sambata 5 august
FC Vaslui - UTA (ora 18,00 - Telesport) :x
duminica 13 august
UTA - Steaua (ora 17,00 - Antena 1) :D
duminica 20 august
FC Arges - UTA (ora 17,00 - Antena 1) 8)
duminica 27 august
UTA - FC Rapid (ora 18,00 - National TV) :D
...
perfect. la meciul cu vaslui poate merg cu galeria.. restul la televizor ;))
Ti-am edit numele topicului deorece numele UTA este demult substantiv propriu. UTA si nu U.T.A ce reprezenta vechea denumire luata dupa fabrica de textile, a ramas doar UTA pur si simplu datorita traditiei numelui chiar daca fabrica nu mai exista.
The_Kid Wrote:Ti-am edit numele topicului deorece numele UTA este demult substantiv propriu. UTA si nu U.T.A ce reprezenta vechea denumire luata dupa fabrica de textile, a ramas doar UTA pur si simplu datorita traditiei numelui chiar daca fabrica nu mai exista.
ok. :smt023
Cine nu prinde telesport si nu merge l meciuri l uta unde se uita l meci l TV in club champions league ????
RazvY<Uta4Ever Wrote:Cine nu prinde telesport si nu merge l meciuri l UTA unde se uita l meci l TV in club champions league ????
tu "l" il consideri "la" :?: :roll:
Sherpe Wrote:RazvY<Uta4Ever Wrote:Cine nu prinde telesport si nu merge l meciuri l UTA unde se uita l meci l TV in club champions league ????
tu "l" il consideri "la" :?: :roll:
Da :| is mai slab l romana si noah :">
o intrebare: Simion poate juca in meciul cu Steaua? cine raspunde are o bere
Asa stiu ca da ca nu are nimic in contract sa nu joace cu steaua ca si Cristea in Poli - Steaua :)
din cate am inteles Horatiu Nicolau doreste sa isi vanda televiziunea aceea cu sigla de la BSplayer (aka telesport) cu 20 de milioane (dupa ce a facut`o cu un pret cam de 10 ori mai ieftin). si`a obtinut niste drepturi de televizare si imediat a crescut pretul...poate asa va fi inclusa in grila de programe
Ce-as veni la meciurile cu Steaua sau Rapid :eek:
Dar nu cred ca o sa am norocul. :(
Noroc ca nu o sa mai transmita telesport dupa meciul cu Vaslui :!:
Cei din America de Nord(USA,Canada),sau cei care vor sa ne ajute, care urmaresc mecirile UTEI la TV pe canalele RSC ii rog sa scrie un email la: support@romsatnet.ro sau la sdima@comcast.net si sa-i rugati sa preia meciul cu Argesul transmis de Antena1.
Sant sigur ca daca vom trimite email cat mai multi il vor prelua.
Merci
Adymax.. alea de pe Telesport cum le-ati vazut?
duminica, 10 septembrie: Dinamo - UTA (ora 20.30, TVR 1)
vineri, 15 septembrie: UTA - Gloria Bistrita (ora 17.00, Telesport)
marti, 19 septembrie: Poli Iasi - UTA (ora 17.00, Telesport)
sambata, 23 septembrie: UTA - CFR Cluj (ora 17.00, TVR 2)
vineri, 29 septembrie: Otelul Galati - UTA (ora 17.00, Telesport)
RazvY92 Wrote:duminica, 10 septembrie: Dinamo - UTA (ora 20.30, TVR 1)
vineri, 15 septembrie: UTA - Gloria Bistrita (ora 17.00, Telesport)
marti, 19 septembrie: Poli Iasi - UTA (ora 17.00, Telesport)
sambata, 23 septembrie: UTA - CFR Cluj (ora 17.00, TVR 2)
vineri, 29 septembrie: Otelul Galati - UTA (ora 17.00, Telesport)
Nasol, iar de asteapta o deplasare super dificila. Sa ii ia dracu de nesimtiti pt. ca mult mai bine era cand se jucau toate meciurile la aceeasi ora.
Merci Razvan de update.Sper ca preiau astia meciurile si pe T5.
si inca de 3 ori telesport....la naiba
iar o sa vezi umbra de la minge...efecte dark light de la o extrema la alta de 3 ori pe secunda, oricum tot nimic nu vezi...si ar mai fi comentariile super paralele....cred ca ii aduna pe comentatori de pe strada adhoc ....bine macar ca is 2 pe TVR
!!!ATENTIE!!! primu, la Dinamo acasa, pe TVR 1 duminica seara....
sa vezi ce a fi si acolo...comentarii anti-UTA ca doar Cornel Dinu e nemuritor si acuma si TVR-ist :?
Comenteaza aia de pe telesport parca ar fi finala ligii campionilor fiecare meci transmis de ei. Cum ajunge atacul la 20 de metri de poarta, incep sa urle si sa arunce cu scaunul prin cabina de transmisie.
gaby1525 Wrote:Comenteaza aia de pe telesport parca ar fi finala ligii campionilor fiecare meci transmis de ei. Cum ajunge atacul la 20 de metri de poarta, incep sa urle si sa arunce cu scaunul prin cabina de transmisie.
Mia placut cum sa bucurat la golul lui Simion in meciul cu Farul , Dar la meciul cu Vaslui au fost jalnici se intelegea de la o posta ca tinea comentatorul cu Vaslui. Sa bucurat la golul Vaslui-ului de 5-2 de zici ca au dat golul victoriei