Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Conducerea clubului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
lereter Wrote:Am fost la meci,am fost in stadion,dar nu datorita multiplelor rugaminti la conducatorii UTEI,eu m-am aflat in Craiova de miercuri,cu probleme profesionale.Am dat 20-25 telefoane ,cu rugamintea de a fi trecut pe lista de 12 persoane oficiale ale UTEI,n-am fost dorit,acceptat,ei,nici nu au fost atatia.Dar,ma stiu de pe forum si nu m-au ajutat,ca stiau cit am criticat conducerea,m-au identificat. Dar,eu in Craiova am prieteni,persoane influente,si totusi am intrat.

Ar fi bine daca ar si intra in dialog cu noi cei care ne monitorizeaza, dar mai ales sa fie mai receptivi la initiativele suporterilor.
In ultima perioada au aparut declaratii foarte curioase,din partea actionarilor,antrenorilor,conducerii tehnice. Se pare ca focul "mocnste",este deranj mare,fara discutie. Sper la toti cei implicati sa dea dovada de ratiune,responsabilitate si de dragoste-nu numai din interes-fata de UTA. Rog sa-si "spele rufele" ,fara participare publica.sa lase declaratiile cu adversitate,si sa se puna de acord.Ar fi un moment bun acum,dupa victoria istorica-prin autogol,in fata Craiovei.Vine Steaua,meci delicat,apoi Ceahlaul,alta problema,deci e nevoie de responsabilitate. Sper sa auzim numai de bine ! Pina simbata putem visa,Daca bateam Poli, si Clujul,unde eram ?
lasa ca batem oitele si o sa fie ok :)
offline Wrote:lasa ca batem oitele si o sa fie ok :)

Amin.
Ceea ce i-au facut conducatorii UTA-ei lui Lereter e o mizerie. Fara a-l flata, Lereter mi se pare un om prob, care deranjeaza pentru ca are opinie. Franchetea altora pare a-l indispune la maximum pe acest Bara. In schimb, el isi aroga din plin dreptul de a spune ce crede, ca si cand ar fi mai presus de muritorii de rand care iubesc UTA de cand se stiu. Tipul incepe sa-mi displaca din ce in ce mai mult. O asemenea atitudine ar trebui sa ridice multe, multe semne de intrebare vizavi de caracter, de spirit tolerant si, in ultima instanta, de bunavointa. Pentru asprimea parerilor sale, Lereter a fost taxat la modul ordinar, printr-un refuz grosolan. Scuza-ma, Lereter, n-am studii avocatesti, nu incerc sa te victimizez, insa consider ca ai fost tratat cu totala injustete, doar pentru ca gandesti altfel. Si nu cred deloc ca ar trebui sa bagatelizam un comportament de asemenea speta.
azi am avut confirmarea ca declartiilt lui Sandu Ion au acoperire, ar trebui sa-l intrebam pe unul din jucatorii de la UTA cum de a scapat de dosarul penal ce ar fi trebuit sa-l aiba dupa ce a fost prins conducind cu o alcoolemie de 1.4 la mie
@UlTrA ai dreptate asa o fi, dar asa iti protejezi investitia?! declarand in ziare?! putea sa-l scape (s-au l-a scapat )cum spui tu si il dadea afara de la club ! precis pentru abateri disciplinare sunt clauze in contract care iti da dreptul sa iei masuri unilaterale; (sabin ilie ,betii, fuga din cantonament in cupa romaniei si nu a mai jucat la UTA) si parca din declaratia lu Bara reiese ca altul ar fi "marul discordiei" nu fotbalistii, lacatus sau infrangerea cu poli; se pare ca este vorba de bani la mijloc, sa vedem pana sambata de ce e vorba intre cei doi !
Sandu e un tip coleric. Bara e unul calm, de bani nu e vorba investitia e aproape 50-50 la UTA si inafara foibalului ei fac afaceri profitabile impreuna, iar pe jucator la scapat Sandu, problema e ca atunci cind a vrut sa aplice sanctiuni nu a primit sustinerea lui Bara
La ora actuala se discuta intre cei doi finantatori dupa ce ieri nu s-a ajuns la un numitor comun si se pare ca in momentul de fata ruptura este aproape definitiva in sensul ca ramane doar Bara la club.
Am mai inteles ca Bara vrea sa faca S.A-ul si ca a venit cu niste oameni de afaceri insotiti fiecare de catre un avocat.
Oricum mie mi se pare normal sa se faca actionariat, sa investeasca fiecare in functie de cate actiuni detine si in felul asta totul este transparent.
O sa mai revim cu informatii pe masura ce stiu si eu mai multe.
oricum personal il prefer pe bara,cu sandu ne-am mai fript odata
Bara nu va fi sprijinit de Falca , aici e buba !
Daca pleaca sandu Primaria isi retrage sprijinul si Bara nu poate continua de unul singur.
Cat despre alti investitori hai sa fim seriosi dar aveau timp sa ii aduca pana acum.
A trecut atata timp si nici macar ceva reclame in plus pe stadion nu au aparut.
Sunt curios cati au sa investeasca la UTA in cazul SA-ului.
Nu stiu ce treaba ar avea Bara cu Sandu Ion insa eu stiu ca Falca nu se intelege cu Sandu Ion si nu cu Bara, oricum nu sta UTA in Falca.
Totusi ca stiri de ultima ora se pare ca Sandu Ion ar fi venit cu diferenta de bani cu care era restant si a zis ca este de acord sa se faca SA-ul in conditii de 50% pentru fiecare, Lacatus sa nu mai aiba puteri depline in club in sensul sa nu mai decida el ce transferuri se fac, transferurile sa nu se poata face decat cu acordul ambilor actionari s.a.m.d
Se pare ca la auzul acestor doleante Bara ar fi spus c se gandeste si ca pana aseara cel putin nu exista o pozitie oficiala vis-a-vis de ceea ce s-a decis.
Cert este ca niciunul nici altul nu vor sa renunte a se mai implica la UTA si sunt decisi sa investeasca in continuare.
va rog sa cititi aceste minunate randuri:
''Cu 60 de ani înainte ca Gigi Becali să fie fluierat la Arad, baronul Neumann oferea jucătorilor săi cîte o bicicletă pentru că au cîştigat titlul. Oraşul primea în dar o echipă plus un stadion, ambele după chipul lui Arsenal Londra, clubul preferat al industriaşului.

Istoria s-a răsucit, baronul a fost împins să fugă din ţară. Vremea s-a scurs. Pînă şi Arsenal şi-a dărîmat vechea arenă, dar ovalul de beton la intrarea căruia scrie UTA a rămas în picioare, pentru a-i spune patronului politician sosit din Bucureşti că e prea mult.

Mai fusese un semn. Meciul de la Praga a făcut cu 7 puncte mai puţină audienţă decît cel de anul trecut, de la Kiev. După argumentele despre piaţa tv în scădere şi despre rezultat, rămîne încă ceva de spus. Se simte. E ca aerul care anunţă venirea metroului. Publicul a început să se plictisească de Becali. S-a format un curent subteran împotriva finanţatorului stelist şi nu e nevoie de tunelurile pe care şi le imaginează el sub Palat pentru ca această mişcare să unească Ghencea de Arad şi Buzăul de Cluj.

Nu nimic instrumentat. Dimpotrivă. El este silit să apeleze de toate stratagemele, puterea şi banii de care dispune pentru a încerca să oprească antipatia publică care s-a urnit natural împotrivă-i. Una dintre tactici e deja pusă la punct. Azi, de la ora 13, se va judeca “Dosarul şurubul”. Dinspre tribuna stelistă s-a aruncat un şurub care l-a lovit pe rapidistul Bozovici. Becali e prieten cu Dragomir, care are oameni numiţi de Ligă în comisie. Va urma, probabil, o suspendare a stadionului din Ghencea, pentru ca finanţatorul să nu fie pus faţă în faţă cu suflarea stelistă. Maximă exigenţă, veţi vedea!

Cu 59 de ani înainte ca reacţia tribunei din Arad să-l sperie pe Gigi Becali şi să-l facă să-şi dorească suspendarea propriului stadion, pe străzile oraşului transilvan un bărbat elegant se amesteca liniştit în mulţime. Era unul dintre cei mai respectaţi antreprenori ai timpului. Spre stupoarea generală, pedala agale, cu pantalonii prinşi cu agrafe, pe o bicicletă din acelea pe care le dăduse echipei cînd cîştigase titlul. Lovit de naţionalizare, pierduse totul într-o zi. Mai puţin bucuria de a umbla printre suporterii echipei sale.''...catalin tolontan..de pe blogul lui...

excelent...adanc...ptr noi doar UTA conteaza...
crristi Wrote:va rog sa cititi aceste minunate randuri:
''Cu 60 de ani înainte ca Gigi Becali să fie fluierat la Arad, baronul Neumann oferea jucătorilor săi cîte o bicicletă pentru că au cîştigat titlul. Oraşul primea în dar o echipă plus un stadion, ambele după chipul lui Arsenal Londra, clubul preferat al industriaşului.

Istoria s-a răsucit, baronul a fost împins să fugă din ţară. Vremea s-a scurs. Pînă şi Arsenal şi-a dărîmat vechea arenă, dar ovalul de beton la intrarea căruia scrie UTA a rămas în picioare, pentru a-i spune patronului politician sosit din Bucureşti că e prea mult.

Mai fusese un semn. Meciul de la Praga a făcut cu 7 puncte mai puţină audienţă decît cel de anul trecut, de la Kiev. După argumentele despre piaţa tv în scădere şi despre rezultat, rămîne încă ceva de spus. Se simte. E ca aerul care anunţă venirea metroului. Publicul a început să se plictisească de Becali. S-a format un curent subteran împotriva finanţatorului stelist şi nu e nevoie de tunelurile pe care şi le imaginează el sub Palat pentru ca această mişcare să unească Ghencea de Arad şi Buzăul de Cluj.

Nu nimic instrumentat. Dimpotrivă. El este silit să apeleze de toate stratagemele, puterea şi banii de care dispune pentru a încerca să oprească antipatia publică care s-a urnit natural împotrivă-i. Una dintre tactici e deja pusă la punct. Azi, de la ora 13, se va judeca “Dosarul şurubul”. Dinspre tribuna stelistă s-a aruncat un şurub care l-a lovit pe rapidistul Bozovici. Becali e prieten cu Dragomir, care are oameni numiţi de Ligă în comisie. Va urma, probabil, o suspendare a stadionului din Ghencea, pentru ca finanţatorul să nu fie pus faţă în faţă cu suflarea stelistă. Maximă exigenţă, veţi vedea!

Cu 59 de ani înainte ca reacţia tribunei din Arad să-l sperie pe Gigi Becali şi să-l facă să-şi dorească suspendarea propriului stadion, pe străzile oraşului transilvan un bărbat elegant se amesteca liniştit în mulţime. Era unul dintre cei mai respectaţi antreprenori ai timpului. Spre stupoarea generală, pedala agale, cu pantalonii prinşi cu agrafe, pe o bicicletă din acelea pe care le dăduse echipei cînd cîştigase titlul. Lovit de naţionalizare, pierduse totul într-o zi. Mai puţin bucuria de a umbla printre suporterii echipei sale.''...catalin tolontan..de pe blogul lui...

excelent...adanc...ptr noi doar UTA conteaza...

un articol de-a dreptul superb si la sentiment.respect Tolontan(pt acest articol)
Articolul a mai fost postat inainte in cadrul topicului "Presa". Va rog sa il comentati in cadrul acelui topic.
"un nume bun e mai presus ca aurul". Baronu a fost un gentleman becali oier
Dar de ce nu ii facem meci de retragere lui Domide?lui cacatus sa ii faca steaua un astfel de meci.

ColoniaUTA

[attachment=398]Si la altii ca si DOMIDE !!
Actuala conducere a ramas datoare la capitolul fostelor glorii ale UTA-ei !
Oricum Alex a avut un punct foarte bun !
azi la pranz a avut loc o conferinta de presa la sediul clubului. exact cum anticipam. batista pe tambal, suparare, iritare, ceva amenzi si cam atat. nimic constructiv...
mai nou am inteles ca principalul vinovat pentru infrangere, cica, ar fi terenul impracticabil....:lol:
doar nu ati sperat ca demisioneaza simbolul Stelei?...pe el l-au adus la promovare cu el retrogradam...si cica iau dat si mana libera la transferari ptr iarna asta...ma apuca rasul...habar n+am ce se mai urmareste cu echipa asta...
Reference URL's