Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Scandari si cantece
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

razvanpsv

Adevarul ca stam cam slabut la acest capitol si ar trebui sa ne gandim la noi Cantece ale galeriei.
Cine are idei noi sa le posteze aici.
Chiar si niste scandarii pentru POLI

Forza UTA! :wav:

razvanpsv

O chestie ar fi daca tot avem imn sa il invatam totii sa sa-l cantam tot stadionul odata cu statia de amplificare s-ar auzi super daca ar fi stadionul plin :lol: :lol: :lol:
Corect!!! :D
De acord..
in primul rand veniti in peluza ..
Duminica seara la o emisiune sportiva au fost invitati George Becali si Cristian Borcea. La un moment dat a venit vorba de blaturile din fotbalul Romanesc. Fara pic de bun simt si retinere ambii au recunoscut ca au facut blaturi in ultimele campionate fiindca altfel nu reuseau sa castige titlul. Au recunoscut totul cu zambetul pe buze, ca o sfidare fata de celelalte echipe. Avand in vedere ca suntem in Liga 1 eu propun ca galeria sa ia atitudine fata de acesti nesimtiti care strica fotbalul. Eu unul voi lua.. Decat cantece impotriva timisoarei, mai bine impotriva Bucurestiului si in special la adresa celor 2 echipe care au facut de rusine fenomenul sportiv numit fotbal. TOTAL ANTI-BUCURESTI
non phixion.....mult mai rau e ce am facut noi decat sa cumperi cateva meciuri...am saltat peste 2 divizii cat ai bate din palme fara nici o jena.nu avem nici un drept mai ales moral sa`i condamnam atunci pe altii..asta e.
aBsTraKt Wrote:non phixion.....mult mai rau e ce am facut noi decat sa cumperi cateva meciuri...am saltat peste 2 divizii cat ai bate din palme fara nici o jena.nu avem nici un drept mai ales moral sa`i condamnam atunci pe altii..asta e.

Asa e.Deocamdata nu cred ca suntem noi in masura sa dam lectii de etica si morala.
Cat despre imn , cum zice OVI : Hadeti in peluza si poate vom reusi si noi ceva ca lumea.
La subiectul cantece cred ca ar fi tare de tot ceva in genul GATE13 dar cu, (virgula) cuvinte in romana.

razvanpsv

bine mergem in peluza dar nu despre asta este vorba mai repede compui in fata la comp ceva cantece decat in galerie , in galerie canti ce sti.putem propunem niste cantece galeriei. Si mai departe depinde de cei din galerie
Eu de exemplu stau la tribuna II dar miar place sa aud cum scandeaza galeria ceva compus de mine. :D
lol... atunci nu vad ce ai deschis subiectul asta daca tu stai la trib 2.. sa fim seriosi.

razvanpsv

is foarte serios da ce are daca stau la trb II? si la tribuna a II a se scandeaza :mesaj_arad:

:lol: :lol: :lol:
:D
Se scandeaza pe naiba, la meciul cu Farul a fost penibila tribuna a doua, nu mai e ce a fost odata.

razvanpsv

aici ai dreptate asa ie. dar atunci statea si galeria in dreapta tribunei II si atunci canta toata tribuna odata cu galeria
Nu aia e problema. Nu avea cum sa fie ca pe vremuri pt ca la tribuna a 2-a nu au fost mai mult de 1500 de spectatori la meciul cu Farul. Sunt vreo 2-3 nuclee vechi acolo dar a fost prea putin. Multi pensionari, femei, spectatori de divizia A. Cei care ar fi incurajat echipa nu erau in stadion.

Dar in etapele urmatoare se va schimba totul sunt convins. Cu Steaua si rapid va fi plin oricum iar apoi vor fi bilete mai ieftine.
asa este. daca stadionu va fi plin cred ca va fi o atmosfera mai buna la tribuna a doua.Cel putin acum 4 ani era nebunie.

razvanpsv

asa ii dar ganditiiva pe bune la ceva scandarii noi si postatiile aici!
:wav: :wav: :wav: :wav:
lol. tu esti obsedat de scandari ? lasa ca stiu lederii SUR cand sa faca ceva nou.. si daca ar fii vorba de ceva nou, SUR are Subiectul lor.. unde se vorbeste doar despre SUR. deci.. nu vad rostul acestui subiect.
Cantecele noi se fac cel mai bine in deplasarile lungi sau la sedintele voastre.
da? :? :roll:
Ovi SUR Wrote:da? :? :roll:
Aha :roll:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's