Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Eu zic ca a fost un joc mediocru impotriva unei echipe mediocre. Cu Farul va fi cu totul altceva.
cimisorenii i-a batut cu 1-0 , deci stam bine!
Sincer sa fiu nu prea m-am concentrat la meci!
Daca voi vcedea meciurile la televizor voi studia jocul mai atent.
au jucat bine ... dar akopera lacatus cu siguranta golurile 8)
Joc frumos, dar inca lipseste colaborarea
vom face fata LIGII 1 fara probleme..am jucat superb...
Ma bucur ca sunteti optimisti. Asa sunt si eu :)
ForzzaUTA Wrote:Ma bucur ca sunteti optimisti. Asa sunt si eu :)
Cu siguranta putem sa fim
Joc slab in prima repriza totusi cu o echipa mediocra ala cu nr 3 i panarama rau, in a doua repriza un joc mai bun eu zic ca per ansamblu a fost o verificare buna din pacata cu farul ne va fi mult mai greu!!!
Haide UTA number ONE!!! :twisted:
Vasiljievic a fost ezitant. Eu cred ca trebuie sa le acordam timp. Eu nu am prea mari sperante primele 5 etape. Dar sunt de acord sa le acordam timp...si eu cred ca vom avea o echipa de primele 8 locuri. Doar UTA!!!
Eu raman optimist !
UTA A 7-A OARA CAMPIOANA !!!
EL CHE Wrote:Eu raman optimist !
UTA A 7-A OARA CAMPIOANA !!!
:occasion5:
Un joc fain si bun o sa iesim in primele 10 l finalul sezonului :) oricum hai uta
RED SHARK, daca zici ca ala cu numarul 3 (adica Vasiljevici) e panarama, inseamna ca mai trebuie sa vezi fotbal. Din contra, a fost sigur pe el, n-a riscat, are o tehnica buna, fotbalist foarte bun. Sa nu uitam ca inca e in urma cu pregatirea fizica. Forever UTA !!!!!!!
Cine e numarul 11? s-a miscat bine astazi, a jucat doar prima repriza
Vortex eu am si jucat fotbal la nivelul diviziei C asa ca laso mai usurel ca nu m-am luat de tine; i se impleticeau picioarele lu ala, era nesigur mie nu mi-a placut.
Portarul oaspetilor a fost de mai multe ori rezerva in nationala Ungariei,portarul nr.2 sau 3 depinde de forma.A jucat vreo 3 ani la FC Kobenhavn,deci am asteptat mai mult de la el
Urmaresc campionatul maghiar si echipa asta nu este o echipa bomba,deci nu putem sa tragem concluzii,mai ales ca Farul s-a antrenat cu Auxerre
joc bun al echipei dar sa nu uitam ca nivelul campionatlui ungarie este mult mai scazut...fatza de liga I.
cu farul va fi mult mai greu dar fatza de ce a fost este un pas inainte....
mara un castig pt echipa portarul tudor...daca mai aduc 2-3 jucatroi...vom face fatza
Forza UTA :D
Fata de ce joc vedeam pana acu cateva luni jocu de azi a fost de liga campionilor! :lol:
RED SHARK, poate ai vazut alt meci. Forever UTA !!!!!!!!!!
Nu stiu cum ati jucat in repriza a doua, ca TVSport-ul si-a oprit transmisia, dar in prima parte jocul a fost mult sub nivelul Diviziei A.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16