Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Presa (fara comentarii)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nu pot sa cred este 23.20 si nimic de UTA in gsp...gunoaie ordinare...scrie de craiova care a facut egal cu caracal...incredibil de slab este corespondentul din Arad...gsp sunteti varza...CU UTA PANA LA MOARTE
M. Ilie: „Sunt in varf de forma"
SîmbÃtÃ, 21 Iulie 2007
Surpriza deosebit de placuta a meciurilor de pregatire a fost Mircea Ilie. Fotbalistul de 30 de ani adus de la Ceahlaul era privit ca dea patra varianta pentru atacul „Batranei Doamne", dar cele sapte goluri in amicale il recomada pentru un tricou de titular.

- Mircea, pana acum esti golgeterul echipei si incetul cu incetul devii unul dintre preferatii tribunelor aradene.

- Sunt bune si aceste reusite din amicale, dar mai importante ar fi cele din campionat. Golurile mele, dar si ale celorlalti atacanti, le consider ca si o consecinta fireasca a ceea ce a facut toata echipa pe teren. Jocul coechipierilor m-au adus in situatia de a-mi pune in valoare calitatile, altfel nu vorbeam de golgeteri si de alte treburi. In ceea ce-i priveste pe suporteri, ma bucura faptul ca incep sa ma placa, dar ar trebui sa continue sa incurajeze toata echipa nu doar cativa jucatori.

- Ai dat sapte goluri in trei saptamani in partidele de verificare. Ti s-a mai intamplat in cariera ta sa fii atat de prolific?

- Am mai reusit sa dau 5-6 goluri si vara trecuta cu Ceahlaul, dar parca aceasta perioada nu se compara cu aceea. Acum ma simt in varf de forma si simt ca-mi pot face cat mai bine treaba pentru echipa.

- Si, totusi, nu ai fost titular in aceasta dupa-amiaza...

- E decizia antrenorului si o respect. Doar domnul Lacatus decide pe cine conteaza la un meci sau altul.

- Ai un jucator preferat cu care te simti mai bine alaturi in avanposturile UTA-ei?

- Toti ceilalti atacanti sunt jucatori foarte buni, aproape completi, deci sunt pregatit sa joc cu oricare dintre ei. Dar, v-am mai spus, nu doar atacantii sunt importanti, ci toata echipa.

- Care crezi ca ar trebui sa fie obiectivul real al echipei dupa ceea ce ai vazut tu pana acum la UTA?

- De obicei nu dau pronosticuri, dar spun ca aceasta echipa se va descurca mult mai bine decat sezonul trecut. Lotul este foarte bun si echilibrat, mult peste cel de anul trecut.

- Ai 30 de ani, crezi ca evolutiile la UTA Arad ti-ar putea aduce saltul spre o echipa importanta din fotbalul romanesc, asa cum - de exemplu - i s-a intamplat lui Gurita cu Steaua?

- Sincer, dupa cate am vazut si am trait pana acum la acest club, ma gandesc sa-mi inchei cariera la Arad. Totusi, daca acest lucru nu va fi posbil dintr-un motiv sau altul, vreau sa plec cu capul sus. Vreau ca acest club de traditie sa ramana cu ceva dupa evolutiile mele aici.

Ultima actualizare ( DuminicÃ, 22 Iulie 2007 )

In sfarsit cineva care zice ca si-ar dori sa isi incheie cariera la UTA!!mii de respecte pentru Mircea Ilie
Marius Lacatus a pasit pe arena UTA in noul sezon asa cum l-a parasit pe precedentul, in scandarile de apreciere a publicului aradean. La prima vedere, „Fiara" a reusit sa alcatuiasca o echipa mult mai puternica decat cea care a tremurat serios pentru viitorul sau in Liga 1 si asta ii multumeste pe fanii „alb-rosii". Despre victoria convingatoare cu KSV Roeselare, fostul international a declarat: „A fost un test reusit. Nu ne-a interesat neaparat scorul si rezultatul la aceasta partida, ci ceea ce avem de facut in continuare. Normal, sa pastram lucrurile bune, iar cele mai putin bune sa le imbunatatim. Dar, eu zic ca, una peste alta, suntem la un nivel destul de bun."

Intrebat daca nu are probleme de a alcatui primul „unsprezece" dupa prestatia buna a tuturor jucatorilor, Lacatus a spus: „Din pacate, nu-i putem folosi pe toti in acelasi timp. Eu am mai spus-o, echipa se face aproape singura prin modul in care se antreneaza jucatorii saptamana de saptamana si de felul cum evlueaza in meciurile de pregatire si cele oficiale. Mi-as dori ca echipa sa joace tot asa, dar important este pentru noi ca sa avem la dispozitie un lot de jucatori care sa inteleaga ca tot timpul trebuie sa fie concentrati si sa joace pentru echipa."
Intr-un sezon 2006-2007 in care atacantii i-au scos peri albi prin ineficacitatea lor, Marius Lacatus pare ca si-a gasit oamenii potriviti pentru a-i face uitati pe Danalache, Apostu sau Simion. „Atacantii de aia sunt atacanti care sa inscrie goluri. Bineinteles, daca restul echipei nu le-ar duce balonul in fata portii, lor le-ar fi si mai greu, daca nu imposibil sa marcheze." Cat priveste acel tip de fotbalist de care a spus ca ar mai avea nevoie si anume un veritabil numar 10, „Fiara" a adaugat. „E greu sa-mi mai doresc ceva si sa mai vina cineva la UTA in aceasta vara. Hidisan are numarul 10, dar asta nu inseamna ca in aceasta echipa nu toti jucatorii trebuie sa stie ce au de facut cu mingea cand se afla in posesia ei."

Scorul cu care UTA Arad a trecut de o formatie din prima liga belgiana, fie ea si de pe locul 11, poate fi considerat o surpriza. Asta bineinteles pe hartie, caci, asa cum s-au desfasurat ostilitatile, rezultatul putea deveni si mai drastic in favoarea „textilistilor".

Presedintele Nicolae Bara spune - insa - ca pentru conducerea clubului, care a asistat la intalnirea cu Steaua Rosie Belgrad, victoria clara cu belgienii nu iese cu nimic din comun. „I-am mai vazut per baieti cu sarbii si astazi nu au facut decat sa repete acea prestatie darza si consistenta. Echipa seamana din ce in ce mai mult cu ceea ce ne-am dorit noi, iar pentru asta meritul il are mai ales antrenorul. El a facut - practic - achizitiile, noi l-am ajutat putin. Se pare ca de aceasta data cu totii am fost inspirati, mai ales la capitolul atacanti." - au fost cuvintele presedintelui gruparii fanion a Aradului.
Desi toata lumea isi dorea ca in aceasta dupa-amiaza tribunele stadionului din Calea Aurel Vlaicu sa fie pline, Nicolae Bara nu se poate supara pe aradeni. „E pe undeva de inteles afluenta slaba de spectatori. Caldura asta ne sperie pe toti si oricum la meciurile pe puncte avem nevoie de stadioane pline." - a adaugat principalul finantator al aradenilor, care - printre altele - astazi a fost si arbitru. Omul de afaceri a fost al patrulea „oficial" al meciului dintre presa si politicieni, incheiat cu victoria acestora din urma cu 2-0.
http://www.sportarad.com
Lacatus, incurcat de proprii fotbalisti
DuminicÃ, 22 Iulie 2007
Fata de sezonul trecut, cand a fost obligat sa improvizeze in diferite randuri, Marius Lacatus are un lot foarte echlibrat, cu posturi dublate si chiar triplate cu fotbalisti foarte apropiati din punct de vedere valoric. Meciurile amicale din Austria si mai ales cel de ieri, cu KSV Roeselare, ii dau ceva batai de cap antrenorului. Toti par in forma si conectati miza oricarei partide si - totusi - doar unsprezece jucatori vor incepe campionatul la Vaslui. Lasand la o parte consideratiile tactice pe care „Fiara" va avea grija sa i-o implementeze oricarei „garnituri" alese sa inceapa „balul", e interesant de citit intentiile tehnicianului cu privire la titulari.

Probabil, in acest moment singurii fotbalisti cu 99% sanse de a incepe sezonul in teren sunt portarul Daniel Tudor, fundasul Daniel Chirita si mijlocasul Cristi Todea. In rest, se da o batalie la „baioneta" pentru fiecare post in parte...

Fundas dreapta.

E destul de clar ca ex. bacauanul Corneliu Codreanu nu a recuperat linga perioada de inactivitate, pe cand Dorin Mihut nici nu si-a reluat pregatirea dupa accidentarea grava suferita la inceputul vacantei estivale. In aceste conditii, Daniel Balan pare favorit sa inceapa titular, dar impresia este ca fostului fundas de la Dinamo ii va sari randul in momentul cand unul dintre Codreanu (foto) si Mihut vor fi apti 100%. Sanse de titularizare: Balan - 80%, Codreanu - 20%, Mihut - 0%.

Al doilea fundas central: Asa cum am spus, locul lui Daniel Chirita nu pare a fi amenintat de nimeni, asa ca lupta se da pentru al doilea post de fundas central. Din cele observate in meciurile de pregatire, Alin Chita a castigat pentru moment increderea „Fiarei". Experimentat, bine cladit si in forma, fostul pitestean are un avantaj in fata coechipierilor de acelasi profil. Miu si Pascovici par sa se afle pe acelasi plan. Primul este restantier la capitolul fizic si forma sportiva, iar al doilea, la cel psihic. Ambii, insa, stau la panda, pregatiti sa profite de o eventuala prestatie mai putin reusita a celor doi „senatori" din fata lor. In fine, Doru Buican are atat dezavantajul lipsesi de experienta in prima liga, dar si faptul ca - la fel ca si Codreanu - vine dupa 9 luni de pauza totala. Sanse titularizare: Chita - 50%, Miu - 20%, Pascovici - 20%, Buican - 10%.

Fundas stanga: Greu de ales intre Cosmin Vasaie si Nikola Vasiljevic. Totusi, Lacatus lasa impresia ca si-a calculat altfel „pasii" in momentul in care a apelat la doi jucatori destul de diferiti. Vasaie este rapid, destul de tehnic si are capacitate mare de efort.

Fundasul adus de la Ceahlaul pare jucatorul perfect pentru un joc dezvoltat mai mult pe contraatac, ceea ce inseamna ca partidele din deplasare ar trebui sa fie „specialitatea" lui Vasaie. De cealalta parte, Nikola Vasiljevic (foto) are gabarit, sprint bun pe distante mici si executa tare si precis auturile de margine. In situatiile in care echipa ataca cu toate liniile, sarbul pare omul potrivit sa faca diferenta cu „armele" sale si tocmai de aceea ar putea fi preferat in majoritatea intalnirilor de pe teren propriu. Sanse de titularizare: Vasaie - 60%, Vasiljevic - 40%.

Mijlocas dreapta: Florin Hidisan nu credea vreodata ca locul sau in primul „unsprezece" va fi contestat de un junior, fie el si de nationala. Hora a profitat de accidentarile de la finalul sezonului trecut ale „mijlocasului de buzunar" si este tot mai greu de scos din echipa. In acest moment, Hora pare ceva mai in forma decat colegul sau, a prins si mult curaj, iar ca profil general este tipul de jucator mult mai concret la finalizare sau in momentul pasei decisive. Hidisan ramane poate cel mai tehnic fotbalist al UTA-ei, dar - parca - si-a pierdut „zmaltul" in campionatul de uzura incheiat cu o salvare greoaie de la retrogradare. Sanse de titularizare: Hora - 65%, Hidisan - 35%.

Al doilea mijlocas central:

Daca la Salonta, in primul amical al verii, Cristi Todea (foto, un duel cu polistul Cristea) parca inota si parea sortit bancii de rezerva, „Dulaul" si-a revenit treptat si cu evolutii convingatoare in Austria, incununate si cu trei goluri, a ramas un punct fix in angrenajul lui Lacatus. Cu siguranta, perechea lui Todea se va alege dintre Varga si Florin Dan. Ca si in cazul lui Vasaie si Vasilejvic, cei doi mijlocasi centrali au caracteristici diferite. Norbi face mult mai bine faza defensiva, iar ex. clujeanul pe cea ofensiva.

Probabil, Lacatus ii va alterna pe cei doi in functie de ce necesitati are echipa, cu mentiunea ca Varga pare ceva mai conectat in acest moment al sezonului, dornic sa razbune returul ratat datorita problemelor medicale. Lucian Todea si Constantin Bumbac (daca acesta nu va fi directinat spre CS Ineu) par mai mult o solutie de avarie si vor prinde foarte greu echipa in campionat. Poate, vor avea ceva sanse in Cupa. Cat despre Iulian Stefan nu are rost sa vorbim decat din retur. Sanse de titularizare: Varga - 55%, Fl. Dan - 35%, L. Todea - 5%, Bumbac - 5%.
Mijlocas stanga: Robert Roszel pare a avea probleme de adaptare la UTA Arad. „Rooney" nici nu este un veritabil mijlocas stanga, el incepandu-si cariera ca „varf" si a fost reprofilat pe parcurs. Este tipul de jucator artagos, „exploziv", cu un stang bun, dar are carente la capitolul concentrare in moemntele decisive.

In plus de asta, nu este in cea mai buna forma sportiva. In schimb, Bruno Simao a ramas acelasi fotbalist placut ochiului, tehnic, dar in acelasi timp si eficient si care stie sa faca treaba si in faza defensiva datorita originilor sale de fundas. Portughezul are si momente de „black-out", in care nu-i prea iese nimic, dar - per ansamblu - este, parca, un fotbalist ceva mai util ca Roszel (foto, in negru). Sanse de titularizare: Simao - 70%, Roszel - 30%.

Atacanti: Lupta cea mai palpitanta pentru un tricou de titular se da in avanposturi. Toti cei patru atacanti au calitati incontestabile si - in plus de asta - au si pofta de gol. Concurenta ii stimuleaza pe fiecare dintre ei si asta se observa din maniera in care sunt tratate fazele. Nimeni nu mai rateaza cu zambetul pe buze, iar Rolando Edson stie cel mai bine acest lucru. Din golgeter si idol al tribunelor, portughezul se vede nevoit sa dea serios din coate pentru a prinde primul „unsprezece" si deocamdata nu are certitudinea ca a reusit acest lucru.

Ieri, Branco Radovanovic (foto) a ridicat tribunele in picioare cu un gol magnific, rareori vazut chiar si pe un stadion incarcat de atata istorie, pentru ca in final sa reuseasca si „dubla" cu o executie oportunista. Sarbul are valoare, se vede cu ochiul liber, insa s-ar putea ca micile carente de pregatire sa-i influenteze evolutiile mai ales la peste 30 de grade Celsius. Baltoi are viteza, tehnica, este viclean si are experienta meciurilor din elita. Pana cum zece zile avea ceva probleme cu concentrarea in fata portii, dar - treptat - si-a dat drumul.
A marcat si ieri, a dat si o bara dupa o frumoasa actiune personala si l-a cam convins pe Marius Lacatus. Dar, jucatorul ce-l pune in cea mai mare dificultate pe antrenorul utist este Mircea Ilie. Sapte goluri inscrise, fie unele dintre ele si in fata unor amatori, nu e la indemana oricui. Chiar si impotriva belgienilor, fostul nemtean a inscris cu o executie de atacant pur sange si isi cere dreptul la un tricou de titular. Din cate se pare, insa, Lacatus vede - si s-ar putea sa aiba dreptate - in Ilie atacantul perfect pentru finalurile de partide, atunci cand adversarii pierd din concentrare si resurse fizice. Ceva ne spune ca Ilie va ramane deocamdata pe banca, dar, chiar si asa va avea la activ cateva goluri dupa primele runde. Sanse de titularizare: Radovanovic - 30%, Baltoi - 30%, Edson - 25%, Ilie - 15%.

In ceea ce priveste rezerva de portar, deocamdata Marne i-a luat fata lui Hutan, pe cand tinerii mijlocasi Furdean si Melinte au mari sanse sa fie imprumutati la CS Ineu.

Ultima actualizare ( DuminicÃ, 22 Iulie 2007 )

In carpeta sporturilor nu a aparut "inca" nici o stire referitoare la meciul nostru de prezentare, dar ii plin de sdr si de marele meci Craiova - Caracal
Imi vine sa vomit , reprezentantul zonal gsp probabil a fost la muntele gaina
pai la ce te asteptai daca pana si marele nostru ghita s-a dus sa se ascunda pe gaina dupa o capita...:lol:
[color=black]Nush cum sa zic...dar cred ca daca vrei sa apari in ziare si la tv trebuie sa dai niste bani pe care bara si sandu ion nu ii dau...
daca stau sa ma gandesc bine vineri seara ma uit la pro tv si era ceva de genul: meciuri tari cu echipe din afara. Bun...astia de la Roeselare nu sunt nush ce echipa dar pe mine m-a deranjat ca am fost singura echipa despre care nu s-a zis nimic. Daca stam sa ne uitam universitatea - caracal 1-0.  pai nush dar...cred ca meciul nostru a fost mai tare decat ala.(???)

In fine nush ce sa zic..probabil trebuie sa faci presiuni la presa ca sa ajungi asa...trebuie sa ai un jurnalist cu tupeu angajat de echipa ca sa mearga la redactie si sa faca gura daca nu esti pus in ziar...daca iau astazi gazeta ajung la pagina 1000 si vad ca despre UTA gasesc un reportaj de un sfert de pagina din care jumate din spatiu e o poza(si cand am fost in divizia B ne-au dat mai mult).
Nush ce sa zic...sincer...eu cred ca este mai bine asa pt ca suntem scutiti oarecum de presiune si cu performanta o sa iti faci loc si in ziare si la tv...
Noua suporterilor nu ne ramane altceva de facut decat...sa mergem la meciuri si sa incurajam...sa aratam lumii ca la Arad este cel mai frumos public...7000 de oameni...nu e mult dar cand auzi 7000 de oameni strigand deodata FORZA UTA..."ramai masca de cutremurul care se produce pe stadion"(comentatorul meciului uta- u craciova)

Robert_ro, te rog nu imi lua in nume de rau corectura postului, incerca sa scrii mai ingrijit pentru ca uneori nu se intelege ce vrei sa spui.
Mircea Ilie este golgeterul Aradului în amicale
de Radu Romanescu

UTA s-a despărţit la finalul sezonului de trei atacanţi, Simion, Apostu şi Dănălache, şi a fost nevoită să-i aducă alţi colegi lui Edson în ofensivă. Au fost transferaţi sîrbul Radovanovici (Wisla Cracovia), Bălţoi (Dinamo) şi Mircea Ilie (Ceahlăul). Ultimul a marcat la foc automat în partidele de verificare, 7 goluri în 9 meciuri! "Golurile mele, dar şi ale celorlalţi atacanţi, sînt o consecinţă firească a ceea ce a făcut toată echipa pe teren. Jocul coechipierilor m-a adus în situaţia de a-mi pune în valoare calităţile, altfel nu vorbeam de golgeteri sau de alte treburi", a comentat, modest, Ilie. "Se pare că de această dată cu toţii am fost inspiraţi, mai ales la capitolul atacanţi", a spus preşedintele Nicolae Bara.

Atacantul de 30 de ani a mărturisit că vrea să-şi încheie cariera la UTA: "Mă gîndesc să-mi închei cariera la Arad. Dacă acest lucru nu va fi posibil dintr-un motiv sau altul, vreau să plec cu capul sus şi acest club de tradiţie să rămînă cu ceva din evoluţiile mele de aici"

7 cluburi a schimbat Mircea Ilie pînă să ajungă la UTA: Dinamo, Oneşti, FCM Bacău, Oţelul, Univ. Craiova, Pandurii şi Ceahlăul

15 goluri a înscris Mircea Ilie în Liga I în 90 de meciuri

N-are titulari
Antrenorul Marius Lăcătuş a afirmat că nu are preferinţe în privinţa primului "11". "Am mai spus-o, echipa se face aproape singură, prin modul în care jucătorii se antrenează săptămînă de săptămînă şi prin felul cum tratează meciurile de verificare şi cele amicale", a explicat "Fiara".

"Concentrare"
Tehnicianul Marius Lăcătuş nu a fost euforic după victoria cu 5-0 în faţa formaţiei belgiene Roeselare: "Mi-aş dori ca echipa să joace tot aşa, dar important este pentru noi să avem la dispoziţie un lot de jucători care să înţeleagă că tot timpul trebuie să fie concentraţi şi să joace pentru echipă".

Lotul prezentat
Portari: Daniel Tudor, Marius Mîrne, Sebastian Huţan
Fundaşi: Ionuţ Bălan, Corneliu Codreanu, Dorin Mihuţ, Daniel Chiriţă, Iulian Miu, Alin Chiţa, Cosmin Paşcovici, Constantin Bumbac, Doru Buican, Nikola Vasiljevici, Cosmin Văsîie.
Mijlocaşi: Ioan Hora, Florin Hidişan, Cristian Todea, Florin Dan, Norbert Varga, Lucian Todea, Cristian Melinte, Iulian Ştefan, Bruno Simao, Robert Roszel, Valentin Furdean.
Atacanţi: Edson da Sousa, Branko Radovanovici, Mircea Ilie, Alexandru Bălţoi.

UTA - Roeselare (Belgia, I) 5-0
Au marcat: Hora (17), Radovanovici (20, 52), Bălţoi (24), M. Ilie (86)
UTA: D. Tudor - I. Bălan, D.Chiriţă, Chiţa, Văsîie - Ioan Hora, Cristian Todea, N. Varga, Simao - Bălţoi, Radovanovici. Antrenor: Marius Lăcătuş Au mai jucat: Huţan, Mîrne, Florin Dan, Edson, Mircea Ilie, Hidişan, Roszel, Iulian Miu, Buican, Codreanu, Vasiljevici

http://gsp.ro/UTA/Mircea-Ilie-este-golge...3308/34191

acuma a aparut pe gsp.ro...dar nush unde am mai vazut articolu asta....
Aproape 800 de abonamente vandute http://www.sportarad.com
Luni, 23 Iulie 2007

In aceasta dupa-amiaza, casieria clubului UTA Arad a fost deschisa ceva mai mult de patru ore pentru spectatorii fideli ai „alb-rosiilor" si deja se poate vorbi de un record. Bilantul primei zile de campanie de vanzare de abonamente pentru sezonul 2007-2008 este de aproximativ 800 de bucati comercializate. Dintre acestea, putin peste 300 au revenit membriilor galeriei, iar 455, spectatorilor obisnuiti de la tribuna intai si a doua si la peluze.
Maine, vanzarea abonamentelor se reia in prima parte a zilei, intervalul orar in care va puteti prezenta la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu fiind: orele 10-14 si 16-20. Va reamintim si ca pentru un abonament la meciurile UTA-ei din prima parte a sezonului trebuie sa scoateti din buzunar urmatoarele sume de bani: 275 lei, respectiv 250 lei (pentru abonatii din returul sezonului trecut) - la tribuna I, 175 lei, respectiv 150 lei (pentru abonatii din retur) - la tribuna a II-a si 90 lei, respectiv 70 lei (pentru abonatii din retur), la peluze.
In alta ordine de idei, echipa „alb-rosie" a bifat primul antrenament al ciclului saptamanal ce se va incheia cu debutul in noua editie de campionat, vineri, la Vaslui. De la sedinta de pregatire desfasurata pe arena UTA, incepand cu ora 18,30, a lipsit chiar antrenorul Marius Lacatus, care a participat la o reunire organizata de FRF la Casa Fotbalului. De asemenea, Lucian Todea a fost si de aceasta data menajat.

800????
abureli,stai linistit;la ora 18.30,erau cam 60-70 de oameni pe care nesimtitii astia ii tineau la 40 de grade
Da, s-au vandut in jur de 800 azi.
Ii bine daca s`au vandut 800 de abonamente in prima zi,inseamna ca vor fii mai multi spectatori sezonul acesta ca sezonul trecut!Abia astept sa vad cate abonamente se vor vinde pana la final!
Dinu Donca a refuzat UTA Arad    

Marþi, 24 Iulie 2007  
  Ramas fara antrenor la grupa de varsta 1990, Lucian Tetileanu, seful Centrului de Copii si Juniori a FCM UTA, l-a ofertat pe Dinu Donca. Tanarul tehnician de la CSS Gloria, care colaboreaza la grupele 1992 si 1993 si cu Romvest Arad, a refuzat politicos clubul fanion al Aradului, motivele parand a fi multiple.

In primul rand, Donca s-a atasat de grupele pe care le creste de ani buni de zile si pe care ar fi trebuit sa le abandoneze daca ar fi preluat doar grupa de 1990 (decimata de prin imprumutul la Nadlac a catorba fotbalisti) a „Batranei Doamne". Apoi, fostul jucator al celor de la Tricoul Rosu sau Muresul Zadareni si-a dat acordul de a evolua si pentru FC Sanleani, in Campionatul Judetean „Onoare", cu grupa sa nascuta in anul 1992. Nu in ultimul rand, ar fi vorba si de aspectul financiar, Dinu Donca castigand mai bine la CSS Gloria, Romvest si Sanleani decat ceea ce i-ar fi oferit UTA Arad. Cert este ca Donca este al doilea tehnician, dupa Ioan Herman, care a refuzat clubul fanion al Aradului si asta ar trebui sa le dea de gandit „oficialilor" din Calea Aurel Vlaicu.

UTA Arad risca cu Bumbac
Marþi, 24 Iulie 2007
Desi nu are situatia clara, Constantin Bumbac va fi legitimat de UTA Arad. Fundasul de 24 de ani a semnat un contract cu Dinamo si, in mod normal, clubul din Stefan cel Mare ar putea sa-i creeze probleme, in ciuda faptului ca fotbalistul nu a avut acceptul clubului sau pentru a se transfera in „Groapa". „Noi avem ambele semnaturi si a jucatorului si a celor de la CFR Timisoara. In cel mai rau caz, Dinamo ar putea incerca sa-l suspende pe fotbalist o perioada de timp, dar el tot la UTA va evolua mai repede sau mai tarziu. Insa, avand in vedere si relatiile noastre bune cu sefii de la Dinamo, nu cred sa apara probleme." - ne-a explicat Nicolae Bara, presdintele clubului „textilist". Bumbac a fost folosit de Marius Lacatus in meciurile amicale pe postul de mijlocas la inchidere, acolo unde masivul jucator ii are contracandidati pentru un tricou de titular pe Cristi Todea si Varga.

Echipament, in schimbul cartii verzi
Marþi, 24 Iulie 2007
Nici pana la aceasta ora „oficialii" clubului UTA Arad nu au primit cartea verde a lui Brako Radovanovici. Intarzierea celor de la Wisla Cracovia s-ar datora unei probleme marunte, pe care - insa - impresarul jucatorului s-a angajat s-o rezolve. „Radovanovic mai trebuia sa predea un rand de echipament in Polonia si nu a mai ajuns sa o faca, caci este cu noi de cand l-am transferat. Impresarul s-a dus in locul sau la Cracovia si asteptam sa ne trimita dintr-un moment intr-altul actul ce ne lipseste pentru a-l legitima si pe atacantul sarb. Sper sa nu intervina si altfel de piedici, caci - din cate am inteles - Wisla se afla in prin proces de reorganizare." - ne-a marturisit Nicolae Bara, seful „Batranei Doamne". Polonezii de la Wisla le-au mai dat emotii aradenilor si in iarna, cand au intarziat trimiterea cartii verzi a lui Norbert Varga.

sportarad.com
PANDURII - 24.07.2007 18:30

2.000 de abonaţi într-o zi!
de Alexandru Răducanu

Abonamentele pentru noul sezon puse în vînzare ieri de gorjeni au mare căutare printre fani. Astfel, preşedintele grupării oltene, Marin Condescu, a anunţat azi că din totalul de 5.000 de abonamente în prima zi se epuizaseră deja aproximativ 2.000.

Unul dintre motivele recordului de vînzări este şi faptul că preţurile abonamentelor sînt identice cu cele practicate şi în sezonul trecut, respectiv 150 RON la tribuna 0, 100 RON la tribuna I şi II, iar la peluze 50 RON.
gsp.ro
Bine ca un club ca Pandurii poate sa vanda 2000 de abonamente intr`o zi,si UTA nu poate!Nu putem accepta asa ceva!Ei au vandut mai multe decat dublu fata de noi!
probabil acolo nu numai o singura persoana se ocupa de abonamente
Ady_Tuning Wrote:Bine ca un club ca Pandurii poate sa vanda 2000 de abonamente intr`o zi,si UTA nu poate!Nu putem accepta asa ceva!Ei au vandut mai multe decat dublu fata de noi!

Am vazut si eu stirea asta, dar o privesc cu circumspectie. Asta pt. ca oltenii sunt laudarosi si mincinosi din fire..
Nu trebuie trecut cu vederea pretul abonamentelor (1 milion/sezon la tribuna...adica aproape gratis), cit si faptul ca locurile nu sunt numerotate la Tg-Jiu, deci probabil abonamentele nu se dau nominal cu rind/loc, ceea ce face impartirea lor mai rapida (scria totusi ca vor numerota locurile de la tribuna I :smile:).
Reference URL's