Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Meciuri ale UTA-ei la TV
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
raptor Wrote:Am spus si o sa mai spun: Nu inteleg ce ofera in plus statul la TV in afara de reluari! In rest numai minusuri fatza de trairile care le ai pe stadion! Si oricum.. reluari se pot vedea si dupa aia... chiar nu ii inteleg pe unii! Daca tzi cu UTA si ai posibilitatea ... at hai la stadion!!

Forzza UTA!!!

Sunt total de acord cu tine.Toti care au posibilitatea si timpul necesar sa vina la mecilurile UTA-ei si nu o fac eu zic ca nu sunt utisti adevarati.Asa ca fratilor,miscativa fundul la stadion,ca nu se poate compara meciul vazut la TV,cu cel vazut pe viu,lpentru ca altfel il traiesti daca esti pe stadion,atmosfera ii altfel.....
Stai calm si gindeste inainte sa postezi...Crezi ca eu n-as vrea sa fiu la meci ? Deocamdata nu pot sa vad UTA decit online, aici peste ocean...
bianco-rosso4 ever vorbea de cei care au posibilitatea de a veni la stadion,nu de cei care nu o au!redNeck ne bucuram ca esti aproape de echipa in limita posibilitatilor,avand in vedere situatia ta si a multor altora care nu au posibilitatea sa vina la meciuri!pentru un utist adevarat cred ca trebuie sa fie o durere sa nu poata fi aproape de echipa,dar sa mai afli ca nici nu poti urmarii echipa ta de suflet!

scuze de off-topic
Pentru cei ce au facut deplasarea: azi la 15:00 e reluarea pe Telesport a meciului Gloria Bistrita-UTA !
Apropo de "peste ocean", se va nimeri sa fiu in tara peste cateva saptamani.Vestea proasta e ca va fi dupa meciul cu vinetii din sud, vestea buna e ca voi vedea pe viu UTA-Steaua. Daca era sa aleg l-as fi preferat pe primul, dar nici al doilea nu e rau. Adevarul e ca m-as fi dus indiferent cine juca, dupa cativa ani buni de cand nu am mai fost pe stadion.
Sunteti siguri ca TVR International nu transmite meciurile?
Ross,si eu sunt ca tine,atata doar ca eu voi prinde meciul cu 1921invest timisoara!:)
din pacate,TVRint. nu trasmite liga 1!
PCC Wrote:Ross,si eu sunt ca tine,atata doar ca eu voi prinde meciul cu 1921invest timisoara!:)
din pacate,TVRint. nu trasmite liga 1!
Poate e mai bine asa,filmam fiecare cate ceva, facem niste poze de la meciul respectiv si asa mai suplinim cat de cat absenta televizarii. Drum bun atunci si sa ai un sejur excelent.
Va invidiez...:lol:
Eu urmaream meciurile pe http://www.ligaonline.ro, dar astia nu transmit meciurile de pe TVR sau Antena1. Ma asteptam ca macar TVR International sa transmita meciurile...dar nici vorba ! De fapt, la ce sa ma astept de la o televiziune incompetenta ca TVRI ? Tot comunisti au ramas !

Oricum, voi sa va bucurati de victorii si voi fi si eu fericit !
la fel si tie Ross!
redneck.si eu m-am enervat cand am vazut ca nu transmit astia de la tvri liga1!si cum zici si tu,nici cei de la ligaonline.ro!
nu transmit nici macar amicalul de azi cu Turcia!
Le-ai scris mail la cei de la TVRI si au zis ca nu au drepturi sa trasmita in afara granitelor asa e contractul...besinosii...
redNeck Wrote:Oricum, voi sa va bucurati de victorii si voi fi si eu fericit !

Fie-ti gura de aur...Daca si PCC si eu asistam la cate o victorie inseamna ca i-am batut si pe vinetii si pe oieri, ceea ce sa recunostem, ar fi o performanta!Eu oricum promit sa aduc ceva imagini de la meci si sa vi le trimit, desigur.
http://www.sportarad.com Wrote:UTA - Poli, mutata sambata
Joi, 23 August 2007

Acum doua zile, Liga Profesionista de Fotbal anunta odata cu programul televizarilor din etapele 6-8 a Ligii 1 ca derby-ul Vestului, dintre UTA Arad si Poli Stiinta Timisoara va avea loc duminica, 2 septembrie si va putea fi vazut pe micile ecrane la TVR 1. Astazi, insa, tot institutia condusa de Mitica Dragomir „reprogrameaza" „ciocnirea" dintre „alb-rosii" si „alb-violeti" cu o zi mai repede, adica pe 1 septembrie, tot de la ora 17. De data aceasta, insa, National TV va fi televiziunea care va transmite partida si care se pare ca este la originea acestei schimbari.

Evident

in sfarsit o veste bunaaa....:smile:
Nu stiu daca unii stiu, dar se poate viziona pe http://www.rojadirecta.com/ instalaţi Sopcast si veţi putea vedea derbyul UTA vs Poli. Cel puţin ăştia de peste ocean pot daca au High speed internet via cable.
Ma...voi vedeti meciul undeva ? Ca pe http://www.ligaonline.ro nu-l da...si se pare ca nici pe soapcast...
dar tu de unde stii ca nu il da?
Liga Profesionista de Fotbal a stabilit luni programul televizarilor etapelor IX-XI din Liga I. Programul este urmatorul:
ETAPA A IX-A
SAMBATA, 29.09.2007
FC GLORIA BUZAU – FCM UTA Arad, TELESPORT, ora 17.00

ETAPA A X-A
SAMBATA, 06 OCTOMBRIE 2007
FCM UTA Arad – FC CEAHLAUL P. NEAMT, TELESPORT, ora 15.00

ETAPA A XI-A
DUMINICA, 21 OCTOMBRIE 2007
FC FARUL – FCM UTA Arad, TELESPORT, ora 17.00
Ma mir cum de nu mai avem meciuri in zilele de vineri....
In acest moment la Info TV este invitat Todea si dl Igas
Ady_Tuning Wrote:Ma mir cum de nu mai avem meciuri in zilele de vineri....
nu te mira astia sunt cretini cu orele astea in zi de lucru
Etapa a 12-a
Vineri, 26 octombrie

UTA - Poli Iasi ora 15:00 Telesport
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's