redNeck Wrote:Sint si eu curios: cine o sa fie sponsor principal la UTA. Au gasit deja un nume care sa fie pe tricouri ?
Joaca tot cu echipament Errea ? :?:
RedNeck am pus aici postul tau pt. a putea discuta si despre echipament.
Echipament se va alege intre Nike, Adidas si Lotto
Jitza lu' Napu, ce-o luat-o pa Oana lu' Bagau de la Rascacati de langa Spermezeu de dupa Bilimboca si Pastravatz, de-i frate cu Ioanea a Pulibumbului din fundu satului ...
Cum sa-l pui pe S.I. pe tricou. Au sa fie mai multe firme pe echipament, asa cum au avut si timisorenii (si probabil au sa aibe si anu asta) anul trecut.
Probabil pe 22 au sa prezinte si echipamentul.
Mie-mi place Errea. Sint de mult timp cu UTA, merita sa ramina. In plus, si Middlesborough, ce le-au tras-o bine la Steaua, aveau tot Errea. Parca-i mai fain, mai deosebit.
UTA forever !!!
Ovi SUR Wrote:todorut....
AUTO EMOCION
ABC BOBITZA ( nu de alta da tot vad reclame pe lamine prin cartier) :D
NIKE toata ziua.
Va avea UTA un sponsor pe tricou sezonul asta ? Daca da, care ?
Nike e mai la moda acum dar cu errea poate vine si Gandolfi inapoi !
Ba Ovi hai nu ma fa atata caterinca ca deja m-am saturat.
Bine ca atrag atentia restului de utilizatori sa posteze numai daca au ceva de zis si taman tu te gasesti sa faci pe desteptul.
ar fi frumos sa avem adidas,nici o echipa din LIGA 1 nu are adidas...deci ADIDAS!!FORZA UTA
Steaua, Poli Timisoara, Jiul - Nike
Dinamo, Rapid, Fc National, Otelul, Pandurii - Lotto
Farul, CFR Cluj, Gloria Bistrita, Vaslui - Errea
Sportul - Virma
Poli Iasi - Umbro
Fc Arges - Macron
FCM Bacau - Adidas
Si eu as vrea sa fie ADIDAS pt ca e cea mai tare firma din lume si vom fi si singurii din divizia A care au echipament adidas
aBsTraKt Wrote:Steaua, Poli Timisoara, Jiul - Nike
Dinamo, Rapid, Fc National, Otelul, Pandurii - Lotto
Farul, CFR Cluj, Gloria Bistrita, Vaslui - Errea
Sportul - Virma
Poli Iasi - Umbro
Fc Arges - Macron
FCM Bacau - Adidas
Ce ai scris tu e total pe langa...
Steaua, Jiul, Poli, Dinamo, FC National, Gloria B, Vaslui - Nike :P
iar adiddas nu are nimeni
ce conteaza sponsorul care e inscriptionat p echipamente....conteaza sa joace ....orice ar echipamente ar fi...daca joaca..e bine
DOAR UTA CONTEAZA!!!!!!!!!!!!
nutu nu e deloc pe langa astia au fost sponsorii tehnici in campionatul ce tocmai s`a incheiat. te invit sa le vizitezi paginile oficiale..acuma da au mai trecut cativa la nike nu stiu exact situatia.
in fine...nu ma intereseaza firma de pe tricou cat timp jucam in echipamentul traditional cu dungi verticale albe si rosii !!!
PUMA toata ziua..ar fi fain..
@roaker roaker roaker
adidas jeans, cu dungi ;-)