Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Catre admin.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Rog moderatorii acestui forum sa aiba si ei grija de forum. Prea mul;te spamuri, prea multe off-topicuri, nu ma pot ocupa prea bine de forum de aici, deoarece timpul nu imi permite.

Mersi !
cand trecem si noi la ora de iarna pe forum???
off-topic (scuze :) ): nu mai trecem. raminem astfel cu o ora inaintea tuturor. :D

Guest

as vrea sa mi se stearga si mie userul acesta!!! rog adminii sa-l stearga! multumesc

Guest

am inteles ca a existat un forum vechi , inaintea lu asta .. Eu am internet doar de 4 luni . mai exista forumul ala ... as vrea sa citesc ce se discuta atunci pe el.. daca se poate va rog un pm ..merci

batistUTA

Stergeti topicul cu Lasa-ne Lacatus ca se pot discuta pe Marius Lacatus aberatii despre antrenor !

Guest

aveti grija ca sunt o gramada d off-topicuri!!!
http://www.uta-Arad.ro/index.php?option=...Itemid=101

la sectiunea "Legende" de pe site se suprapune scrisul. poate faci ceva in privinta asta
ar trebui sa facem un update la forum, varianta asta ce o avem este deja depasita si nu mai facem fata la felul cum s-a dezvoltat forumul, o sa iti explic mai multe la o bere cand ma intorc acasa.
The_Kid Wrote:ar trebui sa facem un update la forum, varianta asta ce o avem este deja depasita si nu mai facem fata la felul cum s-a dezvoltat forumul, o sa iti explic mai multe la o bere cand ma intorc acasa.

Bravo, Claule, ai economisit 15 centi.

Guest

propun banarea lui robitm !

Guest

ok, mersi :D
Help :( zde 2 zile nu pot sa dau afiseaja mesajele de la ultima vizita.
Tot imi da debug mode etc
HELP PLEASE
MAI EXACT

Could not delete old search id sessions

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'search_time' in 'where clause'

DELETE FROM phpbb_search_results WHERE search_time < 1163530498

Line : 657
File : search.php
PLEASE HELP :( Scuze ca n-am scris tot intr-un mesaj

Guest

Felicitari! in sfarsit nu il mai vad pe njock, k deja m-am saturat!!!! e mai faina poza asta :D
SUPER. fix vroiam sa vin cu propunerea asta.

Guest

nu stiu daca tocmai este momentul potrivit, dar ar fi frumos sa faceti ceva in lecatura cu Chatul!!! uitati, deja Apostu si Stefan au intrat pe forum sa vorbeasca cu noi! ar fi mai frumos sa vorbim cu ei pe chat! Multumes, numai bine
@Reddy, nu cred ca ar fi o idee prea buna cu chatul pt ca stii si tu ca nu e stralucitor...iar cand e multa lumea aproape nu mai e bun...mai bine o lasam asa..parerea mea
mai bine e asa,cand e multa lume merge sacadat sau....nu merge :(

Guest

Quote:STEFAN IULIAN
NUMAR 26
DATA NASTERII 14.07.1980
LOC. NASTERII BUCURESTI
INALTIME 180
GREUTATE 76
EX-ECHIPE AS Midia Navodari
Farul Constanta
Pandurii Tg-Jiu

uta-Arad.ro