calincrt Wrote:ultimele zvonuri spun ca Adrian Alexandrescu, directorul executiv al UT-ei isi va depune demisia in cursul zilei de astazi
De unde detii tu astfel de informatii......sau sunt nu poti sa ne zici ?
Daca tot ai auzit zvonul asta...care ar fi motivele pentru care Alexandrescu doreste sa faca acest gest ?? Mi se pare destul de repede. Merge si la noi treaba bine si incep astia sa faca iures la nivelul conducerii.
Avem nevoie de stabilitate. Aici suntem in Arad, nu la olteni sau la mitici.
Intotdeauna UTA
sursa e suficient de sigura incat sa nu ma consider vinovat in cazul nu se confirma.
sincer sa fiu nu cunosc motivele, dar tare mie ca pleaca de undeva de la Sandu si ca daca se adevereste poate fi inceputul unui haos la club.
cu toate ca Alexandrescu inca nu a iesit in fata cu cine stie ce realizari pe la club ( poate multe dintre ele au fost atribuite cui nu trebuia ), nu cred ca ar fi benefic pentru parcursul echipei in campionat.
orice schimbare care apare cand echipa merge bine nu poate fi decat de rau augur...asa ca va rog sa-mi intelegeti nelinistea si nemultumirea
Numai asa ca idee, si eu stiu din surse interne ca Sandu Ion doar se baga in seama aiurea la club. El nu a bagat nici un leu, banii au fost adusi de Bara care sta in umbra in timp ce mustacila sta si ia deciziile. Singurul scop al lui Sandu Ion e de a scoate bani din echipa fara a baga mai nimic. Cine credeti ca a bagat asemenea preturi la bilete?
mns Wrote:Numai asa ca idee, si eu stiu din surse interne ca Sandu Ion doar se baga in seama aiurea la club. El nu a bagat nici un leu, banii au fost adusi de Bara care sta in umbra in timp ce mustacila sta si ia deciziile. Singurul scop al lui Sandu Ion e de a scoate bani din echipa fara a baga mai nimic. Cine credeti ca a bagat asemenea preturi la bilete?
probabil ca Sandu a fost cooptat de Bara pentru faptul ca are multe relatii in Arad si a fost desemnat sa ia deciziile cele mai importante la UTA.
in cazul asta ( daca nu a bagat bani si el ) Bara a facut cea mai proasta alegere, si asta nu pentru ca as avea ceva cu Sandu, dar un om de afaceri care lucreaza cu banii altuia tot timpul va incerca sa iasa in castig
Gabu Wrote:calincrt Wrote:ultimele zvonuri spun ca Adrian Alexandrescu, directorul executiv al UT-ei isi va depune demisia in cursul zilei de astazi
De unde detii tu astfel de informatii......sau sunt nu poti sa ne zici ?
Daca tot ai auzit zvonul asta...care ar fi motivele pentru care Alexandrescu doreste sa faca acest gest ?? Mi se pare destul de repede. Merge si la noi treaba bine si incep astia sa faca iures la nivelul conducerii.
Avem nevoie de stabilitate. Aici suntem in Arad, nu la olteni sau la mitici.
Calin are surse demne de incredere, iar aceasta informatzie ma pune serios pe ganduri. Poate la UTA merg toate mult prea bine in ultima vreme???
calincr a avut dreptate dreptate:
Alexandrescu a demisionat!!
deocamdata nu se cunoaste motivul, presedinte interimar este Marcel Coras!
REDnex Wrote:calincr a avut dreptate dreptate:
Alexandrescu a demisionat!!
deocamdata nu se cunoaste motivul, presedinte interimar este Marcel Coras!
din pacate ai dreptate. ma intreb cine va fi numit in locul lui
Sandu Ion:
„Am inteles ca are ceva probleme personale. Ii lispsesc mult sotia si copilul si doreste sa fie tot timpul langa ei. Cert este ca el are alte prioritati si noi nu i le putem schimba."
„La UTA se lucreaza in echipa si, in afara antrenorului principal, plecarea unui singur om nu strica prea mult mecanismul. Ne vom gandi bine daca vom mai numi un alt presedinte executiv. Asa, mai mult pentru dreptul de semnatura ar fi necesar..."
Adevarul e ca nici nu a facut mare branza de la instalare.....
eu zic ca nu a stat cu mainile in san de cand a venit, doar ca nu a iesit prea mult in fata si normal ca asta a creat impresia ca este aproape inexistent. eu sunt convins ca a facut mult mai mult decat crede lumea
s-ar putea sa ai dreptate, dar in ziua de azi, daca nu apari in media, esti inexistent..... Dar poate mai bine asa, decat ca MM, borcea sau vama :smt084 :smt078
REDnex Wrote:s-ar putea sa ai dreptate, dar in ziua de azi, daca nu apari in media, esti inexistent..... Dar poate mai bine asa, decat ca MM, borcea sau vama :smt084 :smt078
e mult mai bine asa si sunt convins de asta, din pacate se pare ca daca nu esti ca unul dintre aia enumerati de tine nu ai cum sa supravietuiesti...asta e, poate vine unul care sa dea cu telefoane sau sa palmuiasca suporterii...
oricum declaratia lui sandu ion e de toata jena, iar motivele eu unul nu am cum sa le cred
Presedintele aradean, Nicolae Bara, a acceptat, marti, demisia inaintata de directorul executiv al grup
nasol moment si-au ales si astia sa faca schimbari pe la club.
in fine, sunt curios sa vad cine va fi cel care va da cu subsemnatul de acum inainte, ca din declaratia lui sandu asa reiese ca va fi numit un director executiv doar pentru a avea cine sa semneze una alta
Nu sunt de acord cu demisia lui Adi Alexandrescu dintr-un simplu rationament: cand echipa incepe sa se rodeze si sa aibe rezultate nu este nevoie nici de cel mai mic soc fiindca echipa are nevoie de liniste pana la indeplinirea obiectivului. Nu stiu cate a facut pt club dar in orice caz sunt sigur ca nu era nevoie de asa ceva la club. Sa speram ca va fi bine si in continuare :?
Marin Lupas, noul presedinte al UTA-ei ?!
Daca vin si cei 3 jucatori ar fi chiar benefic zic eu!
The_Kid Wrote:Marin Lupas, noul presedinte al UTA-ei ?!
e o propunere sau un zvon?
Marin Lupas cred ca este cu 10 clase peste Alexandrescu ala si a demonstrat asta cand am promovat.
Pacat ca a vrut sa vanda locul bihorenilor !
Am auzit ca e bolnav si nu accepta.
Intalnirea reprezentantilor SUR cu D-l Bara:
Joi seara in urma unei convorbiri telefonice ne-am intalnit in barul hotelului Astoria cu d-l Bara la o discutie care a durat cam 2 ore jumate.
Subiectele intalnirii au fost mai multe, insa cele mai arzatoare pt noi au fost: pretul biletele&abonamentelor, declaratiile din presa (vezi declaratia lui Bara in sportarad.com)si implicit comunicarea cu mass-media si suporterii, echipamentul de joc, intentile conducerii, problemele peluzei.
Asadar sa le luam pe rand:
1) Pretul de la bilete&abonamete:
Asadar cum insusi d-l Bara a venit si a spus ca preturile nu sunt mici si ca este constient ca sunt mari, la fel am venit si noi si i-am reamintit pt. a nu stiu cata oara de aceasta problema. El ne-a spus ca sa avem rabdare pt ca din retur situatia se va schimba intrucat bugetele firmelor nu se pot modifica din timpul anului in curs cand a inceput UTA in liga I, din retur situatia se va schimba spunea dumnealui pt. ca are semnale clare ca alaturi de echipa vor veni firme serioase cu bani. A mai spus ca sa nu credem ca daca cineva ii va spune de 1000 de ori pe zi sa le schimbe el le va schimba, ba din contra acel cineva risca sa devina agasant.
Noi le-am reprosat ca nu au gandit bine aceasta politica a biletelor, la fel cum nici gratuitatile care le-au oferit nu a fost una din solutiile cele mai bune, deoarece au indepartat multi utisti adevarati de la stadion prin aceste preturi.
Ne-a mai spus clar ca cineva l-a tras in piept cu intrarea la stadion deoarece incasarile au fost mult sub asteptari fata de lumea prezenta in stadion si din acest motiv au optat pt tiparirea biletelor la Bucuresti, bilete cu elemente de siguranta in plus.
Parerea mea personala este ca ei au gresit si si-au dat seama de acest lucru, insa orgoliul de a nu da inapoi ii face sa continue cu aceste preturi (cel putin in tur).
2) Relatia cu mass-media si suporterii: alt subiect unde le-am reprosat ca nu au gestionat cum trebuie aceasta relatie. Ca nu au dat date concrete, ca mereu au lasat semne de suspiciune si intrebare pana in ultima clipa, ca nu avem un ofiter de presa care sa dea comunicate bine stabilite din timp pentru ca suporterul de rand sa fie bine informat de intentile clubului. A recunoscut si ne-a rugat sa avem intelegere pt. ca totul s-a facut in graba, timpul a fost foarte scurt si sunt constienti si ei de problema. Legat de declaratia aparuta in sportarad.com d-l Bara a recunosct ca a spus la nervi deoarece era nervos dupa meciul cu dinamo si ca momentul cand a cazut intrebarea respectiva a fost unul total nepotrivit, insa el unul nu se astepta ca una doua aceasta "stire" sa fie publicata in presa deoarece din experienta lui cu presa el miza pe deontologia profesionala a ziaristului. A recunoscut ca a gresit si si-a cerut scuze, spunand ca nu se pune problema de asa ceva.
A mai spus ca sunt si vreo 2 ziaristi care mereu ii inteapa si ca orice ar face cei doi nu au cum sa scrie de bine, a refuzat sa ne dea numele celor doi, insa eu unul cam banuiesc cine ar putea fi insa am sa tin pt mine pana voi avea mai multe deovezi.
3) Echipamentul de joc: asa cum v-am spus noi stiam de aparitia echipamentului traditional, deoarece acest lot a fost gasit de catre Marius Mitran pe stoc la Errea. Oricum ei au avut ceva probleme cu sponsorul tehnic, probleme ce spunea el se vor rezolva in cel mai scurt timp.
4) Intentiile lor: subiect la care ne-a spus ca e vrea sa faca din UTA un brand, ca are intentii foarte serioase dar ca sa avem rabdare si sa nu ne imbatam cu apa rece cum fac unii si pe aici pe forum, pt ca acum in primul an obiectivul este scaparea de la retrogradare, chiar daca in final ne vom situaa mult mai onorabil in clasament. Ne-a mai spus ca vrea sa mai aduca jucatori, iar dintre cei actuali, cei ce nu au dat randament vor fi disponibilizati pt. ca el vrea sa se faca treaba nu amatorism.
O chestiune f. importanta la acest subiect a fost faptul ca a doua zi urma sa aiba o discutie cu primarul Falca referitor la un investitor german care vrea sa faca un complex comercial de tip mall cu toate utilitatile, investitor care ar urma sa construiasca un stadion si o sala polivalenta in Arad si in plus de atat sa investeasca jumatate din banii care ii investesc ei (el cu Sandu) in UTA. Va dati seama ca stirea ar fi senzationala, insa eu unul propun sa avem rabdare si sa nu ne buimacim de cap.
5) Problemele peluzei: aici nu ar fi prea multe de discutat, doar ca l-am informat de cum sta treaba acum la noi in peluza, iar el a zis ca la o adica avem sprijinul lui.
P.S Am si facut un pariu cu dumnealui pe o sticla de whisky, pariu amuzant oarecum pe faptul ca la un meci (nu a spus care), el va lasa intrarea libera sa vada cata lume vine la stadion. El a spus ca mai multa lume de cat vine acum, nu crede ca va veni iar noi am spus ca din contra stadionul ar fi arhiplin mai ales ca si capacitatea este una f. mica. De urmarit ....
P.S2 In timpul discutiei a venit si Sandu Ion, dar acesta nu a stat decat vreo 20 de minute, el a trecut mai mult sa ne salute, iar in final a venit putin si Sabin Ilie cu care am discutat putin.