Eu locuiesc in Bucuresti insa vin anual la Arad, intrebarea mea este ce firma produce tricouri pentru UTA si daca e posibil sa achizitionez unul original de la vreun magazin.
tricouri cu uta se gasesc la magazinele errea
si la stadion
Hmm, nu stiu sigur ca Errea e la Bucuresti si daca ar fi daca au cu UTA dar sper din tot sufletul sa le arat colegilor de unde vin ;)
Alin Wrote:tricouri cu uta se gasesc la magazinele errea
si la stadion
Esti sigur? Ca maine sunt la Errea ca alea de la stadion din pacate nu ma satisfac :oops: :lol:
100% ,am vazut
in plus din retur noul echipament al echipei va fi errea
Multam
Magazinul ERREA din Arad, B-dul Revolutiei s-a inchis. S-a mutat, a dat faliment?
Este foarte posibil sa se fi inchis magazinul respectiv. Nici eu nu tin minte, sa il mai fi vazut deschis in ultima vreme.
Nu cred sa se fi inchis, dupa cate stiu eu este singura reprezentanta Erea in Romania. Poate s-a mutat
Tot nu se stie ce s-a intamplat cu Errea?
Acum 2 saptamani am primt de la un prieten un tricou cu UTA, insa e alb doar cu stema sub unde scrie Errea.
Am inteles ca magazinul s-a inchis, el din niste relatii a facut rost de tricou insa nu e tricoul la care ma gandeam ci la ala cu care se joaca pe teren, originalul cu zebra alb-rosie, din astea se gasesc?
Nu stie nimeni ce s-a intamplat pana la urma cu magazinul Errea ?
Adresa firmei : SPL. SANDOR TOTH, Arad, jud. Arad
Telefon : 0722/251799|0257/275733
Fax : 0257/275733
Site web :
http://www.errea.it
....am gasit astea pe net ....daca sunatzi si aflatzi ceva zicetzia cii pe forum ...sa stim si noi ..
Accesorii ERREA se gasesc la depozitul firmei la Baza Sportiva UTA jos pe mal unde sunt terenurile de tenis
Clubul UTA este pe cale sa intre in posesia primei comenzi de materiale promotionale. Marius Mitran, directorul de imagine al „Batranei Doamne", spune ca pana la ora partidei cu Rapid Bucuresti ar putea fi amenjat primul stand cu tricouri, fulare sepci, etc., toate inscriptionate cu numele celei mai galonate echipe din provincie si croite in alb si rosu. „Avem promisiuni de la firma pe care am contractat-o pentru realizarea acestor materiale promotionale ca saptamana aceasta o sa primim primele produse. Inca nu stim exact cantitatea lor, dar important este sa demaram si aceasta actiune." - a spus Mitran. sportarad.com
IN SFARSIT !!!!!!!!!!!! sper sa fie adevarat 8) :bd: :sur: :sur:
Sper ca pana la meciul cu rapid sa-mi achizitionez si eu un tricou :)
EU vreau fular si tricou cu hidisan :)
dar vor fi originale sau ca si alea manitoba din 2002?