Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Presa (fara comentarii)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
cred ca Bara nu mai are cu ce ..., si nici nu mai are cu cine!
Adevaru e undeva la mijloc, insa cred ca pana la urma atat Bara cat si S.I. ne vor parasii. Ata ete, urmatoru... pana una alta ma intreb... unde e acel S.A. promis??? UNDE?
nu vreau sa cred ce am citit aici
credema ca nici eu nu vreau sa cred ce citesc acolo,dar mai crede-ma ca nu mai suport chestia asta cu Bara care insista pe lacatus,de fapt cred ca nimeni nu mai suporta chestia asta,bineinteles in afara de Bara,care cred ca e indragostit de lacatus,pentru ca altfel nu imi explic ce poate fi aici!!!!imi vine sa sparg tot compu,jur!!!!!!!!!
Este o declaratie data de complezenta, stati linistiti pt ca nu mai vine niciun Lacatus inapoi.
sa speram ca ai dreptate The_Kid!eu unul sincer decat sa vina Lacatus inapoi,as prefera sa plece si Bara si sa ramana Sandu Ion,cu toate ca din cei doi eu m-as duce pe mana primului mentionat,insa cu conditia sa nu il mai vad pe lacatus never ever la Arad antrenor.
S-a operat Radovanovic, urmeaza Varga http://www.sportarad.com
03 October 2007

Dupa o mai bine de o luna de la grava accidentare suferita la Galati, Branko Radovanovic a ajuns in sfarsit la "cutit".
Plecat luni la Bologna, atacantul de 26 de ani a intrat astazi, la ora 14, in sala de operatii a Clinicii Isokinetic, el incapand pe mana cunoscutului doctor Giani Nanni. Acesta din urma i-a refacut utistului ligamentele gleznei piciorului drept, "Rado" urmand sa mai petreaca in Italia cel putin doua luni de zile pentru a se reface dupa aceasta interventie chirurgicala destul de complicata.
In schimb, Norbert Varga este in stand-by. Mijlocasul aradean mai asteapta si rezultatele ultimului RMN, dupa care va stii daca se opereaza la genunchiul drept. Semnalele sunt ca utistul nu va scapa de "cutit", dar inca nu se stie unde va avea loc interventia chirurgicala. Jucatorul ar dori sa se opereze in Ungaria, la Budapesta, la un doctorul care l-a repus pe picioare si pe fostul polist Simek, dar ultimul cuvant il va avea conducerea clubului.
Era si timpul sa fie operat!Sper sa se refaca cat mai repede si sa prinda intreaga pregatire din iarna!Sper sa nu il tina si pe Varga atata timp si sa`l opereze cat mai repede cu putinta!
"NICI MOURINHO NU FACE REZULTATE"
Miercuri, 3 Octombrie 2007

Presedintele de onoare al clubului spune ca va fi si în continuare un mediator între Bara si Sandu Ion. In ceea ce priveste situatia bancii tehnice, Constantin Igas (foto) crede ca prima oara trebuie rezolvate problemele de la nivelul conducerii: "Problemele legate de conducere sunt mult mai importante acum. Nici daca vine Mourinho la UTA nu face rezultate în conditiile actuale", este de parere presedintele de onoare al "Batrânei Doamne".
Bara nu se intalneste prea curand cu Ion
http://www.sportarad.ro

Situatia de incertidudine de la UTA Arad tinde sa se prelungeasca inca o saptamana, doua. Presedintele Nicolae Bara a convocat pentru maine o sedinta a Comitetului Director, dar el nu va participa la ea, delegandu-si juristul de la firma Frigotehnica.

In aceste conditii, este putin probabil ca Sandu Ion si apropiatul acestuia, Teodor Lupsa, sa-l bage in seama pe angajatul lui Bara, asa ca exista mari sanse ca intrunirea lamuritoare sa fie amanata. Pana cand nu se stie, deoarece - probabil - Nicoale Bara nu va sosi la Arad, nici pentru confruntarea de sambata, dintre "Batrana Doamna" si Ceahlaul Piatra Neamt, dorind sa stea langa mama sa, grav bolnava. In aceste conditii, haosul va domina inca pentru cateva zile bune, nestiindu-se cine va numi noul antrenor principal sau cine va plati restanta de 80.000 de euro catre CFR Cluj, bani ce trebuie achitati pana martea viitoare.

No comment...
Cedează sigla şi numele UTA

Arad - La cererea suporterilor şi, probabil, găsind de cuviinţă că situaţia nu este una firească, principalul finanţator al „Bătrânei Doamne”, NicolaeBara, a decis să cesioneze sigla şi numele UTA către Primăria Arad.

Chiar de ziua sa, N. Bara ne-a declarat: „Vreau să ţin cont de părerea suporterilor. Drept dovadă, luni voi încheia toate formele pentru cesiunea siglei şi numelui UTA, înregistrate la OSIM, către Primăria din oraşul dvs. Aşa cred că este mai bine”.

În altă ordine de idei, Bara a spus că i-a susţinut pe Tudor şi Chiriţă, în demersul lor, de a-şi apăra onoarea pătată de unele declaraţii ale asociatului său, Sandu Ion.

sursa : aradon
Am cazut la mijloc" http://www.sportarad.com 04 October 2007

Capitanii Batranei Doamne din sezonul trecut au evitat sa vorbeasca prea mult dupa acuzatiile lui Sandu Ion. Vicepresedintele UTA-ei a atacat echipa la cateva zile dupa meciul cu Poli Timisoara, dar si dupa razboiul izbucnit intre el si Nicolae Bara. la randul lui, si presedintele alb-rosiilor a spus ca Tudor si Chirita au incercat schimbarea lui Lacatus, dupa meciul din returul sezonului trecut, cu CFR Cluj. Cei doi au decis astazi sa raspunda acuzatiilor, fiind sustinuti in demersul lor de Iulian Miu, jucator contestat si el de Sandu Ion.

Daniel Tudor

* "Noi am cazut la mijloc in acest scandal, iar in momentul in care intram pe teren, spectatorii ne judeca dupa declaratiile conducerii. Am fost facuti mercenari, sau vanzatori. Acceptam critica, dar nu e normal sa se spuna despre noi ce s-a spus."

* "Mai intai s-a declarat despre noi ca suntem curvari, betivi si ca le facem pe toate. Avem o cariera in spate, desi trecutul nu conteaza, trebuie sa ne gandim la prezent. Dar avem si noi familii, copii, nu e normal sa fim facuti astfel chiar de persoanele care ne-au adus aici."

* "Apoi s-a spus ca eu si Chirita am vrut sa-l schimbam pe domnul Lacatus, dupa acel meci cu CFR Cluj. Era o situatie grea, nu castigasem demult si veneam dupa un scor rusinos. Noi eram capitanii echipei, vocea vestiarului, iar domnul Sandu ne-a chemat la o discutie in care s-a pus si problema inlocuirii antrenorului. N-am fost de acord, am vrut sa continuam in aceeasi formula pana la finalul campionatului. Mai erau 8 etape, apoi urma sa se traga linie. Putem sa si dovedim care a fost pozitia noastra."

* "Recent, s-a spus despre noi ca suntem gloabe si ca stam la Arad sa ne rotunjim veniturile. Daca se considera ca nu putem fi de ajutor clubului si ca noi suntem principalii vinovati, suntem dispusi sa renuntam. Dar sa nu se uite ca am acceptat sa venim aici in momentul in care s-a format echipa, nu se stia ce ce va fi la UTA. "

* "Am dat ce am avut mai bun, eu si Chirita aveam, sezonul trecut, cele mai multe meciuri jucate. Greselile pe care le-am comis au fost omenesti, nu intentionate. Am refuzat si alte oferte ca sa stam aici, pentru a fi alaturi de suporteri, carora nu avem ce sa le reprosam. Trebuie sa stie ca nu trebuie sa ne judece dupa declaratiile facute la adresa noastra. S-a ajuns prea departe."

Iulian Miu

* "Accept critica, dar sa fie constructiva. Si daca cineva din conducere are ceva cu mine, as fi preferat sa mi-o spuna personal. De o luna si ceva stam in stres, am fost facuti in toate felurile, desi poate am facut si noi ceva in fotbal. Nu stau in banii pe care ii castig aici. Am venit la UTA cu inima deschisa, pentru ca s-a spus ca se vrea performanta. Vreau sa-mi fac treaba cat mai bine. Sa nu se uite ca echipa era in Liga a 3-a in urma cu un an si ceva. Orasul ar trebui sa se uneasca."

* "Vreau sa demonstrez ca nu sunt un jucator terminat. Pe fiecare post din echipa suntem multi, nu pot fi 5 fundasi centrali in teren. Cei doi care evolueaza acum sunt mai in forma. Stiu ca sunt dator acestui oras, respect fotbalul si mai am un cuvant de spus la UTA sau in alta parte.

* "Sunt marcat si acum de acel meci de la Cluj. Infrangerea cu Sanatatea a fost cea mai mare dezamagire din cariera mea. Dar, vom fi amendati cu totii si asa este si normal pentru eliminarea din Cupa."

Daniel Chirita

* "Domnul Sandu ne-a atacat fara motiv. Nu sunt suparat ca am fost rezerva, am avut evolutii mai slabe in acest inceput de campionat, dar nu sunt masina."

* "Am incercat sa vorbesc cu domnul Sandu, am fost la el la firma marti, dar am stat jumatate de ora si nu am reusit sa intru la el. Cu domnul Bara am discutat despre acele declaratii, in care a spus ca eu si Tudor am dorit schimbarea lui Lacatus. A motivat ca asa i-a spus domnul Sandu. Nu avem ce sa-i reprosam, ne-a incurajat in momentul in care echipei i-a fost greu, inclusiv in momentul in care atmosfera s-a deteriorat dupa acel interviu acordat dupa meciul cu Poli."
Intradevar,sezonul trecut Chirita si Tudor au fost printre cei mai buni jucatori de la noi!In Tudor am inca incredere,in Chirita nu stiu ce sa zic de cand a inceput sezonul m-a cam dezamagit insa cred ca poate a vrut sa si scape de lacatus si de aceea a trecut printr`o "forma slaba"!De Miu sincer mi scarba,ia o gramada de bani pe degeaba,are numai fite in cap care nu cred ca i le scoate cineva prea usor!
Nu sunt de acord ca Tudor si Chirita ne-au "dus in spate" sezonul trecut. Ca au jucat ei cele mai multe meciuri, da, e adevarat, dar asta-i "meritul" lui Lacatus. Tudor a avut destule meciuri slabe spre dubioase pe care le-a alternat cu cele bune spre foarte bune. Chirita a jucat bine doar in tur, in retur a gafat meci de meci.
Meritul lor principal in sezonul trecut a fost "numele". UTA a fost considerata de toti un adversar serios tocmai fiindca ii avea pe Tudor si Chirita in echipa. Si da, si pentru ca il avea pe Lacatus antrenor.
Dar ca joc efectiv, sezonul trecut Hora, Mara, Hidisan (da, da!) si, evident, Edson au fost mult mai utili decat cei doi.

Pentru mine Chirita se scrie la timpul trecut. Tudor mai poate sa ramana, dar sa stie tot timpul ca e sub colimator. Cu Miu nu pot avea inca nimic, a jucat prea putin. Dar, zau asa, in momentele cat a jucat, a facut-o mai bine decat Chirita. Pentru mine, lui Miu trebuie sa i se dea "target" sa se puna pe picioare pana la sfarsitul turului. Daca reuseste, OK. Daca nu, la revedere!
o veste buna ar fi ca vom avea o emisiune incepind de luni pe info tv moderata de sebastian siclovan si daniel berar,numita UTA 100%.eu sint multumit ca in sfirsit si-au dat seama si cei de la info tv ca UTA are nevoie de o mai mare mediatizare si ca nu vom mai fi nevoiti sa-l ascultam pe adormitul ala care mai facea o emisiune cu UTA din an in pasti si atunci fie vorba intre noi era total pe dinafara.deci in fiecare luni pe info tv de la 21:15 UTA 100%
sa fie-ntrun ceas bun(si poate schimba si movul ala de pe fundal:lol:?)
PSV Wrote:o veste buna ar fi ca vom avea o emisiune incepind de luni pe info tv moderata de sebastian siclovan si daniel berar,numita UTA 100%.eu sint multumit ca in sfirsit si-au dat seama si cei de la info tv ca UTA are nevoie de o mai mare mediatizare si ca nu vom mai fi nevoiti sa-l ascultam pe adormitul ala care mai facea o emisiune cu UTA din an in pasti si atunci fie vorba intre noi era total pe dinafara.deci in fiecare luni pe info tv de la 21:15 UTA 100%

nasol, eu nu am info tv. sper sa gasesc pe forum chestiile cele ami importante de UTA!
f21ale Wrote:din nou in ceata http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=98

mah, dar ce mai trebuie sa facem ca sa inteleaga sa isi mai tina gura inchisa?
nu trec 3 ore fara sa nu iasa unul dintre ei cu declaratii de-ampulea in presa.
eu nu mai inteleg nimic, sincer.
daca propunerea e ridicola sa faca o contrapropunere clara si daca tot vrea sa iasa in presa sa mediatizeze propria propunere si nu sa faca bascalie de propunerea celuilalt.
sa-mi bag .... in ele "negocieri"
UTA - Ceahlaul P. Neamt, formatii probabile
sportarad

Parca e un facut ca aradenii sa-i intalneasca pe moldovenii de sub Pietricica in cele mai dificile momente ale sezonului. In primavara acestui an, UTA Arad (fara succes de 12 etape) trebuia sa castige pentru a-si salva pielea in detrimentul nemtenilor, pentru ca de aceasta data meciul cu "plaiesii" sa soseasca in cea mai neagra perioada a echipei de cand aceasta a revenit in elita. Finantatorii Nicolae Bara si Sandu Ion se cearta la cutite, antrenorul Lacatus a demisionat si l-a lasat sa debuteze ca "principal" in Liga 1 pe Roland Nagy, iar lotul e macinat de nu mai putin opt indisponibilitati.

Cu siguranta, Viorel Hizo, castigator cu Vasluiul la Arad in sezonul trecut, se gandeste sa dea lovitura maine la Arad, profitand de toate aceste "seisme" din cadrul gruparii fanion a orasului. Desi nu se compara cu problemele "alb-rosiilor", nemtenii au si ei batai de cap provocate de lipsa a trei "peise" de baza. Valentin Avadanei, Narcis Raducan si Viorel Frunza nu pot evolua maine, pe cand introducerea pe gazon a lui Dejan Rusmir se va decide doar inaintea partidei. Un alt avantaj al moldovenilor ar trebui sa fie perioada mai indelungata ce a trecut de la ultimul meci oficial, ei amanandu-si confruntarea cu Rapidul, de saptamana trecuta. "Cred ca la UTA o sa avem un meci foarte greu. Consider ca plecarea lui Marius Lacatus de pe banca tehnica a aradenilor nu ne avantajeaza. Situatia creata la Arad ne va fi potrivnica, intrucat se incearca producerea unui soc pozitiv care sa ajute echipa, iar cei de la UTA vor avea o motivatie in plus. Eu sper insa ca jucatorii nostri se vor mobiliza si vor obtine un rezultat bun.", a tinut sa precizeze presedintele Ceahlaului, Gheorghe Stefan, in incercarea de a-si pastra jucatorii conectati la maximum pentru meciul cu UTA.

In curtea "Batranei Doamne" e jale. Declaratiile defaimatoare ale patronilor, unul la adresa celuilalt, au eclipsat fotbalul jucat, iar demisia lui Lacatus - orice s-ar zice - s-a potrivit ca nuca in perete la inceputul acestei saptamani. Echipa mai avea nevoie cel putin de autoritatea "Fiarei" ( autoritate la ce? la table, sah sau rummy?) pentru intalnirea cu Ceahlaul, iar in acest caz povestea cu "socul" pare doar o legenda. In conditiile in care lipsesc opt fotbalisti din lot, Lacatus avea ceva mai multe sanse sa-i "infiereze" pe cei care intra maine pe gazon. Poate va reusi acest lucru si Roland Nagy, desi, cunoscand mentalitatea cultivata la UTA incepand din sezonul trecut, scuzele sunt cel mai usor de gasit. "Am o responsabilitate, mi-o asum 100% si voi incerca sa-i montez cat pot de bine pe baieti. Spiritul echipei a avut de suferit si aici e problema noastra numarul unu. Tactic, nu vor fi mari schimbari, pentru ca am fost si pana acum alaturi de echipa si stiu ce s-a intamplat" - a spus Roli Nagy, care are destule probleme in alcatuirea primului "unsprezece". In aceste conditii, un aport important ar trebui sa-l aiba publicul, dar, din felul cum a decurs vanzarea biletelor, se pare ca nu vor fi mai mult de 2500 de oameni maine, pe vechea arena a baronului Neumann.

Formatii probabile:

Ceahlaul: Multescu - Barna, Cebotaru, Vitelaru, Forminte - Ayza, Schumacher, Vranjkovic, Rusmir - M. Oprea, Golban. Antrenor: Viorel Hizo

Absente: Avadanei, Raducanu, V. Frunza

UTA: D. Tudor - Balan, Chita, Buican, Vasiljevic - Hora, C. Todea, Hidisan, Simao - M. Ilie, Edson.

Absente: I. Stefan, Radovanovic, Varga, Drida, Bumbac, Vasaie, Baltoi, Frasineanu (?)

Arbitru: Tiberiu Lajos (Timisoara)

Asistenti: Zoltan Szekely (Baia Mare) si Iulian Szekely (Cluj)

Rezerva: Ludovic Ujhely (Lugoj)

mah, si cu 8 absente tot suntem mai buni ca siahlaul.
Reference URL's