Fan Club Steaua la Arad, sa-i multumim lui Dukadam. :smt021 Nici acuma nu m-am lamurit cu ce se ocupa el pe la noi pe la club...
16-03-2006, 11:36 AM
FUCK :eek:
In loc sa se ocupe cu deschiderea unu magazin UTA care ar putea aduce bani clubului duki mai mult ii cu jiji si cu partidul.Mai bine sa lase locul unuia care vrea sa faca ceva ptr UTA.
In loc sa se ocupe cu deschiderea unu magazin UTA care ar putea aduce bani clubului duki mai mult ii cu jiji si cu partidul.Mai bine sa lase locul unuia care vrea sa faca ceva ptr UTA.
16-03-2006, 04:02 PM
Unde o fi magazinu ? Sa stiu ce sa sparg :)))
16-03-2006, 08:14 PM
:lol: :lol: :lol:
16-03-2006, 09:50 PM
Ce de kkt s-a Duckadam la tv cand nu stiu ce reporter l-a intrebat daca i va da manusile cu care a aparat la Sevilla lui Carlos, sa-i poarte noroc, si el a zis ca le-a vandut pe alea si ii va da nush ce alte manusi... :lol:
Ce mult tine el la simboluri, nu? ;-)
Ce mult tine el la simboluri, nu? ;-)
16-03-2006, 09:55 PM
Ce ma deranjeaza pe mine la Duckadam e ca de cate ori apare la televizor, in loc sa scrie jos "manager UTA",apare ba "Steaua 86",ba "Eroul de la Sevilla" etc...
Deci ori ne reprezinta pe noi,ori sa ne lase...
Deci ori ne reprezinta pe noi,ori sa ne lase...
16-03-2006, 10:02 PM
[quote="I 929"].. manusile cu care a aparat la Sevilla lui Carlos, sa-i poarte noroc, si el a zis ca le-a vandut pe alea si ii va da nush ce alte manusi..
Si-a vandut manusile fiindca cica e sarac si avea nevoie de bani :eek: :shock: :lol: :lol: :lol: . Chiar nu-l intreaba nimeni ce a facut pana acuma la club? Toata lumea are un sef sau da raportul numai el se plimba la Sevilla.
Si-a vandut manusile fiindca cica e sarac si avea nevoie de bani :eek: :shock: :lol: :lol: :lol: . Chiar nu-l intreaba nimeni ce a facut pana acuma la club? Toata lumea are un sef sau da raportul numai el se plimba la Sevilla.
16-03-2006, 10:16 PM
Sarac??? Poate nu ati vazut ce are la Semlac.
Nu e deloc sarac dupa cate am auzit eu.
Poate ma insel. Umbla cu o dacie cu PNG si si-a pus la geam la apartament un banner cu PNG - presedinte Gigi Becali
:lol:
Nu e deloc sarac dupa cate am auzit eu.
Poate ma insel. Umbla cu o dacie cu PNG si si-a pus la geam la apartament un banner cu PNG - presedinte Gigi Becali
:lol: