Nimeni nu spune ca sa nu se faca manevre, poate e esential sa se faca, n-am nimic impotriva daca UTA mea e avantajata si sustinuta printr-o serie de manevre "incomprehensitive" (nu stiu ce inseamna dar da bine), dar sa nu vina la mine si sa-mi spuna, ca fara sa dau o parte din salar lor, nu pot sa-mi vad echipa. E un furt ordinar din sufletul meu de utist.
Normal ca problemele au aparut dupa ce s-au fixat preturile, de acea nu e plin stadionul, de acea nu exista presiune din tribune si de acea n-am castigat cu farul. Pentru mine e limpede. Nu minutele ne-au lipsit sa castigam meciul ci publicul din tribune. Si de acea vom bate pe steaua. HAI UTA.
gaby tocmai ai spus cea mai mare tampenie din lume ! ai fost la meci ? nu ai fost ! tot stadionu urla uta uta
Ai fost la UTA cu poli in 89 cand ne-au furat timisorenii cu 3-2? Atunci s-a strigat UTA UTA din plin, cand nu am putut ridica mana ca loveam pe cel de langa mine. Nimeni nu fuma sau manca seminte asa plin a fost stadionul. Sinescu plangea, Cheregi "rata" in ultimul minut 11 metri si tot stadionul urla: UTA UTA UTA. Aia atmosfera. Doar un stadion plin poate face asta. Galeria era in toate tribunele, in peluze si in tribuna oficiala se taia capul UTA-ei. Pacat, dar nu compara scandarile de atunci cu cel de acum.
Ma uitam la telesport, si s-a auzit "un mesaj de la Arad", cateva UTA UTA, si la gol a fost atmosfera beton. Scuze, dar asta a reiesit din transmisiune.
cand te vad la meciuri vorbim da ?
Robitzi, adevarul e ca, luandu-i apararea lui Sandu Ion, ai cam fost un pic... avocatul diavolului. Cred ca stii ca pe vremea lui Chisbora, si Sandu Ion a facut parte din acel Consiliu de Administratie, dar a stat la cutie, in expectativa, a asteptat la cotitura, fara sa scoata un leu din buzunar. In schimb, Chisbora a scos si nu e corect sa-l facem acuma hot. Are el alte pacate, dar nu-l putem acuza de furt, e prea mult...
totusi ce laude se pot aduce acum conducerii si lotului de jucatori???
eu stiam ca a trecut o etapa, am jucat cu o echipa ce s-a prezentat slab... am scos un egal. conducerea nu a facut nimic iesit din comun, nu vad ce laude sa le aducem, e prematur...
inteleg entuziasmul: UTA e in liga 1, Lacatus, Mara... stadion renovat... vine Steaua, avem meci cu Poli... , dar de aici pana la subiecte de genul "laude" :) e cale lunga de tot.
unii se imbata cu apa rece pe aici... fara suparare. eu zic ca e mai bine sa asteptam cateva etape si apoi se poate analiza mai clar lotul si jocul echipei. cat despre conducere, laude se pot aduce abia la sfarsitul sezonului, daca echipa se va salva sau... mai bine, va termina pe un loc de cinste.
Vortex Chisbora nu a scos nici un ban atunci pentru ca nu avea de unde el era angajat inainte sa vina la UTA la Vagoane la Trinity ca inginer el nu avea bani sa deie la UTA si in legatura cu Sandu Ion el nu a facut parte din consiliul de administratie din consiliul de administratie au facut parte asa: Chisbora Gherghel sau cum il chema Tucudean Iovanut Dorel Popa astia sunt aia cunoscuti .deci Sandu Ion nu a facut parte din consiliul de administratie.aaaa si directoru de la omniasig.Sandu Ion nu avea treaba cu fotbalul atunci daca iti amintesti atunci era perioada de glorie a atletismului aradean.Si nu sunt avocatul diavolului dar il cunosc pe sandu ion si am fost si la el in casa si ce e a cezarului e a cezarului.nu am zis ca e ingeru pazitor a lui UTA da nici demon nu e
Uita-te pe programul de la meciul cu Sopron, ce poze cu tribunele pline. Enorma greseala a conducerii ce denota lipsa de interes sportiv. Crezi ca daca, doamne fereste, exploda stadionul si nu scapa nimeni, mureau toti utistii? Pe dracu, mai suntem de vreo 2 stadioane p-afara. Scuze ca ma declar utist si nu ma duc la meci.
robitzi Wrote:Vortex Chisbora nu a scos nici un ban atunci pentru ca nu avea de unde el era angajat inainte sa vina la UTA la Vagoane la Trinity ca inginer el nu avea bani sa deie la UTA si in legatura cu Sandu Ion el nu a facut parte din consiliul de administratie din consiliul de administratie au facut parte asa: Chisbora Gherghel sau cum il chema Tucudean Iovanut Dorel Popa astia sunt aia cunoscuti .deci Sandu Ion nu a facut parte din consiliul de administratie.aaaa si directoru de la omniasig.Sandu Ion nu avea treaba cu fotbalul atunci daca iti amintesti atunci era perioada de glorie a atletismului aradean.Si nu sunt avocatul diavolului dar il cunosc pe sandu ion si am fost si la el in casa si ce e a cezarului e a cezarului.nu am zis ca e ingeru pazitor a lui UTA da nici demon nu e
Nu cumva si dormi acolo? ;-)
Scuza-ma nu ti-a cerut nimeni sa iti faci abonament nu e nimeni absurd sincer nici eu nu imi permit luna asta sa imi fac abonament dar cred ca odata la 2 sapt iti permiti sa scoti 30 ron ptr un bilet
Da cum sa nu, as fi luat abonament si ma duceam doar la vreo 4-5 meciuri, dar ma simt un fel de Robin Hood al celor care nu au acces la net si nu au unde sa-si spuna pasul. Elocvent golul din tribune si la un meci gratuit, stricat cu tichete gratuite care s-au dat haotic fiecare ramanand cu cateva prin buzunare. Dl. Danciar a fost obisnuit cu stadion de o mie de locuri. La toti le e frica sa nu ne calcam in picioare. Asa conducere grijulie fata de suporteri n-am mai vazut. In sfarsit am gasit o lauda la conducere. :?
mai au multe de demonstrat pina la laude, pina acum sunt la minus
robitzi Wrote:Vortex Chisbora nu a scos nici un ban atunci pentru ca nu avea de unde el era angajat inainte sa vina la UTA la Vagoane la Trinity ca inginer el nu avea bani sa deie la UTA si in legatura cu Sandu Ion el nu a facut parte din consiliul de administratie din consiliul de administratie au facut parte asa: Chisbora Gherghel sau cum il chema Tucudean Iovanut Dorel Popa astia sunt aia cunoscuti .deci Sandu Ion nu a facut parte din consiliul de administratie.aaaa si directoru de la omniasig.Sandu Ion nu avea treaba cu fotbalul atunci daca iti amintesti atunci era perioada de glorie a atletismului aradean.Si nu sunt avocatul diavolului dar il cunosc pe sandu ion si am fost si la el in casa si ce e a cezarului e a cezarului.nu am zis ca e ingeru pazitor a lui UTA da nici demon nu e
Esti penibil cu afirmatiile tale !
Diferenta dintre cei doi este enorma !
Chisbora a tinut UTA in A aproape singur , Sandu al tau A FOST in Consiliul de Administratie dar nu a dat 1 leu la UTA, de fapt a fost SINGURUL care nu a ajutat financiar echipa.
Tu astea de la el le stii daca ai lins farfuriile pe la el pe acasa!
Nu arunca vorbe goale ca a furat Chisbora bani de la UTA , vad ca si zici de 600000 euro!
Eu il cunosc pe acest OM si este utist ADEVARAT de cand era pusti nu ca tine de cand am cumparat un loc de A!
Pe atletii aia ai lui i-a lasat cu botu in soare spunandu-le ca nu mai are bani !Cand a fost la UTA a vandut tot ce a mai ramas si ne-a lasat EL spre desfiintare.
ACUM nu stiu cat a investit dar lukrarile care le-a facut la stadion cu licitatii mascate a umplut buzunarele marelui investitor.
Au fost 28 miliarde aruncate, fa un calcul papagalule daca te duce patlagica ce s-a facut de banii astia si apoi arunca cu noroi in altii !
un lucru pot afirma si eu, nu stiu daca nu am mai postat asta, banii investiti in stadion nu au 100% acoperire...
nu trebuie sa fim perceputi ca si "anti", dar si eu sunt unul care are IMENSE rezerve fata de Sandu Ion... imi pare sa spun asta.
oricum, fie ca UTA sa aiba un parcurs de excelenta si sa uitam de bilete & abon. scumpe, de cele 25 de milioane de la PAB, de spoiala data peste tencuiala veche la stadion si vopseaua rosie aplicata direct peste tabla acoperisului ruginit... etc etc, nu intru in detalii.
kid, poate ar trebui inchis subiectul asta, ca laude nu se pot aduce, criticile pot provoca certuri... mai bine ne interesam unde se prinde kktu ala de TeleSport in Arad... sau in Vestul tarii... :)
#later edit: uau... noa asa tort imi trebe si mie :)) de unde procuram asa ceva pe sambata dupa meciul cu Vasluiul :) ?
Ei.... acum, trebuie sa recunoastem si merite la actuala conducere, totusi... suntem in Liga 1. Nu trebuie sa ne erijam mereu in "Gica contra" :) Forever UTA !!!!!!!!!!
Nu am crezut ca daca UTA e in A am sa vin la meci si stadionul are sa fie gol!
Sincer asta e cel mai dureros lucru.
Imbecilii astia m-au indepartat de UTA prin nepasarea fata de suporteri.
Daca o fi 50ron biletul la meciul cu Steaua eu imi rup abonamentul si imi bag poola in ea echipa !
robitzi, nu prea are sens sa iti povestesc acum istoria UTA-ei din ultimii 4-5 ani, dar e evident ca esti dezinformat. chisbora nu a dat nici un leu la UTA? a retrogradat-o intentionat? sandu ion nu a facut parte din consiliul de administratie al SC FC UTA SA??? mai invata, baiatule, istoria si dupa aia linge-l in c** pe sandu ion cu "meritele" lui cu tot.
"le rouge zice cine ?Spetza Ultra Rossa ?" nu doar SUR zice asa. cei care iubesc cu adevarat UTA zic asa. dar tu nu ai de unde stii asta.
Vortex Wrote:le rouge Wrote:robitzi Wrote:Care e rusinea mai mare? Ca jucam in Liga I prin cumpararea locului de la salonta sau daca am fi jucat in C cu macea ?
robitzi, s-a mai discutat despre asta, nu are rost sa reluam aici argumentele. raspunsul la intrebarea ta: Liga 1 cumparata e mai rusinoasa ca Liga 3 meritata.
Nu prea cred. Mult mai rusinos e sa te plafonezi in noroiul dezgustator al Diviziei C, si sa nu mai auda nimeni de tine. E adevarat, suntem in Liga 1 cum suntem, dar asta nu inseamna ca trebuie sa privim noua UTA cu rusine, din contra... e un nou inceput. Forever UTA !!!!!!!!
vortex, am anumite dubii despre ceea ce intelegi tu prin rusine sau onoare.