Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Conducerea clubului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Portughezii si "Fiara" au apelat la FRF
Scris de Manager
Friday, 16 November 2007
Dupa Miu, Frasineanu si Stojanovic a venit randul portughezilor din lotul UTA-ei sa-si caute dreptatea la Federatie. Aflati in conflict cu antrenorul Marin Barbu, Bruno Simao si Rolando Edson au gasit prilejul perfect sa incerce sa-si faca bagajele si sa plece de la Arad. Ambii si-au depus memorii pentru a fi declarati jucatori liberi, iar unele clauze din contractele lor i-ar putea ajuta in acest sens mai repede ca pe ceilalti fotbalisti care au apelat la Comisia pentru Statutul Jucatorului. Pana tunci, insa, lusitanii continua sa sfideze echipa care le-a revitalizat carierele si nu s-au prezentat la stadion astazi.

Pe de alta parte, "Batrana Doamna" mai poate primi o lovitura si din partea fostului antrenor. Marius Lacatus, care a avut contract de jucator cu gruparea aradeana, isi cere cei 60.000 de euro restanti, apeland la randu-i la judecata Federatiei.

Incredibil cat tupeu pe tigan.....
Maaa, asta mai vrea si bani? Incredibil ma. Si stie in ce situatie ne aflam si el ne mai cere si bani. Cat tupeu ma.
Boschetarul a semnat cu steaua si acum , probabil invatat de cuplul bara-mitran, are tupeul sa mai cerseasca bani UTA-ei dupa ce si-a adus contributia la distrugerea echipei.
INCA o dovada a unei maxime nesimtiri!!! Oare a divortat Lacatus de Bara si nu mai are finantator?

Cata ipocrizie ii trebuie lui Lacatus sa ceara asta dupa ce timp de 1 an jumate a avut tot timpul sa ceara acei bani de la Bara????Tupeu dus la extrem...maine ar trebui sa maturam cu toti pe jos...
.....oricum sunt bune si necazuri dinastea, vezi pe cine te poti baza in clipe grele, iar despre laca imi permit o gluma, a zis ca el antreneaza stoaia si pe gratis, deci trebuie sa aibe o sursa de venit, nu pot sa cred ca face asa ceva !!!!
O sursa de venit ???

Salariu la UTA sezon 2006-2007: 60.000 EURO
Prima de instalare sezon 2006-2007 : 50.000 EURO
Prima pt indeplinirea maretului obiectiv: 100.000 EURO

Salarii iulie, august, septembrie 2007, in total 25.000 ( salariul i-a fost marit din acest sezon la 100.000 EURO )

Total: 235.000 EURO intr-un an si 4 luni fara a lua in considerare prime de joc si alte "comisioane" incasate din transferurile dubioase facute de UTA in cea mai urata perioada a istoriei sale. Iar acum are tupeul sa mai ceara 50.000 de EURO unui club muribund.

^%#$*&^(*&^
..plus comisionul gras de la Uhlsport.
"maestru" -fiu de boschetar!
da-l naibii si pe asta.. dupa ce ca ne-o adus echipa in starea asta, mai vrea si bani intr`un moment greu ca si acesta. E un nesimtit.. nu degeaba e sub comanda 'oierului' . Ne vedem dimineata ! Va salut !
Mare boschetar, tigan imputit!

O noua revolutie sa inceapa maine!!!
De ce nu spuneti mai " STELIST IMPUTIT GAINAR SI....." vai ce as mai continua.
de UHLSPORT eu zic ca nu ne putem lega,din punctul de vedere al sponsorului tehnic eu zic ca suntem mult peste ca si in perioada ERREA,ca a luat el un comision e altceva
dar eu ce am zis? ca uhlsport e mai "prost" ca si calitate decat errea? am zis de comisionul pe care maestrul l-a bagat in buzunar. de ce nu l-a incasat magazionerul, de exemplu? a avut grija onor conducerea clubului sa-l multumeasca...
cum suntem off topic incheiem aici discutia...
"Este posibil" sa mai "investeasca" Bara la UTA, insa in anumite conditii pe care le va pune luni. Asa a zis la TVR 2 in aceasta seara.Cam atat "nou", in rest nu a spus nimic interesant...aaaaa chestia aia cu "Cartea Neagra a sportului romanesc..." (maculatura).
da, dar poate luni se razgandeste.... sa vedem cum bate vantu!
sandu ion e un zambon!!! ce tot o da cu transferurile cand miu si Farsineanu au venit liberi de contract
West side Wrote:sandu ion e un zambon!!!

:lol::lol::lol:

Doamne fereste!
west side cred ca sandu se referea la contractele jucatorilor,ca au venit liber de contract stim toti
Daca SI nu e inlaturat Bara nu mai revine . La ce ora e luni intalnirea?? Cine din voi o sa participe??
la 10:00 ,vor participa aceleasi persoane ,care au fost la primar sambata in timpul mitingului+binenteles ce-i doi creditori
eu tot stau si ma gandesc si nu inteleg. Incerc sa pa pun in papuceii unui om de afaceri si sa vad cum gandeste el. La UTA el asa gandeste : " Eu vreau sa ma retrag di aceasta afacere nerentabila, deci hai sa mai pun 300000 de euro sa-i pierd si apoi sa ma retrag glorios si pierzator". Hai sa fim seriosi. Trebuie sa fie altceva pe care eu l-am sarit, ori nu il cunoastem.
Cat despre comandantii orasului nostru ca sa preia echipa fanion a Aradului o conditie NECESARA dar nu si suficienta ar fi ca astia sa aiba creieri in capetele lor. Dar cum ei nu indeplinesc aceasta prima conditie nu mai e nevoie sa ii intrebam de bani ca saracii.
Tot un politician bucurestean....plin de bani sau asa ceva ne trebuie ....
Reference URL's