31-03-2007, 02:09 PM
31-03-2007, 02:35 PM
Buican si Edson sunt accidentati, cum sa joace ei?
03-04-2007, 12:09 AM
Vreau neaparat sa-l vad pe Hora in meciul cu Iasi-ul. Daca nu de la inceput, macar din min. 50-60 !
03-04-2007, 12:24 AM
nu ai sa-l vezi pe Hora nici macar 5 minute.Lacatus nu il vrea la echipa si spune ca atunci cand va fi nevoie de el il va aduce...daca pana acum nu l-a adus inseamna ca nu are nevoie de el..si daca acum nu are nevoie de el inseamna ca echipa o duce bine...si daca echipa o duce bine Hora nu va veni la echipa...asa gandeste lacatus...multi ni-l dorim pe Hora...dar poti sa ii ceri ceva lui lacatus??dupa atatea etape a renuntat la titularizarea lui danalache...si de cand i se spunea sa nu-l mai bage pe danalache..asa i se va spune mult si bine de Hora...ca probabil o sa il bage 5 min in meciu cu poli si 10 min in meciu cu craiova...
fan uta
03-04-2007, 10:05 AM
L-am vazut pe Hora duminica ,la un meci cu juniorii.Era si Melinte.
Ma asteptam sa iasa in evidenta ,macar unul dintre ei,dar nu s-a intimplat.Nu stiu ,in acest moment la echipa mare daca au loc,la felul in care inteleg sa joace,chiar si la juniori.
Sa nu mai spun si de Rusu ,care refuza sa joace in C.Ca mai bine se antreneaza.Eu spun ca si dinte jucatori sint citiva inconstienti ca nu pot sa devina mari jucatori ,fara sa se antreneze si sa refuze jocuri.
Ar trebui sa trateze meciurile ,aici ma refer la toti componentii UTA ,ca si englezii,de parca ar fi ultimul meci in care joaca,indiferent de miza meciului respectiv.
Ma asteptam sa iasa in evidenta ,macar unul dintre ei,dar nu s-a intimplat.Nu stiu ,in acest moment la echipa mare daca au loc,la felul in care inteleg sa joace,chiar si la juniori.
Sa nu mai spun si de Rusu ,care refuza sa joace in C.Ca mai bine se antreneaza.Eu spun ca si dinte jucatori sint citiva inconstienti ca nu pot sa devina mari jucatori ,fara sa se antreneze si sa refuze jocuri.
Ar trebui sa trateze meciurile ,aici ma refer la toti componentii UTA ,ca si englezii,de parca ar fi ultimul meci in care joaca,indiferent de miza meciului respectiv.
03-04-2007, 11:09 AM
Daniel Tudor
Balan Balint Chirita Vasilievic
Hidisan C.Todea Simao
Thiago(Andrade)
Apostu(Danalache) Stojanovic
Balan Balint Chirita Vasilievic
Hidisan C.Todea Simao
Thiago(Andrade)
Apostu(Danalache) Stojanovic
03-04-2007, 11:34 AM
FANUTAA Wrote:L-am vazut pe Hora duminica ,la un meci cu juniorii.Era si Melinte.
FANUTAA, poata ca in acest moment Hora nu mai este pregatit sa intre in echipa mare. Desi cele 2 goluri din meciul cu juniorii Corvinului si golul dat la nationala de juniori in meciul cu Polonia spun ceva totusi despre potentialul ofensiv al lui Hora.
Pe de alta parte, fara intentia de a-l ataca pe Danalache (sint destui, oricum, cei care il ataca) nu pot sa nu ma gindesc ce randament ar fi avut acum Hora, daca ar fi fost jucat cu insistenta cu care a fost jucat Danalache. Sau Simion.
Deja sint convins ca nu il vom vedea pe Hora in meciurile din acest campionat. Poate pierdem o comoara, si va ajunge golgeter la o alta echipa. Si noi ne plingem ca nu avem tinere talente si ne multumim cu rebuturi de prin toata tara.
03-04-2007, 06:18 PM
Tudor-Codreanu,Chirita,Balint,Pascovici-I.Stefan(Simao),Varga,C.Todea,Hidisan-L.Todea(Simion),Edson....dupa mine asa ar fi trebuit sa arate echipa standard...din pacate avem o echipa de accidentati...of of...asta ne-a omorat in campionatul asta...as vrea sa reusim sa ne salvam anu asta ....sa reintre titularii...sa se omogenizeze echipa...sa intre anul asta ....U.Cluj,Buzau,Brasov(Petrolul) si Resita(Mioveni,Rm Valcea) ca sa aiba cine sa pice la anu'.....sincer in afara de U Cluj nu vad nici o alta echipa sa reziste la anu''...asa ca sa scapam noi anu asta si dupa aia chiar nu vom mai avea emotii....FORZA UTA!!!!hai sa trecem cu bine aceste ultime 10 meciuri!!!!!!
03-04-2007, 08:29 PM
Probleme de atitudine pentru Andrade
Astazi, in cadrul conferintei de presa, Marius Lacatus a vorbit despre jucatorii straini achizitionati in aceasta iarna, dar au evoluat destul de putin in meciurile oficiale pentru UTA. Iata consideratiile antrenorului „alb-rosiilor", vis-a-vis de:
Diogo Andrade. „Am discutat si cu el si i-am spus ca mie imi plac jucatorii care au o participare mult mai mare la antrenamente, la meciurile amicale si chiar in a pricepe ce vreau eu de la ei. Cand va face acest lucru va benificia de sansa de a prinde lotul, chiar de a fi titular. Eu stiu ca poate mult mai mult si vreau sa vad ca da din nou acelasi randament ca in pregatire si la meciurile amicale. El spune ca trece printr-o perioada si mai grea. Poate faptul ca nu e titular apasa mult pe el, dar as vrea sa vad ca are o reactie pozitiva, nu negativa."
Bruno Simao. „E pe un drum bun, cu toate ca la Bistrita nu a facut acelasi meci ca si cu Dinamo. Cred ca in sfarsit am gasit o solutie pentru postul de mijlocas stanga."
Ivan Djokovic. „Este cel care poate sa fie la concurent cu Todea, jucator de care sunt foarte multumit pentru randamentul si devotamentul aratat in teren. Cand Djokovic va avea sansa sa joace in locul lui, trebuie sa aibe o evolutie foarte buna si in functie de randamentul sau va ramane sau nu in echipa."
Thiago Ramos. „Am gasit acum o solutie temporara cu Hidisan ca mijlocas central, care a dat un randament bun si e normal ca viteza lui de reactie, pasele si suturile pe care le da sa il impuna in echipa, dar este concurenta pe acest post cu Thiago. Sigur ca si Thiago va avea sansa lui, poate chiar joi."
sportarad.com
Astazi, in cadrul conferintei de presa, Marius Lacatus a vorbit despre jucatorii straini achizitionati in aceasta iarna, dar au evoluat destul de putin in meciurile oficiale pentru UTA. Iata consideratiile antrenorului „alb-rosiilor", vis-a-vis de:
Diogo Andrade. „Am discutat si cu el si i-am spus ca mie imi plac jucatorii care au o participare mult mai mare la antrenamente, la meciurile amicale si chiar in a pricepe ce vreau eu de la ei. Cand va face acest lucru va benificia de sansa de a prinde lotul, chiar de a fi titular. Eu stiu ca poate mult mai mult si vreau sa vad ca da din nou acelasi randament ca in pregatire si la meciurile amicale. El spune ca trece printr-o perioada si mai grea. Poate faptul ca nu e titular apasa mult pe el, dar as vrea sa vad ca are o reactie pozitiva, nu negativa."
Bruno Simao. „E pe un drum bun, cu toate ca la Bistrita nu a facut acelasi meci ca si cu Dinamo. Cred ca in sfarsit am gasit o solutie pentru postul de mijlocas stanga."
Ivan Djokovic. „Este cel care poate sa fie la concurent cu Todea, jucator de care sunt foarte multumit pentru randamentul si devotamentul aratat in teren. Cand Djokovic va avea sansa sa joace in locul lui, trebuie sa aibe o evolutie foarte buna si in functie de randamentul sau va ramane sau nu in echipa."
Thiago Ramos. „Am gasit acum o solutie temporara cu Hidisan ca mijlocas central, care a dat un randament bun si e normal ca viteza lui de reactie, pasele si suturile pe care le da sa il impuna in echipa, dar este concurenta pe acest post cu Thiago. Sigur ca si Thiago va avea sansa lui, poate chiar joi."
sportarad.com
05-04-2007, 09:49 PM
dupa meciul de azi m-am convins de primul 11
tudor-mihut,balint.chirita,vasilievic-hidisan,varga,l todea,simao-hora,apostu
nu inteleg daca nici un atacant nu da randament de ce nu este incercat hora pt ca zic eu ar lupta mult mai mult decat toti mercenarii pe care i-am vazut azi.
nu inteleg daca nici un atacant nu da randament de ce nu este incercat hora pt ca zic eu ar lupta mult mai mult decat toti mercenarii pe care i-am vazut azi.
06-04-2007, 12:13 AM
addy Wrote:dupa meciul de azi m-am convins de primul 11
si lucian todea
Miki
16-04-2007, 09:29 PM
Eu daca as fi in locul lui lacatus, asa as face primul 11:
Hutan
Chirita Balint Djokovic Pascovic
Melinte Todea Todea Simao
Hora Stojanovic
al 2-lea atacant e greu de stabilit pentru ca nu exista... ar putea exista o solutie cu Cristi Todea la "inchidere" si Luci Todea impreuna cu Hidisan ofensivi care sa-l sustina pe Hora... cert e ca lipseste mara...
Hutan
Chirita Balint Djokovic Pascovic
Melinte Todea Todea Simao
Hora Stojanovic
al 2-lea atacant e greu de stabilit pentru ca nu exista... ar putea exista o solutie cu Cristi Todea la "inchidere" si Luci Todea impreuna cu Hidisan ofensivi care sa-l sustina pe Hora... cert e ca lipseste mara...
17-04-2007, 09:47 AM
Sa facem un pic haz de necaz...Primul 11,la ora actuala,ar trebui sa fie cam asa:
Tapos
Naghi Danciar Ifrim(maseur) R. Nagy
Mitran Sandu Ion Bara Doctorul echipei
Lacatus Coras
Tapos
Naghi Danciar Ifrim(maseur) R. Nagy
Mitran Sandu Ion Bara Doctorul echipei
Lacatus Coras
17-04-2007, 11:14 AM
klevi Wrote:balint nu poate juca fundas stanga.
Hutan-Mihut,Balint,Pascovici,Vasiljevici-Andrade,Varga,C.Todea,L.Todea-Edson,Stojanovici
Rezerve:Marne-Chirita,Hidisan,Thiago,Simao,Hora,Apostu
ba baiatule nu stiu cum ai putut sai pui rezerve pe chirita hidisan simao si hora ,poate chiar si pe apostu daca tu ii preferi pe pascovici si pe mihut care sant niste batrani expirati ce nu prea au aratat nimik pana acuma astai problema ta da nui pune tu acolo in primul 11 ca pana acolo mai au altii un cuvant greu de spus;);!!!!!!!
17-04-2007, 11:35 AM
Hutannnnnn
Balan Balint Djockovic Vasilievic
Varga C.Todea Simao
Apostu
L.Todea Stojanovic
Balan Balint Djockovic Vasilievic
Varga C.Todea Simao
Apostu
L.Todea Stojanovic
17-04-2007, 11:42 AM
portar: Tudor
fundasi: Balan Chirita Balint Vasiljevici
mijlocasi: Andrade(Apostu) Hidisan L.Todea Simao
atacanti: Stojanovic Edson
rezerve: Danalache,Thiago, Simion, Hora(Daca nui la lotu national)Pascovici, Mihut
fundasi: Balan Chirita Balint Vasiljevici
mijlocasi: Andrade(Apostu) Hidisan L.Todea Simao
atacanti: Stojanovic Edson
rezerve: Danalache,Thiago, Simion, Hora(Daca nui la lotu national)Pascovici, Mihut
17-04-2007, 02:18 PM
portar: Tudor
fundasi: Mihut Balint Chirita Vasilijevic
mijlocasi: Hidisan C.Todea Varga L.Todea
atacanti: Stojanovic Apostu
fundasi: Mihut Balint Chirita Vasilijevic
mijlocasi: Hidisan C.Todea Varga L.Todea
atacanti: Stojanovic Apostu
17-04-2007, 04:38 PM
portar: Hutan
fundasi: Balint Chirita Pascovici
mijlocasi: Andrade C.Todea Varga Simao
conducator de joc:Hidisan
atacanti: Hora L.Todea
de restul m-am saturat....de toti ceilalti!!!!!!voi nu?daca ar ramane la UTA doar astia (si poate inca 2-3 )eu m-as bucura... e trsit dar altii mai buni nu avem....avem 5 atacanti si toti sunt luati la kila...mai bine aveam 2 da buni.....
de restul m-am saturat....de toti ceilalti!!!!!!voi nu?daca ar ramane la UTA doar astia (si poate inca 2-3 )eu m-as bucura... e trsit dar altii mai buni nu avem....avem 5 atacanti si toti sunt luati la kila...mai bine aveam 2 da buni.....
17-04-2007, 05:09 PM
talharule uita-te si la data cand am postat aceasta
bineinteles ca acuma am alta parere
Hutan-Balan,Balint,Chirita,Vasiljevici-Hidisan,C.Todea,L.Todea,Simao-Stojanovici,Hora
bineinteles ca acuma am alta parere
Hutan-Balan,Balint,Chirita,Vasiljevici-Hidisan,C.Todea,L.Todea,Simao-Stojanovici,Hora
17-04-2007, 09:27 PM
crristi Wrote:portar: Hutan
Pentru meciul cu Otelul,C. Todea e suspendat,iar Varga este accidentat,probabil ca nu va juca...Cine va juca mijlocas defensiv,oare?