Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: IMNUL SUPORTERILOR !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Am primit varianta de text (Pacifica&Cargo) pentru acest imn care cred ca nu va avea nimik in comun cu imnul lui Pavel si Luminitata.
O postez aici pentru a va familiariza cu ea desi necunoscand linia melodica e greu de a intui cum va arata imnul.
Va rog sa va expuneti punctul de vedere pentru ca textierul sa poata aduce rectificarile dorite de noi !

UTA - FORTA VESTULUI

!.

IN ORASUL DE PE MURES,
O ECHIPA S-A NASCUT
DE LA NEUMANN , PANA ASTAZI
UTA-I NUME CUNOSCUT .

BONYAHADI SI PETCHOWSKI
AU FACUT-O CAMPIOANA,
FORTA VESTULUI RENASTE
IN ECHIPA ARADEANA .

R;

UTA - LOCU ' N-TAI
UTA - LOCU ' N-TAI
UTA - CAMPIONI
SUNTEM FORTA VESTULUI

2.

IN ORASUL DE PE MURES
ASTAZI IAR E SARBATOARE
JOACA UTA SI ARADUL
TOT, II ESTE LA PICIOARE .

O DRAGOSTE ALB-ROSIE ETERNA,
O INIMA SA BATA PENTRU TOTI
BATRANA DOAMNA , A NOASTRA IUBIRE,
ADUNE IAR VICTORIE , DE POTI !!!!

R: ...........................................
Mie mi se pare ca si imnul asta-i fain :)
versurile sunt faine mie imi plac...o mica retinere am la refren. UTA LOCU`NTAI suna de parca Ben Laden ar striga UTA NUMBER ONE !! :lol: dar spun asta necunoscand linia melodica. probabil ca nu o sa sune asa :P
aBsTraKt Wrote:versurile sunt faine mie imi plac...o mica retinere am la refren. UTA LOCU`NTAI suna de parca Ben Laden ar striga UTA NUMBER ONE !! :lol: dar spun asta necunoscand linia melodica. probabil ca nu o sa sune asa :P
Ben Laden striga si POPA NUMBER ONE :)))
siner.... mie mi se pare un picutz cam trist.... poate din cauza ca nu l-am auzit pe melodie....
prea multe nume.. incurcate la pronuntie.. in rest.. e OK ;)
E ok, sunt curios sa il aud, o singura chestie, ultimul vers...schimba-ti acolo cu "de poti", eventual ar merge un bis cu adu-ne iar victorie! :)
I 929 Wrote:E ok, sunt curios sa il aud, o singura chestie, ultimul vers...schimba-ti acolo cu "de poti", eventual ar merge un bis cu adu-ne iar victorie! :)
In loc "de poti" ---> "pt ca poti" :D
lumea deja asculta imnul creat de luminitza anghel si marcel pavel. de la oficiala va fi pus acesta nu imnul cu pacifica. dar din punctul meu de vedere echipa conteaza nu imnul
aBsTraKt Wrote:versurile sunt faine mie imi plac...o mica retinere am la refren. UTA LOCU`NTAI suna de parca Ben Laden ar striga UTA NUMBER ONE !! :lol: dar spun asta necunoscand linia melodica. probabil ca nu o sa sune asa :P

Asa-i.Chestia cu UTA locu intai ii cam aiurea.
chestia aia de la sfirsit '..de poti' ar trebui inlocuita cu '...ca poti' suna mai agresiv.
Versurile sunt mai frumoase decat cele ale imnului compus de Marcel Pavel. Nu stiu linia melodica...
Imi dau cu parerea si eu, mi se pare ca sunt cam complicate versurile :) Un imn trebuie sa fie un imn ce sa poata fi cantat cu usurinta de un intreg stadion, acuma, poate cu o linie melodica adecvata, sa fie atlfel decat imi imaginez :) Oricum, e mai fain decat "imnu" acela lu Marcel Pavel...
well daca il mai cosmetizeaza putin..... si ii baga linie melodica puternica
imnul asta o sa fie mai tare ca ala de la Rapid :D
da, mi s pare destul de fain, dak era ceva si contra lu poli(timisoara), poate era si mai fain, si le dau dreptate la faza cu "de poti", ar trebui schimbata

FORTZA UTA!!!
Am primit varianta demo!
Va astept pe messenger sa vi-l trimit !
Postati cat mai multe comentarii sa vedem ce putem schimba.
Subliniez ca este o varianta demo !
lukasarad@yahoo.com

ypy

E VARZA.Melodia asta e buna la tip top mini top.

razvanpsv

l-am auzit si eu ii super fain :D am inteles ca mai trebuie mixat putin si va fi gata .
UTA - LOCU ' N-TAI
UTA - LOCU ' N-TAI
UTA - CAMPIONI
SUNTEM FORTA VESTULUI

:smt067 :smt068 :smt070 :smt071

:wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav:
punetzi si voi imnul aici sa il putem asculta
frumoasa initiativa cu imnu` suporterilor,bravo
SUNTEM FORTZA VESTULUI :smile: -prea tare versu ;-)
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's