Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Primul 11
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(12-08-2009 12:48 AM)crristi Wrote: [ -> ]din pacate nu am reusit sa-i vad in vreun amical(oricum nu erau meciuri relevante)...abia astept sa inceapa campionatul...se pare ca vom juca un 3-5-2...eu as juca cu Pocuca,Toc(Pascariu) si Buican in centru ...Mihut (Galca) si Roman extreme...Chindris,Purece (Rivis) si Apostol la mijloc...Batin si Tucudean in fata...nu-i inteleg pe aia care il pun pe Drida titular...ce va place la Drida?

Toc joaca la Gloria CTP Arad!
Drida? de ce? Toc sa ramana la Gloria, mie unul, nu imi place jucatorul ala. Primul 11 alcatuit de edenbeast ar fi cel mai ok, doar ca l-as folosi pe Mihut in locul lui Polgar. Daca Popa isi doreste asa mult sa joace cu trei fundasi, atunci : Bujor - Pocuca,Buican,Pascariu-Mihut, Chindris, Apostol, Purece, Roman -Tucudean, Batin
eu vad un 4-4-2 Bujor - Pocuca,Buican,Mutulescu-Mihut, Chindris, Apostol, Purece, Roman -Tucudean, Batin
@ red_uber_alles: Da, in conditiile in care Toc e la Gloria iar Mihut va fi mai mereu accidentat (deja s-a si intamplat... inevitabilul)
E clar ca n-avem fundasi laterali. Roman ar fi unul, pe Mihut nu prea ne vine sa-l numaram. Restul is fantome.
Sa-l pui pe Polgar acolo e ca si cum ai pune acolo o placuta cu sens unic pentru atacul baimarean.
Polgar e un mijlocas slabut. Dar ca fundas e varza.

Daca vom juca in 4 fundasi, cred ca singura solutie e reprofilarea lui Nadaban. Asta in afara putinelor momente cand Mihut e valid si nu e suspendat.

In rest, mie-mi placea Pecarov pe cand era junior, asa ca l-as vrea transferat.
(12-08-2009 04:08 PM)Incontrolabilul Wrote: [ -> ]eu vad un 4-4-2 Bujor - Pocuca,Buican,Mutulescu-Mihut, Chindris, Apostol, Purece, Roman -Tucudean, Batin
Asta e 3-5-2 ce spui tu! Iar Mutulescu sta pe tusa pana in septembrie. Si mie imi place echipa ta, doar ca il prefer pe Galca titular, in locul lui Mihut!
Enumeram in urma cu 2 luni o lista cu jucatorii din liga a II-a care imi plac si pe care ii doream la UTA: Bitis (Deva), Pecarov (CFR Tim.), Batin (Baia Mare), Neagoie (CFR Tim.), Gheju (Tg.Mures), Coroian (Liberty), etc. Batin si Pecarov sunt la UTA, deocamdata, Neagoie a semnat liber cu Otelul dar a fost trimis la Otelul II in liga a III-a, Gheju e tot la Tg.Mures. Bitis la fel, iar de Coroian nu se mai aude nimic. Pacat ca nu au ajuns la UTA cel putin 3 dintre ei! Macar pe Dejan sa nu-l pierdem!

Vlad_SUR

mie chiar mi se pare ca avem un prim 11 foarte bun,nu stiu de ce tot o dati cu,,ne vom bate la retrogradare"
avem o serie foarte slaba,si sunt foarte sigur ca vom fi acolo sus in clasament

mine

au revenit balgradean si copil deci in cazul asta cel mai bun prim 11 este : Balgradean - Mihut Bucian Pocuca Roman - Galca Apostol Chindris Rivis - Batin Pecarov (Tucudean mai rar ca va fi des convocat la nationala U19)

CU UTA PANA LA MOARTE!!

Vlad_SUR

BUCIAN?=)))))=)))))=)))
am devenit brusc optimist....asta fiindca UTA TRAIESTE!!!!la UTA este viata...la UTA se misca lucrurile...tocmai de aceea eu cred ca vom promova impreuna cu FC Arges in liga 1....apropo ,voi cum ajutati echipa????eu cred ca fiecare dintre noi isi permite sa-si faca macar un abonament la UTA...cine nu are abonament nu are ce cauta pe forumul asta...vaicareli ca e prea scump nu mai tin...nu e deloc scump sa dai 50 euro pentru a o sprijini pe UTA pentru promovare...daca vi se pare mult atunci e clar ca nu aveti cum sa veniti cu pareri pe forumul asta si nicaieri despre UTA,despre conducere,despre jucatori...haideti sa sprijinim UTA...haideti sa ne dam intalnire cu totii la stadion in zilele cand joaca UTA noastra draga...mai ales ca avem o echipa frumoasa...jucatori aradeni mai multi ca niciodata...majoritatea extrem de tineri...un antrenor meserias...o conducere care doreste performanta...FORZA UTA!!!!pentru noi doar UTA conteaza...
(12-08-2009 08:58 PM)Vlad_SUR Wrote: [ -> ]BUCIAN?=)))))=)))))=)))

Ei, stii tu ca a vrut sa scrie Buican dar a iesit ceva simpatic. Mai bine foloseste tehnica mea si bate pe taste cu un singur deget si atunci nu ai cum sa le incurci. Dar nu folosi degetul din mijloc!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's