Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Primul 11
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Aici, propun sa discutam despre viitorul 11 al UTA-ei :D
e cam prematur sa vb despre primul 11
[Image: strategyez6.jpg]

1. Tudor

5. Codreanu
4. Rusu
3. Buican
2. Vasilievic

8. Oncica
7. Osei
6. Simion

9. Apostu
11. Danalache
10. Hora

Daca va mai trag vreo 2-3 sageti pe poza vetzi zice ca nu doar Cornel Dinu e nebun... :lol: :lol: :lol:

Oricum, avem echipa super slaba :(
e prea riscant sa incepem cu un 4-3-3 asa ofensiv...
poate nu e chiar asa riscant. oricum vom incasa multe goluri. sansa noastra e sa dam si mai multe. asa ca nu cred ca avem ce pierde daca vom accentua atacul. sincer, m-am plictisit de statul cu fundu-n poarta si sa tremur tot meciul ca luam gol. de luat oricum luam. macar sa si inscriem. dar pina la urma tot antrenorul decide asezarea in teren, nu noi.

in plus, daca incepem ofensiv e sansa noastra de a-i lua prin surprindere pe adversari, care nu se vor astepta de la o "nou promovata" ( :lol: ) decit la un joc ultradefensiv.
nu e deloc riscant.cu simion si osei si oncica in linia mediana si daca se alatura si alin stoica sau abiodun va fi un mijloc ofensiv deci jucatorii obliga la o tactica ofensiva.
Varianta 2:

[Image: str2xw9.jpg]

Cu Njock am trantit-o la fantezie, Apostu sau Hora (daca-si revin), daca nu Simion varf pe stanga, Danalache pe dreapta, iar in locul lui Simion vine Anca, desi pe mine nu ma prea incanta.

V-am zis ca nu-i Dinu singuru dus cu pluta :smt119 :retard:
Imi pare rau dar nu sunt de acord cu voi.Normal si eu sunt adeptul fotbalului ofensiv, spectacol dar in fotbalul modern nu se mai joaca asa.Rezultatul este cel mai important iar fotbal a devenit ultradefensiv. A-ti observat cu totii campionatul mondial. A fost destul de lipsit de spectacol. Fiind miza mare nimeni nu vrea sa riste. Iar cei care risca in general sunt ,,taxati". Totusi cred ca Lacatus stie cel mai bine dintre noi cum sa faca echipa.

HAI UTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu mizez pe:Tudor-Codreanu,Radulovic,Rusu,Vasiljevic-Stefan,Osei-Oncica,Cotan,Simion-Apostu.
[Image: str3bw9.jpg]

Mai cu curu in poarta ca asa nu cred ca exista. Nu cred ca am rezista nici asa, pt. ca nu avem fundasi de top.

Alin.G. incearca de aici daca nu ai primit PM-ul.
http://www.tatticacalcio.altervista.org/
eu stiu ca I. Stefan e mijlocas central ofensiv iar Oncica e mij dreapta deci linia de mij ar fi cam asa : Simion-st Stefan-mij cent of Osei-mij cen def Oncica-dr

ps: lam primit ms ;)
Deocamdata stam cel mai bine in linia mediana. Avem mijlocasi care pot face ambele faze, deci in functie de ei ar trebuii facuta strategia de joc. Pana acum in amicale iei au inscris mai mult, de aceea cred ca ar merge si sistemul 4-5-1, un sistem modern folosit de echipa mai slaba dintr-un meci, sau pt. conservarea unui rezultat favorabi.. Asta implica pe langa un varf percutant, 2 mijlocasi ofensivi iar ceilalti 3 sa faca si faza defensiva. Se joaca cu stopper si 3 fundasi care fac marcaj strict.
daca se infirma ca ar fi bolnav I Stefan atunci el va fi coordonatorul de joc, nr 7 in prima varianta a lui boby.
As vrea sa vad un "Il catenaccio". Cel mai ofensiv sistem in formula 1-3-3-3. Asta se poate folosii numai daca toti jucatorii sunt de travaliu. :twisted: :twisted: :twisted:
Boby, tu ii uiti pe Hidisan si Cotan? Plus ca mai e si fundasul central Radulovici. Doar nu crezi ca Rusu va fi titular... Si trebuie sa-i asteptam si mai inca doi fotbalisti cu pretentii de titulari. Asa ca... sa nu ne grabim inca. Forever UTA !!!!!!
Mi-am dat si io cu parerea, nimic nu e batut in cuie, nici lotu, nici sistemul de joc. Aici vorbim discutii fara nici o relevanta, hotararea o ia Lacatus :D

P.S. stie cineva ce formule a folosit "Fiara" la brasov si galatzi. as fi curios. Sper ca nu e adeptul lui 4-4-2, pt ca e un sistem invechit de cel putin 10 ani...
E usor sa scriem echipa dupa ureche. Cred ca singurele certitudini din primul 11 sunt: Tudor, Hidisan, Buican, Osei, Oncica, Cotan si Danalache. Parerea mea :)
fara nici un sarb din prferatii lui Laca?? :eek:
Fratilor, pana acum primul unsprezece va arata, fara indoiala asa: Tudor - Codreanu, Costisor, Radulovic, Vasilievic - Hidisan, Osei, I. Stefan, Simion - Apostu, Danalache. Probabil va sari din schema danalache daca vine sikimic si hidisan daca mai vine un mijlocas. [/img]
Pana nu vedem jucatorii la treaba nu putem zice un prim 11...asa dupa presa..depinde cum ii lauda pe fiecare...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's