Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Presa (fara comentarii)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
crristi Wrote:nu conteaza cum se va numi SA-ul ...conteaza echipa si palmaresul ..iar astea vor ramane a Aradului....ptr asta nu-mi fac griji...iar in ceea cei priveste pe ziaristii de la adevarul:bai Scridoane tu nu ai bani sa te pisi in centru,nu ai ce pune pe masa si te iei de un OM care a salvat UTA,care a dat milioane bune ptr echipa noastra...RUSINE la toti ziaristii lingai care ptr un pumn de maruntis luati de la sandu ajung sa scrie tampenii...mi-e sila de voi...ADEVARUL???un ziar de rahat...hai sa nu-i mai primim maine pe stadion...cine naiba se cred rahatii astia????

Dupa evenimentele atat de recente, nu cred ca se poate spune ca Bara a salvat UTA. A preluat-o din divizia C dupa o retrogradare premeditata de unii 'binevoitori' ( Coras, Boruga etc ) cu acordul tacit al duplicitarului primar Falca care ulterior a pozat in salvatorul Batranei Doamne impreuna cu Igas, un politician de duzina care cica a avut marele "merit" de a sta la o sueta cu Bara. Sa nu uitam ca miza este mare, la fel si implicarea politicii in fotbal. O reconstructie dupa modelul CFR Cluj ar fi fost mai sanatoasa.
Reintoarcerea lui Bara e o veste buna pt ca situatia a devenit dramatica si avem nevoie de stabilitate financiara. Dar nu e cazul sa incepem cu osanale, scandari de nume, bannere. N-ar strica mai multa demnitate si mai putina naivitate. Ne putem ruga eventual ca steaua lui laca sa castige cat mai multe meciuri ca sa nu ne trezim din nou la Arad cu marele maestru.
nu cred ca "maestrul" va reveni la Arad in postura de antrenor!

ColoniaUTA

Mie i-mi este frica de ziua de miine cind va iesi si Sandu la rampa ........:?
daca blovanii astia de la adevarul duc lipsa de subiecte, ar trebui sa le caute in alta parte, Imi place ca au o redactie sport beton, numai panarame. Am auzit ca ii cauta aia de la can can, cica au nevoie de reporteri seriosi!.
Coras a demisionat

La putine minute de la incheierea partidei dintre UTA si Pandurii Targu Jiu, Marcel Coras si-a inaintat demisia din functia de director sportiv al gruparii "alb-rosii".

Si la meciul de astazi, au fost voci din tribuna care l-au acuzat dur pe fostul international, dar motivele plecarii acestuia din Calea Aurel Vlaicu sunt complexe. "Rolul meu la UTA s-a incheiat astazi. Cred ca mi-am facut bine datoria la UTA, am incercat sa fac tot ce pot mai ales in ultimele saptamani, cand numai eu stiu cum am facut rost de bani pentru cantonamente sau deplasari. Am lucrat bine cu toata lumea la UTA si i-am respectat pe toti: conducatori, angajati, jucatori, suporteri. S-a tot spus ca sunt omul lui Sandu Ion, dar eu intotdeauna m-am simtit omul UTA-ei." - ne-a declarat fosta "gheata de argint" a Europei, deranjat si de unele acuze lansate de fotbalistii exclusi din lot. "Eu am curaj sa ma uit in ochii lui Tudor, Miu sau Codreanu. Sa vedem daca ei au aceeasi putere. Se cred mari fotbalisti si caractere, dar n-au demonstrat mare lucru la UTA." - a adaugat Coras.

"Nu e important ca eu nu mai sunt la club, important este ca domnul Bara sa revina maine la club si sa faca unele plati necesare ca aerul. Altfel, clubul UTA moare si nimeni nu-si doreste acest lucru." - a mai spus Coras. Paul Cazan, directorul executiv al "Batranei Doamne", a confirmat demisia colegului sau: "I-am semnat demisia lui Marcel, dar ultimul cuvant il va avea Comitetul Director. Cel putin inca 15 zile, Coras este inca angajatul UTA-ei si multe se pot schimba."

http://www.sportarad.com
decizie intelepta,oricum zbura,problema lui,ca s-a increzut prea mult in sandu ion,avem nevoie de oameni noi ,priceputi,adevarati profesionisti
Decizie inteleapta, nu a facut mai nimic, avem nevoie de profesionisti !
Singura veste buna a zilei. Du-te invirtindu-te, dulapule, si sa ajungi unde ai dus-o pe UTA in 2005/2006!

Incepe curatenia?
Se pare ca deja incep sa tremure multi la UTA .Aceasta decizie a lui Bara de a revenii la UTA s-a simtit ca si cutremurul din 70 .Drum bun Coras!!!Treebuia sa faci asta de mult
.
http://www.evz.ro/article.php?artid=329490

La un pas de repetarea episodului Dinamo - Foresta
5 Noiembrie 2007
Bogdan Cioara
UTA si Pandurii Targu Jiu au oferit ieri un meci peste media campionatului, incheiat cu cea mai spectaculoasa rasturnare de scor din acest sezon al Ligii I.
(...)
RED Ultra vest Wrote:Se pare ca deja incep sa tremure multi la UTA .Aceasta decizie a lui Bara de a revenii la UTA s-a simtit ca si cutremurul din 70 .Drum bun Coras!!!Treebuia sa faci asta de mult
.

cutremur a FOST IN 77. cind zici tu au fost inundatii
Edson si Ilie, pusi la zid    
Atacantii Edson si Mircea Ilie au fost criticati de Marin Barbu dupa joc. "La Ilie e o problema de mentalitate. Esti atacant, dai doua goluri, e o crima sa iei apoi doua cartonase galbene. Iar Edson, ori nu e sanatos, ori nu are obraz. L-am intrebat daca poate sa joace, a zis ca da, dar nu si-a ajutat coechipierii cu nimic", a spus antrenorul utist. Portughezul a fost contestat vehement de o mare parte a tribunei."Du-te la Steaua, lasa-ne pe noi in pace", i s-a strigat atacantului in momentul in care parasea terenul. (sportarad.com)

Acelasi lucru a fost si dupa jocul cu poli iasi.."L-am intrebat daca poate sa joace" acum stau si ma intreb: da la antrenamente cine il urmareste?!?! cine trebuie sa stie in primul rand daca poate sau nu sa joace? Mare antrenor...

Mircea Ilie: "Imi pare rau de suporteri"  
Atacantul adus de la Ceahlaul Piatra Neamt in vara acestui an a fost inger si demon pentru UTA in partida de astazi.
Ilie a reusit primele doua goluri in fara propriilor suporteri, insa eliminarea sa a schimbat fata partidei. La finalul partidei atacantul era foarte afectat de cele intamplate, realizand ca acest semiesec i se poate pune si lui in carca: "Regret foarte mult ceee ce s-a intamplat, imi pare rau pentru acesti suporteri extraordinari, pentru colegii mei, pentru domnul antrenor. Am marcat doua goluri insa iata ca nu pot sa ma bucur pentru ele, practic nici nu conteaza dubla mea de astazi", a spus acesta.
Primul cartonas galben primit a fost in urma lovirii balonului dupa fluierul lui Sorin Corpodean, explicatia varfului de atac fiind: "Eu am dat mingea acolo unde a spus arbitrul ca a fost faultul, nu am dat in ea pentru a trage de timp. Dupa ce am lovit mingea, arbitrul a venit la mine si mi-a spus ca el trimite mingea acolo unde a fost faultul, nu eu." Al doilea cartonas galben care a dus la eliminarea lui Ilie a venit in minutul 45, in urma unei simulari in careu a atacantului utist: "Nu am cerut fault, nu m-am uitat spre arbitru, nu am simulat. Am fost putin agatat si am cazut, insa nici prin cap nu mi-a trecut sa simulez. Am impresia ca domnul Corpodean m-a si vanat putin, ca sa imi acorde al doilea galben. Pacat ca am fost eliminat, fiindca ati vazut ce s-a intamplat dupa aceea."
Legat de felul in care echipa a evoluat pana in acel moment, Mircea Ilie a spus: "Am facut o prima repriza foarte, foarte buna. La pauza domnul Barbu nu le-a spus colegilor sa se retraga, ci sa se gandeasca ca se joaca in continuare 11 la 11 si sa trateze cat mai serios a doua parte. NU stiu ce s-a intamplat in partea a doua, mare pacat ca nu am castigat. Nu avem ce sa facem decat sa mergem mai departe, sa fim uniti in continuare. S-a vazut in prima repriza  ca putem evolua foarte bine, suntem pe un drum bun. Isi vor reveni si jucatorii accidentati si sa speram ca vom avea din nou prestatii ca in prima repriza.", a concluzionat Mircea Ilie.(sportarad.com)

1.Nu avem nevoie de regretele voastre!
2.Daca suntem pe un drum bun...inseamna ca asta esti si tu, un jucator de liga a II-a..ca numa acolo duce drumul pe care suntem
"Fara a fi lipsiti de modestie, o (mica) parte din aceasta victorie - speram ca o putem cataloga astfel - apartine si ziarului Adevarul. Lucru recunoscut si de Nicolae Bara, care se intoarce cu orgoliul ranit pentru a demonstra ca nu este las si ca poate sustine UTA (si) pe mai departe."

d. scridon / adevarul

Nu stiam unde sa postez fragmentul acesta, la presa sau la RUSINE!
la "un tribut adus idiotilor" :smile:

cristi_

Philips SV Wrote:
RED Ultra vest Wrote:Dar de ce UTA 1947 S.A.?

Chiar crezi ca stie asta in ce an sa infiintat UTA?

mai grav e ca exista o mica mare coincidenta cu o echipa care s-a infiintat in 1947
Mai grav pentru cine ?
albrosu Wrote:Mai grav pentru cine ?

pt toti... dar mai ales pt noi...
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=98

Sper sa fie doar un compromis de moment datorat crizei de efectiv. Miu si Codreanu ar trebui sa zboare din iarna din 2 motive:

1. nu au valoare
2. salariul lor este nejustificat

Fara o remaniere serioasa a lotului si a intocmirii unei organigrame serioase, peste putin timp vom ajunge in aceeasi situatie.
Cu reprimirea lui Tudor nu sunt de acord. Actul lui de indisciplina mi se pare mult prea grav. Ce se va intampla prima data cand acest jucator se va simti nedreptatit? Sa nu mai vorbesc ca saracul Marne sare iar din schema acum . Baiatul asta ar trebui sa fie cel mai suparat. N-are in cont nici o eroare decisiva si totusi el beneficiaza de cele mai putine sanse. De ce, pentru ca nu are un nume sonor ca ceilalti doi?
Ai perfecta dreptate, edenbeast. Pina la urma, Marne nu e mai prost decit ceilalti doi, ba chiar dimpotriva, as spune eu, nu greseste ca Hutan si nu te lasa balta ca Tudor (aici nu ma refer numai la parasirea lotului de catre Tudor). A fost permanent alaturi de UTA, si la bine, fara sa comenteze faptul ca nu e titular, si la rau (in divizia B si dupa retrogradarea in C). El nu merita sansa de care s-au bucurat multi dintre papagalii de la UTA?
Reference URL's