Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: RETUR 2005-2006
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Mai este o luna pana la startul returului si cred ca putem sa dam drumul la pronosticuri s.a.
2-1 pt. noi
Eu zic ca ar fi bine sa redenumim topicul asta Retur 2005-2006, pt a nu crea cate un topic separat la fiecare meci.

Referitor la meci, eu zic ca cel putin un egal scoatem, daca nu si batem. ISCT, a pierdut f multi jucatori in aceasta iarna, aproape jumatate de echipa. Nu mai sunt echipa din tur, una foarte omogena de altfel.
Pronostic: Isct-UTA 0-2
Sa speram ca macar cu un egal o sa ne intoarcem.. pronostic 1-1.
batem 2-0. De la ISCT au plecat foarte multi jucatori, nu cred ca ne mai pot pune probleme dupa ce jucatori am adus.
Stie careva cat s-a terminat meciul de azi cu Resita ?
De ce nu se joaca amicalele si in Arad? ISCT-UTA:1-3 :D
Primul meci este in deplasare si protejam terenul.
Da, asta este. Terenul este in refacere. Il vad aproape zilnic, si a fost dat cu ceva ingrasamant pe el. Nu am vazut prea bine cu ce este dat, ca de obicei merg la stadion seara in jurul orei 20.00, cand merg la sala.
Amical :UTA-Resita 1-1 (Orlando) :?
Hm, nu stiu ce sa zic de meciu cu Resita. E doar un amical. Dar is curios, daca stie cineva despre celelalte echipe din serie, daca s-au intarit sau dimpotriva. Eu nu mai citesc Gazeta sau Pro Sport ca n-am chef sa citesc de poli, sau sa vad chiar pe prima pagina o poza cu ceva legat de aekk. :?
Ma intreb si cum vor sta baietii cu pregatirea fizica...in cantonamentul de munte, asta se face, nu? Nu mai bine plecau prima data la Herculane, si apoi in cantonament la club? :?:
Poti sa citesti Observatorul sau Agenda de Arad si cateodata Adevarul de Arad :lol:
Singurele echipe care stiu eu ca s-au intarit cat de cat sunt Clujul, Corvinul si UTA. De Bihor nu stiu prea multe, stiu ca au vandut multi jucatori, nu stiu daca au dus ceva in schimb.
Noi ar trebui sa ne facem echipa noastra, si dupaia sa vedem de altii... Oricum, din cate am citit si am inteles, echipa incepe sa se miste, incepe sa apara unele schimbari :D Deci, ne asteptam la ce e mai bun, insa, vom vedea cum va fi la meciu cu ISCT, deoarece, cum ne-am obisnuit in ultimii ani, echipa a mers bine in pregatiri, si a clacat in campionat, din prima etapa...
da,ai dreptate tobo,dar sa speram ca de data asta sa fie altfel..........FORZA UTA
Amical: Resita-UTA 2-0 :shock:
Ne-a mai readus cu picioarele pe pamant acest rezultat. Echipa este in formare, relatiile de joc sufera. Mai dureaza putin pana se omogenizeaza lotul.
Stiti cum este in fotbal , "un meci nu seamana cu celalalt"!
Despre ISCT nu stiu prea multe. Stiu ca a plecat un jucator foarte bun de la ei,(numit "pitbull"-ul sau "buldog"-ul :) sau cam asa ceva). Acesta a ajuns la FC Bihor.
Despre FC Bihor stiu cat de cat mai multe de la un prieten de-al meu ce tine cu aceasta echipa. Momentan ei sunt pe departe cea mai bogata echipa din zona noastra. Am zis "momentan" pentru ca tocmai am citit in GSP ca vrea careva sa bage multi bani la "U" . Totodata, acest prieten de-al meu, era bucuros ca au plecat "vedetele" (se pare ca si ei au galacticii lor) si au adus jucatori de viitor. Oricum, eu cred ca nea Marin iar o sa-si dea cu stangul in dreptul si noi o sa-i batem si in retur. Vizitati http://www.fcbihor.as.ro/ (creat de prietenul asta al meu). Cititi si rubircile despre UTA; sunt hazli.
Resita l-a inregimentat pe Buia, ceea ce cred ca o sa dea un + echipei. Sa sper ca acum o sa-i batem.
Buia betivuu ! :lol: AHaHaHahhahaHaH
Betivan, ne-betivan eu zic ca ii destul de bun pentru divizia B.
Referitor la noile achizitii ale UTA-eu:
Dumitra - eu zic ca ii ca mai buna achizitie de pana acum
Orlando - la cat de des marcheaza, eu zic ca o sa aduca un foarte mare + atacului nostru
Dogaru - ar fi frumos daca Poli Iasi ar accepta transferul; Dogaru-Orlando ar fi un cuplu foarte bun
Cozma, Miclea,Melnic - nu stiu prea multe sa va zic de cat de buni sunt, dar avand in vedere ca pentru Rosca ei sunt momentan titulari tind sa cred ca sunt cat de cat buni
Anghelutã - sincer eu astept foarte multe de la acest jucator, cu toate ca pana acum n-a convins
Aldea - cu toate ca nu este o achizitie, sper ca acesta sa revina la conforma pe care o avea atunci cand juca la Ineu
Bota - la fel si cu Bota; eu sunt de parere ca acest baiat poate mult mai mult. Oricum, pe postul lui il are ca, concurent pe Dumitra :)
Tucudean jr,Mot - aduci de la Atletic, semn ca Boruga face ce trebuia sa faca altii mai de demult. Totodata, el intentioneaza sa-i aduca la UTA pe Copil care promite multe.

Este de remarcata o diferenta de calitate intre echipa titularilor si cea a rezervelor (evident, de asta sunt titulari si rezerve). :lol:
Oricum, bine a facut Borgua ca fiecare jucator are trecut in contract numarul de jocuri
Se vede ca Boruga face treaba, era singurul care mai putea redresa aceasta echipa. Dupa ce zici tu, treaba merge bine, situatia e roza, si nimic nu ne poate opri de la salvarea retrogradarii, doamne ajuta ! :D Urmeaza sa-i vedem la lucru in campionat :)
Dupa 3-0 cu Craiova 2 -->UTA-Turnu Severin 6-0! :D
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's