01-12-2005, 07:21 PM
Pages: 1 2
18-02-2006, 02:14 AM
Ce se intampla cu UTA daca nu era Dekany? Cu acest individ din Brad numit Falca nu vom avea stadion nici in 5000 ani. Oricum nu mai castiga alegerile. Eu il votez pe Dekany. Jos palaria
18-02-2006, 05:43 AM
Asa e, jos palaria fatza de Dekany, nu oricine s-ar fi implicat la echipa, cum ziceau unii, sinucidere curata :|
18-02-2006, 06:24 AM
Cel mai dureros este ca trebuie sa ne uitam la timisoreni si sa admiram ce se face acolo, in timp ce noi momentan suntem legati de maine si de picioare si timp de 2 ani nu putem sa facem nimic..
Oricum, bine ca-l avem langa noi pe Dekany, doar el avand puterea sa gaseasca un sponsor cat de cat puternic
Oricum, bine ca-l avem langa noi pe Dekany, doar el avand puterea sa gaseasca un sponsor cat de cat puternic
18-02-2006, 07:29 AM
Ce sa admiri mah ? :lol: Cum isi vand aia sufletu la mitici ? ahaHhAhAhHAHa pai mah, sti vorba ungurului, "romanu luat pipa de la mine si pus numele lulea ca sa fie a lui", asa si la TM, or luat pe bragadiru zis si Aek si io pus numele poli ca sa fie a lor ahaHahhahaha
18-02-2006, 09:07 AM
Poate ar fi interesant un topic despre relatia Arad-timisoara. Nush, da sincer, mie mi se pare ca deja e prea putin argumentul traditia and stuff. Uite unde suntem...Cred ca e mai o.k. daca scoatem in evidenta si banii murdari ai mafiotului la de Iancu. + k totul la ei e un joc de imagine. Baieti, nu mai beti bergenbier..., sunt student in tm si prin toamna a fost promotie ca nush cati lei vechi din pretul unui bergenbier, mergeau la poli...berea fotbalului romanesc :evil:
18-02-2006, 10:18 AM
Eu oricum nu am baut Bergenbier ca e naspa.
Nu ne patam onoarea si istoria curata scrisa in zeci de ani ca si cimisorenii. Aveti rabdare roata se intoarce
Nu ne patam onoarea si istoria curata scrisa in zeci de ani ca si cimisorenii. Aveti rabdare roata se intoarce
18-02-2006, 10:41 AM
tobo, "mah", eu nu ma refer la Poli, ma refer la ce fac autoritatile pentru sport. Din banii Consiliului Local s-a modernizat stadionul lor. De asemenea s-au contruit cateva terenuri; toate acestea arata un annumit interes al autoritatilor pentru sport.
18-02-2006, 10:44 AM
Pai mah suporter_uta, cam in orice oras mai mare de 100.000 CL sau CJ baga bani in sport, echipa, numa la noi in Arad, s-a trezit bou de Falca sa faca pe smecheru, ca nu e cadru legal, numa ma enevreaza cand ma gandesc...
18-02-2006, 08:23 PM
De pe ARADON:
"Cenu
"Cenu
19-02-2006, 12:22 AM
Asta e norocul nostru.... sa avem un primar care n-are nici o treaba cu fotbalul.. :( ... desi in jurul lui sant persoane care insista.. degeba...
19-02-2006, 02:35 AM
Cre ca numa daca mem acas 50 la el si ii spargem usa, intra putin frica in el, si se apuca de treaba, altfel nu vad cum s-ar apuca de treaba...
24-02-2006, 11:29 AM
„Nu mã consider vinovat dacã UTA retrogradeazã” -Jita falca
Primarul Aradului nu se va considera vinovat
Primarul Aradului nu se va considera vinovat
03-04-2006, 07:36 PM
Printre cei aproape 30 000 de spectatori prezen
03-04-2006, 08:33 PM
In primul rand : dc vrea sa afle cadrul legal al asociatiei club-primarie nu trebuie sa mearga neaparat la meci ; apoi stadionul movilor a mai fost renovat in ultimii 4-5 ani pe cand UTA.......
Chiar nu cred ca se va baga falca acum la inaintare ......poate totusi ca a auzit basescu de "actiunile " sportive ale falcii
Chiar nu cred ca se va baga falca acum la inaintare ......poate totusi ca a auzit basescu de "actiunile " sportive ale falcii
03-04-2006, 10:10 PM
sa vina sponzori si sa faca stadionu ca noi nu avem stadion de A!
03-04-2006, 10:22 PM
hai sa ne organizam si face proteste contra lui falca!nu avem ce pierde din treaba asta poate revine pe pamant?
03-04-2006, 10:28 PM
ANTY VIOLA A SCRIS hai sa ne organizam si face proteste contra lui falca!nu avem ce pierde din treaba asta poate revine pe pamant?
BA AR TREBUI SA-L TELEPORTAM PE ALTA PLANETA SA SCAPAM DE EL :lol: :lol: :lol:
BA AR TREBUI SA-L TELEPORTAM PE ALTA PLANETA SA SCAPAM DE EL :lol: :lol: :lol:
03-04-2006, 11:20 PM
Baieti sa-i dam pace la falca ,ca oricum pe el il doare fix undeva de UTA si sa asteptam pana i se termina mandatu......Apropo cati ani mai are?
03-04-2006, 11:24 PM
din pacate mai are destul de stat acolo "sus"...oricum o sa vina alegerile..o sa dea ceva dume cu UTA..si o sa castige iarasi...mortzii masi de jeg..cum sa meri ma la meci la poli????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Pages: 1 2