Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Conducerea clubului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Numai klingonienii mor cu tot dinadinsul in onoare, noi suntem aradeni, utisti si nu exista inca o alta UTA in tara, doar aici in Arad.
PS. Am auzit ca Zambon tine cu UTA.
EL CHE Wrote:Nu am crezut ca daca UTA e in A am sa vin la meci si stadionul are sa fie gol!
Sincer asta e cel mai dureros lucru.
Imbecilii astia m-au indepartat de UTA prin nepasarea fata de suporteri.

adevarul ii ca nu prea s`o ingramadit lumea la meci,amintiti-va de meciul cu National cand era arhiplin stadionu si era de 12.000 nu de 7000 de locuri ca akuma si nici asa nu o fost nici pe 3 sferturi plin

redfight

pina acum, conducerea are mai multe bube decit lucruri bune.
ca vortex vede altfel, e democratie... prost inteleasa
oricum, este timp sa demostreze finantatorii ca le pasa de UTA cu adevarat prin
1 bilete, abonamente rezonabile
2.fotbalisti mai buni, in timp
3.bani pentru un nou stadion, chiar pe locul actual, de 25 de mii, cu ajutorul primariei, adica al nostru
in final, o intrebare: chiar credeti ca au intrat 20 de miliarde pe niste amarite de scaune, zugraveli si gresie in vestiar? 600.000 de euro!!! Scaunele, vreo 2500, au fost cam 11.000 de euro
Ma bucur cand vad ca si alti remarca exact ce spuneam si eu.
Imi puteti spune cu aproximatie cam cati bani s-au investit la UTA pana acum?...me refer desigur la ultimele 2 luni.
M_i_f Wrote:Imi puteti spune cu aproximatie cam cati bani s-au investit la UTA pana acum?...me refer desigur la ultimele 2 luni.
Eu as zice ca s-au investit pana la ora actuala suficienti bani cat sa avem o echipa si un stadion de divizia A.
mai ramane problema cu publicul care cred ca se va rezolva de la sine dupa meciul cu vaslui
Chair titlul acestui topic pare foarte Ceausist. :o

Nu stiu ce laude putem aduce actualei conduceri, poate ca este una care incearca permanent sa isi scoata investitiile facute la club. O mentalitate, dealtfel, eficienta... :o

Conflictul intre Sandu Ion si suporteri nu se va termian curand, pt el va continua sa sfideze, pe principiul: " daca e sa fiu injurat pe banii mei, atunci sa fie pe bani multi" ( adic anoi aruncam cu bani in el ca in manelisti, si apoi avem dreptul s ail injuram) 8) :lol:
sincer sa fiu chiar vroiam sa schimb putin titlul acestui topyc,... dar nu stiu cum sincer sa fiu...
[quote="I 929"]Chair titlul acestui topic pare foarte Ceausist. :

Na ca am reusit...
E mai bine asa? :D
Poate trebuie un topic nou de manelsti: Sandu de la Arad, Ion Vijelie, Sandu Buzunarul de Aur, Sandu Guta...
Eu nu critic conducerea doar de dragul de a o critica, cel putin nu acum. Am mai si criticat, dar n-are rost sa ma repet. Forever UTA !!!!!!!!!
Vortex Wrote:Eu nu critic conducerea doar de dragul de a o critica, cel putin nu acum. Am mai si criticat, dar n-are rost sa ma repet. Forever UTA !!!!!!!!!
E clar ca e bine sa mai si criticam din cand in cand, dar trebuie sa fim cat se poate de obiectivi. si eu critic in general pe oricine atata timp cat ceva nu-mi convine sau nu mi se pare corect, dar mi se pare ca se cam exagereaza aici pe forum... exista si critici obiective, dar sunt si multe subiective si mai dureros e ca sunt multi papagali care nu fac decat sa repete ce spun altii fara a se afla in cunostinta de cauza
calincrt Wrote:
M_i_f Wrote:Imi puteti spune cu aproximatie cam cati bani s-au investit la UTA pana acum?...me refer desigur la ultimele 2 luni.
Eu as zice ca s-au investit pana la ora actuala suficienti bani cat sa avem o echipa si un stadion de divizia A.
mai ramane problema cu publicul care cred ca se va rezolva de la sine dupa meciul cu vaslui

Problema cu publicul sau problema cu preturile destinate publicului? :D
M_i_f Wrote:
calincrt Wrote:

Problema cu publicul sau problema cu preturile destinate publicului? :D
Pai la asta ma refeream si eu...problema care a aparut intre conducatorii clubului si public...am crezut ca nu mai e cazul sa mentionez ca e vorba de preturi
Pei ceva de genul " Conducerea UTA-ei, pareri pro si contra.", cred ca ar fi mai potrivit, nu? Oricum, e creatia ta , am vrut doar sa dau o sugestie.
I 929 Wrote:Pei ceva de genul " Conducerea UTA-ei, pareri pro si contra.", cred ca ar fi mai potrivit, nu? Oricum, e creatia ta , am vrut doar sa dau o sugestie.
E foarte logic ceea ce spui, dar vezi si tu ca nu vine nimeni cu pareri pro pentru ca se pleaca de ideei preconcepute.
Eu incerc sa fac ceva in sensul asta si sa dau tonul celor care vor sa spuna ceva , dar le e frica sa se pise contra vantului... se pare ca apar si cateva rezultate in sensul asta
Hm, nu cred ca rationamentul tau e corect. Oricum contrareactiile celor care nu sunt de-acord cu ce face conducerea ar fi la fel de energice precum cele de aici. Se poate face chiar un chestionar pe tema asta, nu?

Orice tema de discutie trebuie sa poata fi dezbatuta, nu? Ori, daca tu vii din start si spui: "laude la adresa conducerii", nu lasi loc la pareri anti-conducere, exprimate destul de haotic pe acest forum, dar concentrate in special la topicul legat de abonamente.
daca te uiti mai atent ai sa observi ca exista si cateva semne de intrebare acolo, tocmai pentru a evita astfel de discutii.
pe langa asta, oricat de anormal ti s-ar parea, eu am impresia ca suntem total off topic si nu cred ca are rost sa continuam discutia
STIE CINEVA CUM PUN SI EU O POZA AICI?
[Image: image_url]

http://www.imageshack.us/ ...un site pentru upload
Reference URL's