calincrt Wrote:cred ca daca venea unul de pe strada si zicea hai sa ne imbracam toti in aceeasi culoare si sa facem o coregrafie pe cat de simpla pe atat de frumoasa nu faceai atata tam-tam...
(...)
ai impresie ca te imbraci in alb pentru bara? pentru cine mergem noi la meci pana la urma?
daca venea unul de pe strada, mi se parea o idee buna, ai dreptate. venind de unul din conducatori mi se pare cel putin dubioasa. pentru ca aceiasi conducatori au stabilit preturi prohibitive pentru majoritatea suporterilor, iar acum vor sa isi umple buzunarul (ma rog, bugetul clubului etc. etc) si sa mai fie si aclamati pentru asta. nu-i suficient ca multi au facut sacrificii, mai mari sau mai mici, pentru a fi pe stadion si a o vedea pe UTA, mai trebuie sa si dansam cum vor acesti conducatori? multumesc, nu!
si da, am impresia ca daca m-as imbraca in alb la acest meci, m-as imbraca pentru bara si ion. daca ar fi vrut un stadion intreg imbracat in alb pentru UTA, ar fi trebuit sa lase preturi rezonabile la bilete, astfel incit sa fie plin ochi stadionul la fiecare meci. in fond un meci al UTA-ei ar trebui sa fie o sarbatoare pentru orice suporter, indiferent de rezultat. asa, insa, ei arunca un oscior - doua, acolo, "amaritilor" care nu sint angajati la PAB romania. cred ca ei vor, prin aceasta idee a tricourilor albe, sa-si demonstreze lor ca desi au actionat cum au actionat, lumea ii sustine si aproba. din nou, multumesc, nu!
Iata ce scrie un suporter mai in varsta, mai precis Coloniauta:
Cand apareau: Lereter, Petescu, Birau, Pojony, Gornea, Domide, Bubu Dumitrescu, Kun II, cu echipamentul cu dungi verticale te lua cu fiori....O tempora! :smt004
Credeti voi ca Sandu si Bara au auzit de vreunul din acesti jucatori cunosc ei istoria, UTA-ei traditia UTA-ei, trairile Aradenilor cu bune si rele tot ceea ce au indurat ei de-a lungul timpului; pe ei nu ii intereseaza traditia... istoria UTA-ei.... mandria nostra si demnitatea noastra de afi Aradeni; pt ei totul se reduce la o afacere, asta este pt ei UTA o afcere, ce tricouri traditionale au alungat adevaratii suporteri de pe stadion! Jenant :?
Aceasta conducere de........... v-au adus in 3 luni mai mult de 500 de inregistrari pe forum.
Asta-i tare de tot!
Daca picam in B mai ramane cineva pe forum dintre ei ?
RED SHARK Wrote:Credeti voi ca Sandu si Bara au auzit de vreunul din acesti jucatori cunosc ei istoria, UTA-ei traditia UTA-ei, trairile Aradenilor cu bune si rele tot ceea ce au indurat ei de-a lungul timpului; pe ei nu ii intereseaza traditia... istoria UTA-ei.... mandria nostra si demnitatea noastra de afi Aradeni; pt ei totul se reduce la o afacere, asta este pt ei UTA o afcere, ce tricouri traditionale au alungat adevaratii suporteri de pe stadion! Jenant :?
Fara suparare dar crezi ca la alte cluburi presedintii sau patronii sunt mai sufletisti? Asta e realitatea. Sunt putine cluburi in lumea asta care sa aiba patroni locali si care sa fie buni cunoscatori ai traditiei acelor clubri respectiv sa fie dedicati trup si suflet emblemei clubului.
Acestia sunt ei si deocamdata altii mai buni (care vor sa investeasca la UTA) nu avem.
Fara suparare dar crezi ca la alte cluburi presedintii sau patronii sunt mai sufletisti? Asta e realitatea. Sunt putine cluburi in lumea asta care sa aiba patroni locali si care sa fie buni cunoscatori ai traditiei acelor clubri respectiv sa fie dedicati trup si suflet emblemei clubului.
Acestia sunt ei si deocamdata altii mai buni (care vor sa investeasca la UTA) nu avem.[/quote]
ma bucur ca cineva a inteles pana la urma ce vroiam eu sa spun.
e clar ca pentru toti fotbalul e o afacere, iar noi traim in trecut cand se punea suflet cu adevarat la un club de fotbal. acea vreme a trecut si trebuie sa ne obijnuim cu ideea ca nici de acum in 100 de ani nu vom mai avea asa ceva
Eu nu imi doresc asa ceva si cred ca nici nu o sa mai iau parte la asa ceva.
RED SHARK Wrote:Iata ce scrie un suporter mai in varsta, mai precis Coloniauta:
Cand apareau: Lereter, Petescu, Birau, Pojony, Gornea, Domide, Bubu Dumitrescu, Kun II, cu echipamentul cu dungi verticale te lua cu fiori....O tempora! :smt004
Dar daca ar aparea Demian, Sziller si Mititi in dungi rosii pe fundal alb, te-ar mai lua cu fiori? :D Forever UTA !!!!!!!!!!
Vortex Wrote:RED SHARK Wrote:Iata ce scrie un suporter mai in varsta, mai precis Coloniauta:
Dar daca ar aparea Demian, Sziller si Mititi in dungi rosii pe fundal alb, te-ar mai lua cu fiori? :D Forever UTA !!!!!!!!!!
Depinde si cine apare.Oricum nu cred ca va intervenii conducerea in aceasta problema a echipamentelor.Cel putin in acest sezon.
RED SHARK Wrote:Credeti voi ca Sandu si Bara au auzit de vreunul din acesti jucatori cunosc ei istoria, UTA-ei traditia UTA-ei, trairile Aradenilor cu bune si rele tot ceea ce au indurat ei de-a lungul timpului; pe ei nu ii intereseaza traditia... istoria UTA-ei.... mandria nostra si demnitatea noastra de afi Aradeni; pt ei totul se reduce la o afacere, asta este pt ei UTA o afcere, ce tricouri traditionale au alungat adevaratii suporteri de pe stadion! Jenant :?
Deja exagerezi. Vesnic suntem nemultumiti. Lasati timpul sa vorbeasca, si veti vedea daca aveti dreptate sau nu. Forever UTA !!!!!!!!!!
vad ca nu reusesc nici cum sa ajung unde vreau eu sa ajung...in concluzie am sa simplific putin ultima mea intrtebare:
CINE CREDETI CA AR FI MAI POTRIVIT IN LOCUL LUI BARA SI SANDU LA CONDUCEREA BATRANEI DOAMNE? ( EXEMPLIFICATI SI MOTIVATI VA ROG )
Tin sa le multumesc calduros conducatorilor UTA-ei pt spectacolul deosebit oferit in acest meci, vorba lu Sandu "La asa jucatori asa preturi" va multumesc in numele tuturor oamenilor care nu si-au permis sa fie pe stadion.
„Bravo” conducerii, ca la asa bilete, in tribuna a doua au venit oameni numai pentru Steaua.
Adevaratii utisti nu isi mai cumpara ca nu au bani. nu cel care plateste 800 de milioane pe un bilet e suporter, ci ala care incurajeaza echipa tot meciul, asa cum a fost de la... Inceputuri si pina la venirea acestor politicieni la UTA.
E adevarat ca au fost multi NESIMTITI care au venit cu tricoul stelei pe ei la meci.
Este dureros ca in tribune s-au dat gratuitati la toti LINGAII din primarie care nu au nimik in comun cu fenomenul UTA !
Si daca o mai punem ca la asa preturi si miroase a blat ...
Sincer cred ca nu putem noi mai mult iar daca s-ar adeveri ca a fost blat cu toate ca de copil merg la meciuri la UTA cu cate umilinte am indurat in ultimul timp ca suporter la UTA-ei; in viata mea nu mai merg la stadion.
prietene rechin, vei merge la meciuri, multi ani de acum incolo
TOTZI VOM MERGE PENTRU UTA - UNICO AMORE!
Am o lauda la adresa conducerii.. :lol: In sfarsit au schimbat crainicul ala expirat care baga la statie despre viola... :twisted: