Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Conducerea clubului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Poate ar trebuii sa-i spuna cineva lui Bara (asta, daca nu stie ), Ca Marcel Coras a adus la UTA numai jucatori care erau deacord sa-i cedeze o parte din contract sau din salar. Asa ne-am pricopsit atunci cu "fotbalisti" care ne-au bagat in liga 3, iar acum culeg strugur in Austria, in vreme ce Boruga vindea fier vechi furat , si ceda jucatori pe carne, sa aiba ce pune pe masa la cantina, sa nu moara baietii de foame.

Mama ce vremuri...........ma duc sa iau un pumn de extraverale..........
explicatia nenumirii lui LUpas e simpla ...era de ales...Coras +Mitran sau Lupas...adica incompetenta in lupta cu valoarea...nu ma mai mira ca in Romania encompetenta invinge...pe banii lui Sandu si Bara ,care parca nu vad cum trebuie lucrurile
Si asa avem probleme de imagine/conducere de club. Se observa foarte clar ca Mitran si Coras sunt cam pe langa... Este nevoie de o mana buna, puternica, de calitate manageriala, de cineva care sa faca ordine, sa puna totul la punct, este nevoie de un om care sa conduca un club cu succes, si eu cred ca cel mai potrivit pentru asta este Lupas... Mai ramane de vazut daca si finantatorii UTA-ei sunt de acord cu asta...
The_Kid Wrote:... am eu impresia ca ezitarea lui Lupas i se datoreaza lui Coras....

red11 Wrote:.... Lupas nu doreste sa lucreze cu Coras...
si il inteleg pe om .......

titi Wrote:......Eu cred ca si Mitran si Coras sunt cei din cauza carora nu a facut acest pas.

tene 10 Wrote:...... atunci ramane Sandu fara un ciripitor ....
http://uta.inext.ro/forum/images/codebuttons/italic.gif
Insert italic text

crristi Wrote:...Coras +Mitran ..adica incompetenta......

tobo` Wrote:...... Se observa foarte clar ca Mitran si Coras sunt cam pe langa... Este nevoie de o mana buna, puternica, ..... eu cred ca cel mai potrivit pentru asta este Lupas... Mai ramane de vazut daca si finantatorii UTA-ei sunt de acord cu asta...

Ce pacat ca domnul Bara nu citeste forumul nostru... Poate daca am avea pe cineva "inauntru" care sa-i sugereze treaba asta....... ca eu , "de afara" tot incerc treaba asta prin emisiuni TV, dar nu prea am noroc la cu telefoanele...........
Coras si Mitran nu sunt decat o bila neagra pentru conducerea clubului care ar trebui sa ia niste masuri urgente deoarece ar fii o pierdere mare ca Lupas sa nu accepte sa fie presedintele Batranei Doamne.
Cu ocazia asta propun tuturor membrilor forumului care ajung in direct (indiferent de mod) cu Bara, sa foloseasca urmatoarea formula, si asta inainte de "Buna Ziua".

- "Domnule Bara............ ati avea ceva impotriva, sa intrati pe forumul nostru?......................si apoi urmeaza locatia adica ii spui sa intre pe site-ul ...www.uta-Arad.ro.................

Eu am mare incredere in el (Bara).............

Miki

aradon.ro

Quote:Amânarea amânării
Arad - Nicolae Bara nu l-a anunţat nici ieri pe Marin Lupaş dacă va fi numit în funcţia de director executiv, sau o altă funcţie la UTA.
De fapt, după discuţia cu Sandu Ion, ce se dorea a fi decisivă, Bara i-a transmis lui Lupaş că mai trebuie să aştepte două săptămâni pentru a şti dacă va (re)ajunge ori nu în curtea „Bătrânei Doamne”.
ce stiti? pana la urma vine sau nu lupas?

Miki

veronalfa Wrote:ce stiti? pana la urma vine sau nu lupas?

se pare ca nu e nimic sigur... desi ar fi bine sa vina lupas! sa nu uitam totusi ca ultima promovare "pe bune" s-a realizat sub mandatul lui, chiar daca apoi au aparut probleme...
Ma bucur ca toata lumea a cazut de acord ca incompetentul de Marcel Coras nu are ce sa caute la UTA. Dar incepe campionatul in cateva saptamani si o sa ne facem cunoscuta pozitia fata de cei care nu au facut nimic pentru acest club, ba chiar din contra.
Poate ar fi bun la Macea. Ar putea face echipa buna cu un purcelus pe masura lui si cam de aceeasi calitate morala.
Iti spun de pe acum: la revedere, Coras !
Nu cred ca e bine sa dati asa in Coras.
Bun, va dau dreptate in privinta rezultatelor ca antrenor.
El la club in momentul de fata cred ca se implica si face destule pentru ceea ce este platit.
Hai sa il iau si pe Lupas!
Dupa cate stiu a avut nu stiu cate firme si cu toate a buctat.Deci credeti ca este conducatorul cel mai potrivit?Eu nu.
Intr-adevar Mitran si Danciar si-au taiat craca cu imaginea UTA-ei si cat a fost nea Todor la club nu am vazut fotbalisti fotografiati cu carpe sifonate in cotidiene centrale !
L_U_K Wrote:Nu cred ca e bine sa dati asa in Coras.
Bun, va dau dreptate in privinta rezultatelor ca antrenor.
El la club in momentul de fata cred ca se implica si face destule pentru ceea ce este platit.
Hai sa il iau si pe Lupas!
Dupa cate stiu a avut nu stiu cate firme si cu toate a buctat.Deci credeti ca este conducatorul cel mai potrivit?Eu nu.
Intr-adevar Mitran si Danciar si-au taiat craca cu imaginea UTA-ei si cat a fost nea Todor la club nu am vazut fotbalisti fotografiati cu carpe sifonate in cotidiene centrale !

Probabil Sandu Ion e cel mai multumit pt ca are mereu scrumiera curata...
Cel mai potrivit conducator pentru UTA l-am avut dar l-am pierdut : era Alexandrescu !
Le sugerez conducatorilor sa se orienteze spre oameni tineri si smecheri care sa faca jocul clicii lui M Sandu ca altfel nu pre avem sansa sa scapam !
Uitati-va ce arbitraje am avut cu Alexandrescu, imi spunea cineva!Si mare dreptate avea !

Miki

L_U_K Wrote:Cel mai potrivit conducator pentru UTA l-am avut dar l-am pierdut : era Alexandrescu !
Le sugerez conducatorilor sa se orienteze spre oameni tineri si smecheri care sa faca jocul clicii lui M Sandu ca altfel nu pre avem sansa sa scapam !
Uitati-va ce arbitraje am avut cu Alexandrescu, imi spunea cineva!Si mare dreptate avea !

oare nu alexandrescu i-a facut contractul acela superb lui Mara ??
45RAMS62 Wrote:
L_U_K Wrote:Cel mai potrivit conducator pentru UTA l-am avut dar l-am pierdut : era Alexandrescu !

Asa am auzit si eu ca el o facut smenurile cu Mara...si de aia o fo strans cu usa sa plece...nah acuma cine stie adevaru 100%,....sa ma anunte si pe me:lol::lol:

red11

L_U_K : Nu cred ca e bine sa dati asa in Coras.

nimeni nu da in el... dar toata lumea si-a dat seama de incompetenta lui. Este prima data cand comentez in ceea ce-l priveste si nu am facut asta dupa o luna de activitate ci dupa un sezon jumate in care nu prea a facut nimic bun
mai trebuia sa ramana si Helmuth si atunci chiar aveam "cea mai tare conducere" din tara :lol:
ady_tuning Wrote:
45RAMS62 Wrote:

Asa am auzit si eu ca el o facut smenurile cu Mara...si de aia o fo strans cu usa sa plece...nah acuma cine stie adevaru 100%,....sa ma anunte si pe me:lol::lol:

adevarul il stie conducerea!!!
Niciodata de la o conducere nu vei afla adevarul.
Alfeus Wrote:Niciodata de la o conducere nu vei afla adevarul.

Cam anarhista observatie.
Comunicarea in diferitele directii e cel mai greu lucru pentru o conducere. Spui ceva rau de un presedinte executiv, poate nu-ti mai vine in veci altul. Spui ceva rau de alt membru din conducere, iese scandal monstru. Spui ceva de spectatori, sigur se supara cineva. Spui ceva de oficialitatile locale, hop! clar e o chestie politica. Si exemplele pot continua la infinit...

Dar nu sunt de acord ca o conducere e chitita sa ascunda adevarul. Mai degraba e prea putin experimentata ca sa stie ce si cum sa comunice...
Valeriu Visiki SpT 20 Ian.2007

"Vicepresedintele clubului West Petrom, Valeriu Viski, a declarat ca jucatorii vor primii banii luni. "Vom avea astfel o luna de liniste, pina vor fi virati si banii de la Consiliul Judetean, aproximativ 1,5 miliarde de lei. Din cele 3 miliarde, cit are alocat Consiliul Judetean Arad pentru sport, jumatate vom primi noi, pentru a salva echipa, si jumatate UTA", a declarat vicepresedintele clubului West Petrom, Valeriu Viski."

Acestia sunt banii pentru tot anul??? 45000 euro mi se par cam putini si nu stiu daca acopera salariile angajatilor da la club:?
Reference URL's