e bine ca macar incep firmele din Arad sa se apropie de echipa...sa speram ca o sa vina in decursul timpului cat mai multi...suma de 100 000 de euro mi se pare sincer sa fiu mai degraba o batjocura !!!
mie mi se pare ca e o suma foarte mica,sa nu exagerez dar fara 250 000 de euro nu as semna cu nimeni
Cam pe aici ma gandeam si eu. fac o comparatzie cu molmentul in care eram si eu prin staff-ul UTA-ei si atunci (si au trecut ceva ani de atunci) si atunci cu omniasig se negocia undeva pe la 80.000. Dar sa nu uitam ca aveam vreo 4-5 meciuri transmise la TV pe un tur.
Asa ca sincer vorbind 200.000 EUR/ sezon nu e mult. Si orice companie "serioasa" se gandeste serios la vizibilitatea ce i-o confera prezentza pe tricouri.
Singura problema e (e adevarat ca in ultima vreme s-a mai atenuat, dar nu a disparut) teama companiilor de a fi asociate cu fenomenul fotbalistic si implicit cu mizeriile din el. Acesta e principalul impediment in negocierea unui astfel de contract. In discutziile de atunci purtate cu mai multe firme serioase aceasta era cea mai mare problema a lor. Sunt constiente de "beneficiul de imagine" prin "vizibilitate" dar isi dau seama si de riscul de a fi asociat brand-ul lor cu "mizeriile" si "afacerile necurate" din fotbal.
Vorba lunga saracia omului. Eu in aceasta chestiune nu as merge pe patriotism local sa zic asa ci as tzinti o companie multinatzionala serioasa cu care as incepe degocierile de undeva de la 250.000 EUR ca sa ne "intalnim" pe la 200 si un pic.
The_Kid Wrote:@johndoe, ai dreptate, si mie 100.000 mi se pare cam putin dar totusi sunt o firma de referinta la noi in oras si chiar m-as bucura sa continue colaborarea cu UTA si pe viitor.
Ca si o mica comparatie, RAFO da 1.000.000 EU Stelei in calitate de sponsor oficial (pozitia frontala de pe tricouri). Nu suntem noi Steaua, dar tinand cont ca este Liga I, o suma in jur de 200.000, 250.000 poate ar fi mai inidicata si mai corecta, oricum este un inceput.
Echipamentul asta ar arata bine
arata bine tricoul cu dungi si, si celelalte modele arata fain...acuma probabil ca nu are brand image ca si a altor firme, insa cred ca o sa placa la foarte multa lume uhlsport, mult mai mult decat errea...
Personal, imi place stilul nemtilor, este mult mai curat si organizat decat al italienilor. In plus se poate face afaceri mult mai usor cu companiile germane decat cu cele italiene. Iar la "cultura" oamenilor din Arad cred ca este mult mai aproape de cea germana decat de italieni, desi avem destiu macaronari in oras.
Imi placeau echipamentul din retur, era foarte frumos si inedit. Oare Uhlsport nu poate produce acelasi tip de tricouri, cu dunga oblica?
Cel mai bun ar fii echipamentul traditional,in dungi!Se potriveste cel mai bine pentru UTA,o echipa care a cunoscut performanta in echipamentul cu dungi!Echipamentul care l-am folosit in retur,cu dunga oblica,ar fii bun sa-l folosim in deplasare,si la meciurile de acasa sa jucam in dungi!
Comentez aici de faza cu autocarul din 1974 primit de UTA din partea Primariei.
Nesimtirea crasa a primarului ma abtin sa o mai comentez. Insa, vreau sa va intreb ce s-a intamplat cu acel autocar nou, luat in leasing acum vreo 2 ani? Nu mai stiu ce marca este, cred ca MAN, insa e nou si multa vreme l-am vazut in curte la Cotta International in Aradul Nou.
Pe de alta parte, CTP are vreo 20 de autobuze low-floor, de prin 93-94, MAN si Mercedes (arata la fel), si alb-rosii ...:lol:
P.S. Poate ar trebui sa vorbim aici si de infrastructura, sau de baza materiala a clubului in general.:smile:
noutati despre echipament??:?
super misto noul echipament
si eu sunt de aceeasi parere... dar nici celalalt nu arata rau :smt023
cum arata celalalt ? nu a facut nimeni vreo poza ??
simplu combinatii de alb-rosu si cel de rezerva arata misto negru cu argintiu
ma seaca cum se vede san paulo pe tricou , defapt nici nu se prea vede. nu ar fi mai misto ceva de genul?
![[Image: utashirtts0.png]](http://img221.imageshack.us/img221/9499/utashirtts0.png)
Si nu ar mai strica niste sponsori
Echipamentul asta m-a uns pe suflet, de cand asteptam sa-i vad din nou in dungi ne reprezinta cel mai bine si este cu adevarat superb.
imi bine ca, conducerea ia in seama si ceea ce ne dorim noi, suporteri...
O singura remarca in legatura cu linile alb- rosi --La cel din trecut latimea liniilor era mai mica.Asa cum are Atletico Madrid.But,no problema ,tot UTA este.