Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Conducerea clubului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
The_Kid Wrote:P.S Am si facut un pariu cu dumnealui pe o sticla de whisky, pariu amuzant oarecum pe faptul ca la un meci (nu a spus care), el va lasa intrarea libera sa vada cata lume vine la stadion. El a spus ca mai multa lume de cat vine acum, nu crede ca va veni iar noi am spus ca din contra stadionul ar fi arhiplin mai ales ca si capacitatea este una f. mica. De urmarit ....
Meciul fiind din tur sau din retur??? :D
Sherpe Wrote:
The_Kid Wrote:P.S Am si facut un pariu cu dumnealui pe o sticla de whisky, pariu amuzant oarecum pe faptul ca la un meci (nu a spus care), el va lasa intrarea libera sa vada cata lume vine la stadion. El a spus ca mai multa lume de cat vine acum, nu crede ca va veni iar noi am spus ca din contra stadionul ar fi arhiplin mai ales ca si capacitatea este una f. mica. De urmarit ....
Meciul fiind din tur sau din retur??? :D

Oare care parte din "nu a specificat care" nu ai inteles-o ?! :twisted:
Eeee scuza-ma 8) atunci se stie ce meci :twisted: :smt093 :D

razvanpsv

Ar fi o greseala sa fie la UTA-Poli.Si daca va dubla pretul biletelor ar fi un stadion plin. Si nu ar pierde asa niste incasari. Si prefer sa dau 300 000 decet sa intru gratis pentru ca ar fi un balamuc de nedescris la intrarea in stadion.Cred ca as sta cu 2 zile inainte in fata la Stadion sa fiu sigur ca intru (numa sa vina mama sa imi duca apa si mancare :D )

Sigur o sa fie vorba de un meci fara mare interes cand crede el ca nu se va umple si daca ar fi gratis. EX UTA- Urziceni , UTA - Vaslui,Ceahlaul......
multumiri, The Kid, pentru informatiile furnizate. in cazul in care mai aveti o intilnire, am si eu o nelamurire, si am vazut ca aceasta problema nu a aparut in discutia voastra. din anumite surse (categoria zvonuri, asa ca nu garantez seriozitatea, mai ales ca pina in acest moment nu au fost probleme, dar politica biletelor/abonamentelor indreptateste oarecum intrebarea) am inteles ca banii investitorilor alocati pentru UTA sint cam pe terminate. ce surse pentru finantarea in continuare a clubului au?
Dupa cum am scris, banuiam ca Bara chiar a rostit cuvintele alea din sportarad, dar a facut-o la nervi, agasat de repetarea la nesfarsit a intrebarii. Ma bucur ca a recunoscut, putea sa nege aiurea. Ma bucur pentru ca e o dovada de caracter.

Despre celelalte chestii:
1.) E clar ca sunt unele probleme legate de finantarea echipei. E clar ca Bara s-a bazat pe niste presupuneri in momentul in care a preluat UTA. E posibil ca o parte din acele presupuneri sa se fi dovedit false si acum sa caute solutii alternative. Se pare ca o solutie nu va veni mai devreme de pauza de iarna si ca pretul biletelor a fost un fel de paliativ pana se ajunge acolo. Oricum, Bara pare nemultumit de cum au evoluat lucrurile. Se astepta la mai mult.
2.) Proiectul stadion nou: ar fi o chestie super tare. Si e posibil sa se faca. Dar in privinta asta cheia e la Falca. Din cate "simt" eu, chestia se va face. E potential destul in Arad pentru un centru comercial modern.

Multumesc Kid pentru informare.
Potentzial destul in Arad.. :lol: :lol: :lol: :lol: eshti sigur? eu nu.. Aradul e un orash mic in comparatie cu IAsi, Brasov, Constantza, Craiova, Arad, Ploieshti :lol: :lol: si fac ashtia fix la Arad stadion nou...... SUntem municipiu de gradul 2, asha am fost intodeauna...
Mda Doryeen, zici tu ceva. Dar eu ma refeream la potentialul doar pentru un centru comercial nou. Adica sunt destui aradeni care sa practice sportul numit... shopping. Doar sa nu fie preturile ca la... UTA :D

Daca pe langa acest centru iese si un stadion, eu ma bucur. Dar sa sti ca si pentru stadion si sala polivalenta exista potential. In Arad sunt destule sporturi care au avut / au rezultate. Chiar mai mult decat in Iasi, Brasov, Constanta, Craiova, Timisoara etc. Plus ca, din cate am auzit, exista posibilitatea de a obtine fonduri guvernamentale pentru complexe sportive. Deci Falca e cheia.
Cel mai prost stam la potentialul pentru sustinere a sporturilor (atat spectatori / fani cat si financiar). Aici da, Aradul e mic.
Intr-adevar, cheia este la Falca! A spus-o si Bara: Primaria trebuie sa vina cu 35 ha de teren.
Intrarea libera nu o sa fie la UTA-Poli, stati linistiti! :)
Bara a dat dovada de caracter recunoscand vorbele spuse la nervi si in plus in numele conducerii clubului recunoaste anumite carente existente in momentul de fata. Tinand cont ca la club nu a gasit aproape nimic, conducerea are circumstante atenuante. Se pare ca asta au inteles si aradenii, altfel nu ar fi fost vandute 3.000 de abonamente.
Avand in vedere ca dispune de un timp liber extrem de redus, 3 ore dedicate unei discutii cu suporterii nu e putin lucru.
Sa speram ca dorinta lui de a o aduce pe UTA cat mai sus se va indeplini. Insa pentru asta, orasul trebuie sa sustina UTA.
Ramanerea in Liga 1 este esentiala si cred ca acest obiectiv fiind indeplinit vor aparea si alti sponsori.
Oricum ma bucura faptul ca pentru prima oara in ultimii 17 ani, la UTA se vrea ceva foarte serios si durabil.
albrosu Wrote:lucru.
Sa speram ca dorinta lui de a o aduce pe UTA cat mai sus se va indeplini. Insa pentru asta, orasul trebuie sa sustina UTA.
Ramanerea in Liga 1 este esentiala si cred ca acest obiectiv fiind indeplinit vor aparea si alti sponsori. Oricum ma bucura faptul ca pentru prima oara in ultimii 17 ani, la UTA se vrea ceva foarte serios si durabil.

din cate am inteles exista deja doritori inca de la inceputul campionatului. o firma mare ( nu cunosc numele ) si-a exprimat intentia de a deveni sponsor principal la UTA, iar suma contractata ar fi mult mai mare decat cea platita de San Paolo. ghinionul a fost ca cei din conducere au fost presati de timp inainte de inceperea campionatului si au fost nevoiti sa accepte prima oferta aparuta, si anume San Paolo Imi, iar pana in iarna nu se mai poate face nimic.
Si totusi dece nu mai pot accepta numa pana in iarna ???
RazvY92 Wrote:Si totusi dece nu mai pot accepta numa pana in iarna ???

pentru simplul fapt ca exista pana atunci un contract semnat cu SanPaolo ca si sponsor principal. Pe partea din fata a tricoului nu pot aparea mai multi sponsori, iar acela este sponsorul principal al echipei
calincrt Wrote:
RazvY92 Wrote:Si totusi dece nu mai pot accepta numa pana in iarna ???

pentru simplul fapt ca exista pana atunci un contract semnat cu SanPaolo ca si sponsor principal. Pe partea din fata a tricoului nu pot aparea mai multi sponsori, iar acela este sponsorul principal al echipei

Bun dar eu ma refer cum are dinamo nush ca-ti sponsori sau toti care v-or sa vin v-or sa fie sponsori principali ???
RazvY92 Wrote:Bun dar eu ma refer cum are dinamo nush ca-ti sponsori sau toti care v-or sa vin v-or sa fie sponsori principali ???

Cei de care vorbeam eu vor sa vina ca sponsori principali. In momentul de fata exista un astfel de sponsor, iar contractul e pana in iarna. Daca vin ca simplii sponsori e foarte simplu sa dea o mie doua si gata. aici e vorba de cateva zeci de mii, sau chiar sute ( nu le am cu cifrele ) si binenteles ca daca sunt dispusi sa dea o suma asa de mare au pretentia sa fie sponsori principali.

daca ai inteles clipeste de doua ori :roll: , daca nu... :eek:
calincrt Wrote:
RazvY92 Wrote:Bun dar eu ma refer cum are dinamo nush ca-ti sponsori sau toti care v-or sa vin v-or sa fie sponsori principali ???

Cei de care vorbeam eu vor sa vina ca sponsori principali. In momentul de fata exista un astfel de sponsor, iar contractul e pana in iarna. Daca vin ca simplii sponsori e foarte simplu sa dea o mie doua si gata. aici e vorba de cateva zeci de mii, sau chiar sute ( nu le am cu cifrele ) si binenteles ca daca sunt dispusi sa dea o suma asa de mare au pretentia sa fie sponsori principali.

daca ai inteles clipeste de doua ori :roll: , daca nu... :eek:

Priceput :) ms :) si care firme is alea de care zici u ? :D
calincrt Wrote:din cate am inteles exista deja doritori inca de la inceputul campionatului. o firma mare ( nu cunosc numele ) si-a exprimat intentia de a deveni sponsor principal la UTA, iar suma contractata ar fi mult mai mare decat cea platita de San Paolo.

cu placere
hai pariu ca marele magazin se va face pe locul unde se afla stadionul UTA si daca se va construi un alt stadion se va face undeva la maginea orasului si apropo de rangul municipiului Arad, Falca va extinde municipiul cuprinzind Vladimirescu, Livada, Zadareni si asta in mandatul asta, asa ca Aradul va depasi 200.000 de locuitori si va deveni municipiu de rangul 1
Din pacate nu se va putea face Zona Metropolitana. Am citit acum cateva sapt. in ziar, tocmai pentru ca suntem Municipiu de rang 2, nu putem dezvolta o zona metropolitana. Nu ma intrebati de ce...Regretul meu este ca Aradul e un oras foarte bine reprezentat in randul intelectualitatii din tara si din diaspora. Deasemenea, multi aradeni sunt plecati din tara la munca ( nu la cules ;-) ), cu toti acestia probabil am depasi numarul de 200.000 locuitori.

La sfarsitul turului, probabil cine va da mai mult va deveni sponsor principal. Oricum, un loc vizibil este si deasupra numarului in spate. Deasemena se pot pune alte reclame pe stadion, etc. Principalul lucru este sa atragem sponsorii prin rezultate si o politica de marketing eficienta. :)
ma baieti, puteti voi sa spuneti ce vreti ca eu o tin pe a mea.
E CAT SE POATE DE CLAR CA DE CAND A PLECAT ALEXANDRESU NE CALCA ARBITRII IN PICIOARE!!!
nu spun ca echipa merita sa castige, nici cu gloria si nici cu moldovenii, dar cateodata in fotbal mai ai nevoie si de arbitraje cel putin corecte pentru a obtine puncte
ce legatura ar fi putut avea Alexandresu cu arbitrajul nu stiu..
Reference URL's