Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Catre admin.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
admin banneaza-l pe nelu..

Nelu-Targoviste

OARE CU CE AM GRESIT FATA DE DOMNUL TIMIS CA SA CEARA SA MA INTERZICA LA VOI PE FORUM .CREDEAM CA SUNT UNUL DE AL VOSTRU.IMI CER SCUZE.ATAT DOAR CA FRATELE MEU FLORIN MIA SPUS CAND S-A INTORS DIN Arad CA DOMNUL TIMIS A SPUS CA SUNTEM ORICAND BINE PRIMITI LA DANSUL.IMI PARE RAU SA VAD CA ARADENII MEI UITA CE AU PROMIS.
Si userul "u cluj" va fi banat.
Va rog sa modificat numarul de optiuni la chestionar. Este minim 25, si mie imi trebuie 32. Raman pe dinafara echipele Coreea de Nord, Coasta de Fildes, Portugalia, Spania, Elvetia, Honduras, Chile.
Mersi.
Rezolvat. Ai 35 acuma. Iti trebuie mai multe sau iti ajung? Nu intreb la misto.
Ii suficient, dar nu mai pot modifica. Pune tu echipele ramase te rog.
Rezolvat. Vezi daca e in regula.
Gata s-a rezolvat. Azi noapte eram prea obosit sa mai intru pe forum.
Pt bancurile proaste postate pe forum nu se poate da avertisment? 1
Eu as da chiar ban , sau barem sa inchidem topicul vreo cateva zile....pana se linistesc "golanii" :)))
Ha, ha, ha, domnu' Administrator, ce glumet esti ! 4
Iti plac glumele tale? 4
rog moderatorii sa atentioneze userii cu nickname-uri care contravin regulilor forumului ( EX: Arad)
Va rog sa imi stergeti contul de pe acest forum.
Nu mai intra. simplu.
Te rog explica-mi de ce nu puteti sa imi stergeti contul.
extraordinar . altceva ?
(25-08-2010 10:13 PM)ritza_ Wrote: [ -> ]xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Nu mai scriu pe forum, nu injur nici pe forum si nici in afara lui.
Puteti sa credeti ce vreti voi despre parerile si motivele mele, dar n-am chef sa mi se mai foloseasca numele, in special de cei ce nu sunt in stare sa compuna o fraza fara injurii.

Cred ca discutiile au parasit demult zona in care fiecare sustinea ceea ce crede si au ajuns acolo unde cei ce nu sunt de parerea majoritatii sunt niste paria.

Rog administratorii sa stearga postul mentionat aici.

Si, de altfel, orice post in care apare numele meu.

Later edit: multumesc
De ce nu lasati sa aibe lumea la semnatura un banner de dimensiuni mici? De ex bannerul lu' pictoru' e chiar fain...
Fiindca astfel ar devenii forumul un curcubeu :)
Propun sa o luati de la capat cu forumul, sa il refaceti, pentru ca are o gramada de defectiuni. S-a vazut clar cate probleme sunt, iar ultima faza de astazi chiar cred ca da de gandit. E doar o parere.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Reference URL's