Pauldinho` Wrote:Am o lauda la adresa conducerii.. :lol: In sfarsit au schimbat crainicul ala expirat care baga la statie despre viola... :twisted:
Buna remarca :lol:
Cred ca de aia la dat astia afara ca la meciul cu "U" Cluj a spus ca avem onoarea sa-i avem in tribune pe Hagi si Craciunescu moment in care tot stadionul a inceput sa-i huiduie :mesaj_arad:
cand o fo hagi si craciunescu o fo la meciu' cu u cluj....
Ma l-au schimbat pe Doru Nica ala vechi dar asta nou nu e mai breaz.
Nu are stofa de asa ceva si nici cu vocea nu sta bine.
A ales o muzica mai de doamne ajuta dar cam atat.
Statia asta de amplificare nu e cine stie ce , abia se aude ce zice crainicul!
treaba asta cu crainicul chiar nu poate fi considerata o bila alba pentru conducere, cel putin pana acum a cam dezamagit.
oricum cred ca inainte de toate ar trebui rezolvata problema cu sonorizarea ca poate sa vina ai marcel pavel ca tot nu-l aude nici draq la trompetele alea de rahat
Cei care au fost la Pitesti au putut auzi boxele de calitate care nici nu sunt prea scumpe. Vreo 20 de abonamente la tribuna 1( cu statia de rigoare). Mai sandu ion sa vrea si e ok.
gaby1525 Wrote:Cei care au fost la Pitesti au putut auzi boxele de calitate care nici nu sunt prea scumpe. Vreo 20 de abonamente la tribuna 1( cu statia de rigoare). Mai sandu ion sa vrea si e ok.
Eu sund Dj de meserie si as putea asigura sonorizarea stadionului,am catava boxe destul de bune si statie performanta
La Pitesti sonorizarea este cu 10 clase peste UTA si imnul lor este foarte reusit.
Important este ca am fost la fotbal peste ei !
A fost penal ala cu "lupta argesu", dar s-a auzit bine. Imnul lor a fost bun, ritmat, te baga in miscare dar ce e mult strica.
mrmyagi Wrote:gaby1525 Wrote:Cei care au fost la Pitesti au putut auzi boxele de calitate care nici nu sunt prea scumpe. Vreo 20 de abonamente la tribuna 1( cu statia de rigoare). Mai sandu ion sa vrea si e ok.
Eu sund Dj de meserie si as putea asigura sonorizarea stadionului,am catava boxe destul de bune si statie performanta
Ramane in discutii.
EL CHE Wrote:La Pitesti sonorizarea este cu 10 clase peste UTA si imnul lor este foarte reusit.
Important este ca am fost la fotbal peste ei !
Imnul lor e asemanator cu cel al Rapidului.
Daca zici ca e naspa doar ca seamana cu al rapidului nu ai cunostiinte muzicale !
Mai cere si parerea altora.
Imnul lor avea tot ce vrei : linie melodica , versuri, ritm si putea fi fredonat foarte usor de public.
va recomand cu caldura topic-ul " imnul suporterilor " [smilie=real mad.gif]
da l mah in plm de imn ca o fost ca p**a sincer ! comunist in plm ! imnu pulii mele !
shickeria Wrote:da l mah in plm de imn ca o fost ca p**a sincer ! comunist in plm ! imnu pulii mele !
scuzama ca-ti spun, dar exagerezi cat se poate de tare.
pana si cei care i-au contestat pe cei doi interpreti sunt de parere ca imnul a fost foarte reusit ( mult peste asteptari ).
in cel mai rau caz poti spune despre el ca nu e chiar cel mai reusit imn din cate exista, dar cred ca e prea mult sa spui ca e comunist sau ca e ca p#l@...
calincrt Wrote:shickeria Wrote:da l mah in plm de imn ca o fost ca p**a sincer ! comunist in plm ! imnu pulii mele !
scuzama ca-ti spun, dar exagerezi cat se poate de tare.
pana si cei care i-au contestat pe cei doi interpreti sunt de parere ca imnul a fost foarte reusit ( mult peste asteptari ).
in cel mai rau caz poti spune despre el ca nu e chiar cel mai reusit imn din cate exista, dar cred ca e prea mult sa spui ca e comunist sau ca e ca p#l@...
facea referire la imnul argesului
oups!!!
scuze, eram cu capul in nori
Imnul Argesului a fost cantat de Victor Socaciu,si a avut linie melodica,ca la Rapid (Haide,hai Rapid Giulesti) Mie nu mi-a placut/parca e mai frumos al nostru,cu inceputul ala irlandez. Trebuie gandit un refren al galeriei.usor de cantat de toti.Sonorizarea a fost acceptabila,dar au pus imnul lor in pauza de apa,ca sa ne acopere.Galeria lor ,e subtire.
Cel mai frumos imn cantat in pauza de apa :D :
![[Image: utalo7.jpg]](http://img181.imageshack.us/img181/3277/utalo7.jpg)
Nam mai scris demult pe forum , da' cine stie ce scrie pe bannerul ala de pe gard ????ala din fata tasnitoarei cu CHE.............................
ultimele zvonuri spun ca Adrian Alexandrescu, directorul executiv al UT-ei isi va depune demisia in cursul zilei de astazi