Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Conducerea clubului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu stiu ce nevoie am avea de Tudor? E doar un fost portar care a aparat culorile clubului, nu a mai detinut functia de director sportiv la nicio echipa ca sa zici ca ar fi avut rezultate. O glorie a clubului mi se parea mai potrivita pentru acest post, nu stiu, un Tucudean (nu cred ca ar dori acest lucru), un Vancea, un Cheregi, un Lucaci sau unul din vechea garda: Domide, Biro, Vaczi, etc. Parerea mea...
Tudor are alte "talente" si tare mi-e frica sa nu apelam la ele din retur. Oricum un jucator asupra caruia planeaza mereu suspiciunea vanzarii si aranjarii de meciuri nu are cum sa "faca ceva bine" la UTA.
eu il astept si pe chirita si de ce nu pe sabin ilie sau pascovici . sa facem un staff tare. si cu stafful asta reuseste gio ceea ce ii spuneam inca de acum cateva luni.... sa-si indeparteze definiv si suporterii.
apropo, la mutarea asta un pesimist ar spune "mai rau de atat nu se poate". un optimist ar spune"ba se poate si mai rau, poate veni de exemplu si ...Chita".
"sa-si indeparteze definitiv si suporterii"???
Suporterii lui? Sa-i indeparteze de el, Gio?

Ca daca ma uit la numarul de spectatori la meciuri, se cheama ca vreo 30% din suporterii UTA au fost deja indepartati. De echipa.
Cine i-a indepartat oare???
Eu? Tu?? Seba??? Falca???? PDL-ul?????

In fine, ma opresc.
Faca fiecare ce crede ca e bine.
Tu chiar n-ai alta treaba? Am inteles ideea ta, am inteles ca nici tu nu mai recunosti echipa asta fiind UTA. Ce nu pot sa inteleg este faptul: ce mai cauti pe aici?
Du-te in alta parte, cauta-ti alte provocari, alte "task-uri" si lasa-ne pe noi asa cum suntem in durerea noastra.
Daniel Tudor, prezent ieri la antrenamentul Bătrânei Doamne
D.B., 29 octombrie 2010 01:11 Observator.info

Antrenorii Bătrânei Doamne au condus ieri o nouă şedinţă de pregătire, în vederea meciului de sâmbătă, ora 18:00, cu FC Bihor, joc foarte important pentru ambele echipe, aflate în zona superioară din clasament. Roland Nagy şi Dan Stupar îi au la antrenamente şi pe Dorin Mihuţ şi Florin Purece. Cei doi, după cum se cunoaşte, nu au efectuat deplasarea la Mioveni, ambii acuzând probleme medicale. Dacă Mihuţ şi Purece au şanse mari de a prinde lotul pentru derby-ul cu FC Bihor, Adrian Voiculeţ va rata confruntarea de sâmbătă. În continuare, atacantul Bătrânei Doamne se confruntă cu dureri la „inghinali” şi a fost sfătuit de medici să mai stea o săptămână. Nici Claudiu Drăgan nu intră în calcule, după o ruptură fibrilară care-l va ţine departe de gazon timp de 15 zile. Altfel, la şedinţa de pregătire de ieri şi-a făcut simţită prezenţa şi Daniel Tudor. Fostul portar al Bătrânei Doamne a venit însoţit de preşedintele Giovani Catanzariti. „Nu are nici o funcţie în club”, a ţinut să precizeze italianul, deşi în jurul stadionului se vorbeşte de iminenta instalare a „Panterei roz” în funcţia de director sportiv.

http://observator.info/sport-2/daniel-tu...ei-doamne-
(28-10-2010 02:33 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]eu il astept si pe chirita si de ce nu pe sabin ilie sau pascovici . sa facem un staff tare. si cu stafful asta reuseste gio ceea ce ii spuneam inca de acum cateva luni.... sa-si indeparteze definiv si suporterii.
Ca deobicei cip_leo este la obiect.Zicea cineva mai sus ca Giovanni vrea sa faca bani.Dupa parerea mea in privinta asta,Tudor il poate ajuta doar jucand la pariuri sau reapucandu-se de "relatiile " intercluburi.Din punctul meu de vedere este neavenit,inoportun si nedorit de multi.De ce si-ar pune Giovanni lumea in cap "? .Repet Dl Tudor nu a fost un reper moral la UTA,nici vreo mare valoare care sa fi ajutat mult clubul.A fost unul din cei 30-50 jucatori adusi de Lacatus,care uneori a ridicat suspiciuni.Cum de unul cu "valoarea" lui nu-si gaseste un contract prin liga II,venind,tocmai de la o echipa de CL?.Asa ca......,vom mai vedea.
(28-10-2010 02:33 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]eu il astept si pe chirita si de ce nu pe sabin ilie sau pascovici . sa facem un staff tare. si cu stafful asta reuseste gio ceea ce ii spuneam inca de acum cateva luni.... sa-si indeparteze definiv si suporterii.

as vrea sa mai completam cu chita si chirila si atunci chiar putem face nu tichi taka ci chichi richi...
Echipa noastra nu tolereaza MERCENARII! Numa asta ne mai lipsea...
(28-10-2010 10:31 AM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]Tudor are alte "talente" si tare mi-e frica sa nu apelam la ele din retur.

Am apelat deja la ele...
Mu*e daniel tudor.
Macavei: „Dacă rămânem în cărţile promovării, la iarnă întărim lotul”

UTA nu a preluat doar drepturile federative de la Fortuna Covaci în vara anului ce stă să se încheie. Echipa arădeană a reuşit să îl atragă de partea sa şi pe Florin Macavei, patronul micuţei echipe timişene. Acesta a fost de acord cu propunerea făcută de Giovanni Catanzariti de a se implica şi financiar la clubul arădean, într-o societate pe acţiuni. Macavei ar urma să deţină 20% din acţiunile „Bătrânei Doamne“, dar deocamdată totul stagnează din acest punct de vedere.

- Domnule Macavei, au trecut patru luni de la cooptarea dumneavoastră în conducerea „Bătrânei Doamne”. S-au semnat ceva acte, aţi devenit şi oficial acţionar la echipa fanion a Aradului

- Oficial, încă nu am oficial nicio funcţie în club. Deocamdată nu sunt definitivate actele societăţii pe acţiuni. Sper ca în curând să fie rezolvate şi aceste probleme, pentru a fi în regulă cu toate. Mai avem de lucru la organizare, aici avem de pus multe lucruri la punct. Sper ca în această iarnă să clarificăm toate aspectele şi să intrăm în linie dreaptă. Dar, la cum s-a plecat în acest sezon, nu cred că se putea obţine mai mult decât s-a obţinut până acum pe plan administrativ.

- De parcursul echipei sunteţi mulţumit?

- Satisfăcut, pot să spun. Aş fi fost mulţumit dacă am fi fost pe primele locuri. Dar, mai sunt multe de pus la punct, lotul a fost făcut în viteză, jucători văd că vin non-stop şi acum.

- Aţi avut şi dumneavoastră un cuvânt de spus în cadrul campaniei de achiziţii?

- Nu m-am implicat până acum în acest sen, nici nu vreau să fac acest lucru până când oficial nu am nicio funcţie. L-am lăsat pe Giovanni să decidă, pentru că aşa e normal.

- Se poate gândi UTA la promovare încă din acest sezon?

- Din punct de vedere legal, în acest moment, UTA nu poate promova. Dar, există portiţe regulamentare care pot fi accesate în caz de nevoie. Dacă echipa va ajunge să promoveze, nu vor fi probleme din acest punct de vedere, va putea evolua în liga întâi. Dar, eu zic că nu suntem pregătiţi în acest moment de acest lucru. Nu avem un lot cu care să putem ataca promovarea, nu suntem pregătiţi din punct de vedere organizatoric, mai avem mult de lucru. În acest moment, suntem departe de promovare.

- Păreţi foarte convins de ceea ce spuneţi…

- Poate îmi puteţi spune şi dumneavoastră, dar personal nu ţin minte de când UTA a primit atâtea goluri în campionat. Nu este posibil să iei patru goluri în deplasare, sau să înscrii de trei ori şi să faci doar egal. Este clar că ceva nu merge acolo, dar nu ştiu încă ce. Sigur, contează şi că echipa a fost făcută în pripă, dar nu este în regulă ce se întâmplă.

- Există posibilitatea ca UTA să-şi facă în iarnă un lot îndreptăţit să tragă la promovare?

- Dacă până la finalul turului vom ajunge mai sus, cu siguranţă că vom întări lotul pentru a ne putea bate la promovare. Dar, totul depinde de ce se va întâmpla în aceste ultime etape.

- V-ar plăcea să-i vedeţi mai des pe teren pe jucătorii sosiţi cu dumneavoastră de la Covaci?

- Raffaele Ioime a venit direct ca titular, poate de aceea nu mai apară Smaranda acum. Miheţ şi Suru au fost accidentaţi, au avut ghinion în această privinţă. Dar, să fie clar, nu eu i-am adus pe cei trei la UTA, ei au fost aleşi de antrenori. Dacă se vor antrena şi vor juca bine atunci când se va apela la ei, probabil că vor rămâne în echipă. Dar nu sunt eu cel în măsură să decid aceste lucruri.

- Probabil, aţi ales să susţineţi UTA şi pentru suporterii săi…

- E adevărat. Îmi place mult atmosfera de la meciurile de acasă ale echipei, cu toate că uneori mă aşteptam să fie mai mulţi spectatori în tribună. Dar, probabil, de vină sunt şi rezultatele nu atât de bune pe câş se aşteptau unii.

(http://www.sportarad.com)
Ar trebui ca SUR sa ceara lamuriri la cum sta UTA cu SA-ul si cine sunt actionarii? Ar putea apoi sa scoata actiuni la vanzare. Problema asta e cea mai importanta si nu trebuie neglijata.
@adymax, lucrurile nu cred ca sunt atat de simple.. ne asteapta o iarna lunga si plina de controverse(cum ne-am obisnuit de cativa ani), iar SCU cred ca va trebui sa incerce sa obtina anumite raspunsuri.
Pai asta e cel mai important lucru. Degeaba vorbim de trasferuri,promovari cand noi nu stim cum stam la nivel de finantare,organizare,conducere. Chair acum vorbeste Nagy de continuitate ca vrea sa avem asta pt sezonul viitor. Cum puteam avea continuitate daca nu suntem organizati solid?
Apel catre conducerea UTA Arad:

Ati facut S.A. ? Foarte bine! Vrem transparenta totala! Actionariatul pe site, bilantul financiar, cheltuielile si incasarile pe toate categoriile! Situatia jucatorilor [proprietate, co-proprietate, imprumuturi], situatia contractuala [pana in ce data au contract cu noi, nu detalii confidentiale], si asa mai departe!
Dario de acord cu transparenta insa tu faci o confuzie intre UTA SA si un SA listat la bursa cu subscriptie publica. UTA SA este un SA inchis (in Romania nu stiu sa fie vreunul cu subscriptie publica sau listat la bursa)

Pana acolo putem solicita conducerii UTA SA insa o transparenta decizionala si coerenta ....poate si "putin" profesionalism.
Preşedintele clubului UTA, Giovanni Catanzariti nu a avut, azi, prea mult timp pentru a conduce clubul. După ce a văzut că „Bătrâna Doamnă” a pierdut lupta cu regulamentele, iar trei ani nu poate promova, obiectivul din acest an fiind câştigarea cât mai multor meciuri, italianul a intrat în bucătărie. La restaurantul propriu, din lipsă de personal.
„Cei trei bucătari de la mine au probleme de sănătate. Nu am avut ce face şi am trecut la bucătărie, trebuia să prepare cineva mâncarea. Nu trebuie să neglijez nici afacerea” - a spus Catanzariti.

http://www.aradon.ro/catanzariti-a-fost-...e+-+UTA%29
Asta mi se pare remarca rautacioasa sincer, daca omul a avut probleme cu personalul, ce trebuie sa apara in presa?
Asa e....dar mi s-a parut funny ca un conducator de club sa fie pentru o zi bucatar. Dar patronul trebuie sa faca orice daca e nevoie asa cum a facut Gio.
Reference URL's