nu am urmarit emisiunea dar m-am informat despre ce s-a discutat. pana la urma, si eu cred ca, nu e cazul sa ne ambalam prea tare pentru declaratiile de aseara. poate nu e un presedinte asa cum ne-am dorit: aradean, cu bani, utist din tata in fiu, apropiat de suporteri, respectat de conducatorii adversi, cu pile la lpf si frf, etc.
deocamdata bara si cu sandu sustin financiar echipa. nu o "conduc", doar o sustin financiar. poate asta ar trebui sa ne ingrijoreze mai mult: lipsa unei strategii de viitor si o conducere executiva eficienta.
ca e stelist sau dinamovist, ca vrea meciuri de retragere pentru stelisti, ca vrea pace cu poli, nu prea conteaza acum. daca isi face treaba bine, inginereste....o sa-l apreciem, o sa-l respectam. nu trebuie sa-l si iubim! :smile:
Nu stiu de ce unii iau atat de personal cateva critici aduse lui bara.
N-a zis nimeni huo, bara! Si de obicei la o declaratie apar mai multe feluri de reactii. Dar nu trebuie sa dam iar definitii ale utistului in functie de cat de mult se supara (sau nu) de unele afirmatii ale lui bara.
Amical cu Arsenal- meci de retragere legendei vii la-ca-tus, merita, a facut multe pt. fotbalul romanesc, visez cu ochii deschisi la un asemenea meci, impreuna cu domnul becali, si eu sunt stelist ca dansul...
na ca acuma le-am rupt din context.
intr-adevar nu e lovitura sub centura e maciuca in moalele capului, foot-o ma-sa de treaba...
p.s. nu mai am nimic de zis
Trebuie sa il intelegem pe Dl Bara deoarece el ar vrea sa fie un om corect si sa nu mai existe intre suporteri scandaluri si replici dure dar se pare ca nu intelege ca nu poti fii corect intr-un fotbal murdar regizat de la Bucuresti.Totusi sunt sigur ca isi dorestre din tot sufletul lui sa batem timisoara.
scorpio Wrote:Nu stiu de ce unii iau atat de personal cateva critici aduse lui bara.
Poate pentru ca aveam ocazia si noi, ca si altii, sa vedem partea buna din interventia televizata a lui Bara si sa apreciem diferenta de atitudine fata de alti oameni de fotbal, fara sa ne legam de o simpla afirmatie scoasa din context.
Pe de alta parte, asa e, afirmatia e deranjanta, ca si organizarea meciului de retragere pentru stelist. Sint de acord. Doar ca nu acesta a fost esentialul din ceea ce a spus Bara.
In fine, imi rezerv dreptul de a ma supara in continuare de eventuale declaratii ale lui Bara, impreuna cu voi.
Nu pot intelege de ce sinceritatea nu este apreciata. Dl Bara a avut o prestatie excelenta la TV,a spus ce crede,a fost decent,s-a prezentat ca un intelectual:fara injurii,cu apeluri la buna cuviinta,limbaj coerent,fara excese. In rest ,daca da banii la UTA ( a adus vreo 25 jucatori,totul e platit la zi,stabilitatea si rabdarea au fost admirabile),cred ca unii l-ar vrea ca becali,borcea,turcu,mititel,iancu si altii la fel.Eu cred ca ar trebui sa ne vedem de meciul de vineri,nu sa ne luam de Bara.Sint altii la UTA mult mai subtiri,si mai de criticat.
De multe ori sinceritatea supara. "Dl Bara a avut o prestatie excelenta la TV,a spus ce crede,a fost decent,s-a prezentat ca un intelectual:fara injurii,cu apeluri la buna cuviinta,limbaj coerent,fara excese." De acord. Nu vreau sa fac din el "omul negru", insa am avut si unele nemultumiri, pe care le-am scris aici. Punct. Dar au aparut persoane care s-au simtit datoare sa apere integritatea dl-ui bara si discutia s-a lungit, degenerand.
Personal nu am stiut pana ieri ca Bara e stelist, de-aia poate m-am grabit sa si scriu pe forum. Asta e: e stelist, chiar daca ma deranjeaza pe mine (nu ma pot abtine).
"unii l-ar vrea ca becali,borcea,turcu,mititel,iancu si altii la fel.Eu cred ca ar trebui sa ne vedem de meciul de vineri,nu sa ne luam de Bara.Sint altii la UTA mult mai subtiri,si mai de criticat."
Nu stiu de unde ai tras concluzia asta, lereter. Si da-mi voie "sa-mi vad" de ce am eu chef pe forumul asta. O preocupare nu o exclude pe cealalta. Si faptul ca bara nu are atatea pacate cate au altii de la UTA nu inseamna ca trebuie ocolit.
P.S.: Intre timp fumez pipa pacii... daca nu s-a razgandit le rouge intre timp :P
si totusi nu-mi raspunde nimeni la intrebare >? daca prin anumite circumstante ( in viata nu se stie niciodata ) ati devenii posesorii unui club de fotbal , cu exeptie UTA , ati mai simpatiza-iubi UTA ? sincer si fara ocolisuri pls
Da desigur ca as iubi in continuare UTA.De asta il si inteleg pe Bara.nu poti sa iti schimbi sentimentele intr-un an niste sentimente care sunt intiparite la mine in suflet de zeci de ani.
PS:felicitari pentru cumai pus problema.pentru asta ai si primit vot de la mine.
Dar de ce aveti impresia ca eu vreau ceva atat de absurd ca schimbarea sentimentelor profunde ale lui bara?! Nu faceam altceva decat sa constat cu amaraciune o stare de fapt. Ma iertati?
f21ale Wrote:si totusi nu-mi raspunde nimeni la intrebare >? daca prin anumite circumstante ( in viata nu se stie niciodata ) ati devenii posesorii unui club de fotbal , cu exeptie UTA , ati mai simpatiza-iubi UTA ? sincer si fara ocolisuri pls
ti s-a raspuns clar! NU ar investi nimeni in alt club! nu pune situatii absurde! noi suntem suporteri, si iubim doar UTA ! nu ai inteles ???? ce incerci sa demonstrezi ?
offf offf. va rog eu mult. hai sa facem o pauza. ne consumam energia analizand prestatia lui bara la tv.
daca vineri nu strigati la fel de tare in tribuna precum va sunt argumentele (tari) de aici, nu mai vorbesc cu voi, decat dupa 3 beri baute la victorie :)
o propunere pt bara, sandu, coras, mitran, danciar. timisorenii vin cu dubele jandarmeriei.... daca ne ajuta financiar eu sunt dispus sa mituiesc soferii respectivelor autovehicule sa ii duca undeva pe la maltaret sau taut in loc de stadion. ma risc eu cu "dare de mita" daca ei pun la bataie vreo 1000 de euro pentru soferi . asta da fapta de utist!
Cu ce sa masuram dragostea fata de UTA ? Poate da cineva un raspuns ?. Dragostea de suporter nu se aseamana cu cea de patron,suporterul nu are interese materiale,dar....banii nu conteaza,doar numarul lor. Va intreb cinstit :Sandu sau Bara,care este cel mai utist ?. Sper sa nu-mi raspundeti :Ologeanu,Chisbora,Ienciu,Lazureanu. In sufletul meu doar Gadolfi are un loc special. El si Dl Pop,conducator,jucator,suporter utist,si poate Nea Traian Gherle,dintre cei ce mai traiesc.
PS. Fara suporteri adversi,e ca fara piper
am vazut robitzi ms, stiu ca toti de aici ar vrea ca fiecare angajat al clubului incepand de la femeia de serviciu si pana la Bara sa fie cei mai mari Utisti , dar nu e chiar asa, eu sunt sigur ca la meciul cu steaua el a tinut cu UTA , nu credeti ? ideea era sa incercam sa ne punem si noi in situatia lui sa vedem cum ar fii pentru noi,oricum fiecare cu parerea lui , cat timp Bara face ceva bun pentru UTA ma doare fix undeva cu ce echipa simpatizeaza el , si nu o sa-mi bat joc de unul dintre putini oameni din ultimii ani care chiar face ceva pentru echipa mea, doar pentru ca nu s-a nascut Utist ca si multi dintre noi...si oricum indiferent cu cine ar simpatiza tot la UTA tine cel mai mult acuma , pentru ca indiferent ce masina are vecinu tot la a ta tii cel mai mult, pur si simplu pentru ca este a ta.
mersi celorlati pentru raspuns chiar daca ati ocolit sa-l spuneti explict este evident care e : tot mari Utisti ati fii ...
P.S. si sa zbor ca superman e o situatie absurda si totusi pot sa-mi imaginez cum ar fii
mama cate posturi au aparut pana m-am gandit eu ce sa scriu in al meu !!!
lasti ca in cativa ani, unii dintre noi cei de pe forum vom fi in conducerea clubului si investitori :)
pai da, pentru ca se apropie derbyul, nu se poate concentra nimeni.
dar pe mine ma mira ca nu vede nimeni absurdul situatie propuse de f21ale ... pe mine nu ma puteti convinge ca nu a gresit domnul Bara! il respect, dar a gresit! asta e situatia!
robitzi Wrote:Bara nu a declarat ca iubeste steaua !ci ca o simpatizeaza de mic.tu iubesti UTA.e diferenta intre a iubi si a simpatiza !!!
Din cate tin minte,nu l-a intrebat nimeni pe Bara cu ce echipa tine(simpatizeaza), daca ar fi tacut nu mai existau atatea discutii...:?
Bara putea sa ocoleasca intrebarea...nu trebuia sa declare ca-i stelist ca Fecali. Sincer, chestia asta nu-mi place nici la Ionut Popa, prea mult in pupa in...pe Fecali ! Nu stiu, oamenii astia nu au coloana vertebrala ? In fine, e doar parerea mea...poate sint eu deplasat...urasc prea mult aproape tot ce tine de buCUResti !
\RlOlBlI/ Wrote:Din cate tin minte,nu l-a intrebat nimeni pe Bara cu ce echipa tine(simpatizeaza), daca ar fi tacut nu mai existau atatea discutii...:?
scurt si la obiect ! bravo! prea mult m-am chinuit sa explic in o gramada de postari, dar iata ce usor si scurt se poate explica ce vroiam sa zic!
Bravo !!!!!!!!!!!
Un model de urmat de catre toti utilizatorii forumului! simplu si informativ! Tine-o tot asa!
p.s. si zici ca iti plac hoolitarfele ? :lol:
Am cazut cu totii de acord ca aparitiile TV ale d-lui Bara sunt caracterizate de fair-play si bun simt, ceea ce este o raritate in fotbalul autohton, iar din acest punct de vedere ne mandrim cu un asemenea presedinte. Personal apreciez si sinceritatea lui cu privire la echipa preferata si la rivalitatea dintre UTA si Poli ( pe care nu o prea intelege), in schimb nu pot ignora faptul ca un presedinte al UTA-ei doreste sa organizeze un meci de retragere pt o fosta glorie a Stelei care nu are nimic in comun cu spiritul UTA-ei. Iar acest ipotetic meci s-ar putea organiza cu sprijinul lui Becali. UTA, Lacatus, Becali, Steaua in acelasi context imi dau frisoane. Cu aceasta ocazie am aflat cu totii de ce in acest club toate hotararile sunt luate de Marius Lacatus si probabil in viitor intrebarile de pe acest forum care inainte nu primeau raspuns, vor fi usor elucidate.
La prima conferinta de presa, in calitate de proaspat presedinte al Batranei Doamne, a declarat ca scopul preluarii echipei a fost acela de a face din UTA o forta a fotbalului romanesc, amintind de trecutul glorios, de istoria si traditia echipei noastre. Daca tot apreciaza acest gen de meciuri, poate ar fi mai potrivit sa organizeze un meci demonstrativ intre jucatorii de azi ai UTA-ei si cei care chiar au facut din UTA o forta a fotbalului romanesc.
le rouge, nu este nici o drama in aceste declaratii ale d-lui Bara, este doar inca o fila adaugata in cartea dezamagirilor si asa dupa cum spunea cineva, va mai curge multa apa pe Mures pana cand UTA va primi conducatorul pe care il merita.
UTA nu a inceput si nici nu se va termina cu Bara! Asa cum o declaratie a unui oarecare primar al Aradului, nu ar putea sa-mi schimbe atasamentul fata de orasul in care m-am nascut, niciuna din declaratiile unui oarecare presedinte al UTA-ei, nu ar putea sa-mi afecteze dragostea fata de echipa de suflet.
Si asta o spune un utist foarte sigur de sentimentele lui.