Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Catre admin.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
catre administrtator, te rog sa incerci sa reglezi data si ora, e cam decalata fata de normal :D
am pus GMT-8 ...asa da bine ceasul normal cu cel pe care e serverul. normal e GMT +2 , dar calculata la time-ul serverului merge anapoda. si cum access sa schimb data/ora pe server nu am. solutia deci asta e GMT-8. :cheers:

Nu stiam de chestia asta, si modificam de fiecare data GMT+2.
Incearca sa rezolvi problema si cu emailer.php ca e cam suparatoare faza...
Admin nu stiam de chestia cu GMT-8, si de fiecare data il puneam GMT+2.

Alta problema este:

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Ce facem cu asta ? Cum o rezolvam, pt ca eu nu prea pot face nimic si cred ca este destul de deranjanta.

Forza UTA !
E posibil sa fie de la server , nu ofera SMTP .

Ar trebui sterse niste functii din emailer.php
Daca nu sti, atunci trebuie sa aibe forumul o setare sa nu foloseasca serverul SMTP pentru email.
Alin am umblat la functiile SMTP pt email. Sunt curios daca v-a mai da eroarea aia.
Sa speram ca nu.

Mersi oricum de sfat !
mere
nu merge e cu aproape 10 ore inainte, nici macar la minut nu se potriveste
Sunt ceva probleme cu serverul. Adminul a zis ca o sa se ocupe de asta. Pana atunci ne descrucam cum putem. Cat despre eroarea aia, uneori apare, alteori nu. Nu stiu ce pot sa ii mai fac. :mad:
Mie imi apare doar pe forumul FC UTA Arad
am umblat pe la surse
daca mai da erroare urlati aici.
:rr:
Ce facurati cu forumu' ca nu a mai mers :?
A fost vina mea. Imi cer scuze !
Mie nu mai imi apare forumul FC UTA Arad :(
Am rezolvat. Era setat pe ascuns, si era vizibil doar pt moderatori si admin. Nu stiu ce s-a intamplat, dar acum am modificat si merge.
Bine ca merge .... :smt045
Vad ca a fost mutat pe alt server, inext.ro :D
Aha, alt server, mai rapid si cu acces mai ok (backup, etc).
Tot prin bunavointa inext.ro o sa tinem si http://www.uta-Arad.ro, viitorul site oficial (momentan e pus ala vechi de pe fcuta.zoom.ro). Am incercat si la RDS un ajutor , ceva. Fara bani si cu pretentii de mysql , php, cgi sau jsp nu am avut succes. maxim au promis ca in momentul cand ii dam drumul la noul site or sa faca redirectarea spre el si de la fcuta.Arad.ro...e ok si asa.
Lotul de jucatori si echipa manageriala nu mai corespund in totalitate si ar necesita schimbari. Mersi :)
drept
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Reference URL's