Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Echipamentul UTA-ei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Santeti culmea. Ce sa caute Dorin pe forum. Clubul va anunta oficial noul echipament cand va fii semnat contractul. Intai trebuie reziliat cel cu Umbro.
Culmea nu e. Dorin are cont aici si daca vrea poate sa intre.
Forumul e pentru discutii. Sau ma insel?
E "fain" cu echipamentul ala si cu alte alea, alea. Dar mie mi-ar place sa zic "ce fain fotbal jucam".
pana la urma sa stabilit sponsorul tehnic?!
Da, va fi adidas
De unde sti ca va fi adidas?
De la Dorin
Din motive obiective, drumurile firmei Umbro şi „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc se despart după numai un an de zile. Conducerea echipei fanion a Aradului a studiat mai multe oferte venite din partea brandurilor din zona echipamentelor sportive şi a optat pentru cea de la Adidas. Prima comandă a fost făcută, existând speranţe ca, în ciuda drumurilor impracticabile, articolele să sosească la Arad cel târziu până miercuri, când delegaţia utistă pleacă spre Bucureşti şi apoi în Antalya.

Aşadar, fotbaliştii UTA-ei s-ar putea îmbrăca în haine noi în exclusivistul cantonament din Turcia, punctând şi prin acest lucru la capitolul imagine. La capitolul echipamente oficiale de joc, gruparea arădeană a optat pentru următoarele trei variante: roşu complet, alb complet şi galben. Ultimul echipament este cel de rezervă, de deplasare, în ultimele sezoane „alb-roşii” trecând de la negru, verde fosforescent sau albastru deschis. Bineînţeles, prima transport conţine şi articole specifice iernii, geci, foiţe de vânt sau treninguri, dar câteva mingi, aici utiştii părând să aibă un avantaj. În returul prezentei ediţii de campionat se va juca cu balonul oficial de la Euro 2012, adidas tango, arădenii primind în valoarea contractului acest tip de mingi.

„Oficialii” Bătrânei Doamne speră să prezinte noul echipament Adidas într-o acţiune de promovare a imaginii clubului ce va avea loc la finalul acestei luni, la Galleria Mall. Totodată, noul echipament Adidas personalizat petru Campioana Provinciei va fi putea cumpărat de fanii UTA-ei cel mai repede în primele zile ale lunii martie.
http://sportarad.ro/uta/uta-se-imbraca-i...euro-2012/
Din motive obiective, drumurile firmei Umbro şi „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc se despart după numai un an de zile. Conducerea echipei fanion a Aradului a studiat mai multe oferte venite din partea brandurilor din zona echipamentelor sportive şi a optat pentru cea de la Adidas. Prima comandă a fost făcută, existând speranţe ca, în ciuda drumurilor impracticabile, articolele să sosească la Arad cel târziu până miercuri, când delegaţia utistă pleacă spre Bucureşti şi apoi în Antalya.

Aşadar, fotbaliştii UTA-ei s-ar putea îmbrăca în haine noi în exclusivistul cantonament din Turcia, punctând şi prin acest lucru la capitolul imagine. La capitolul echipamente oficiale de joc, gruparea arădeană a optat pentru următoarele trei variante: roşu complet, alb complet şi galben. Ultimul echipament este cel de rezervă, de deplasare, în ultimele sezoane „alb-roşii” trecând de la negru, verde fosforescent sau albastru deschis. Bineînţeles, prima transport conţine şi articole specifice iernii, geci, foiţe de vânt sau treninguri, dar câteva mingi, aici utiştii părând să aibă un avantaj. În returul prezentei ediţii de campionat se va juca cu balonul oficial de la Euro 2012, adidas tango, arădenii primind în valoarea contractului acest tip de mingi.

„Oficialii” Bătrânei Doamne speră să prezinte noul echipament Adidas într-o acţiune de promovare a imaginii clubului ce va avea loc la finalul acestei luni, la Galleria Mall. Totodată, noul echipament Adidas personalizat petru Campioana Provinciei va fi putea cumpărat de fanii UTA-ei cel mai repede în primele zile ale lunii martie.
http://sportarad.ro/uta/uta-se-imbraca-i...euro-2012/
din nou fara dungi 45
"După ce a renunţat la „Umbro”, echipa fanion a Aradului a ales să meargă pe mâna unei firme de renume.
Până la urmă, cei de la UTA au bătut palma cu una dintre firmele de renume, pe plan mondial, în ceea ce priveşte echipamentul sportiv. După neînţelegerile mai vechi, între UTA şi „Umbro”, care au făcut ca „Bătrâna Doamnă” să joace în mânecă scurtă toate meciurile din această iarnă, contractul a fost rupt, Daniel Tudor (reprezentatul firmei în România) şi Giovanni Catanzariti spunându-şi adio.
Adidas, în loc de Errea
Interesant e faptul că UTA a avut mai multe variante şi se părea că va reveni la „Errea”, după ce Catanzariti şi Gandolfi au discutat în Italia, zilele trecute, despre colaborarea dintre cele două părţi. Gandolfi a şi făcut o ofertă celor de la UTA, dar – iată – negocierile au fost abandonate, deşi italienii au promis echipament de cea mai bună calitate. Acum, s-a trecut la „Adidas”, deşi – din câte se pare – echipamentul nu va fi „de primă mână”.26

Adica???? Ce sa intelegem de aici? Ca decat Errea de calitate, mai bine Adidas...de mana a doua??? Sunt eu prea carcotas sau....? Hmmm....

http://www.aradon.ro/uta-se-imbraca-de-l...as/1052539
@Tankard reprezentantii pe Romania au "recunoscut" ca nu pot oferi pretul primit de UTA de la un furnizor care lucreaza direct cu producatorul. adica Adidas Romania are nu pret de la care nu face discount si noi am cumparat de la Adidas Germania (din cate stiu dar s-ar putea sa ma insel) acelasi echipament la jumatate de pret.

Este Adidas, e la un pret foarte bun, e echipament nou inscriptionat cu UTA si nu purtat la mana a doua cu transpiratia unei echipe de liga a IV-a de afara.... altceva ?

La fel si errea s-a incercat achizitia direct din Italia pentru a evita firma din Romania care practica adaosuri de Romania , isna oferta era sensibil egala cu cea adidas si s-a optat pentru adidas.

acum si asta e o problema ca nu s-a cumparat din Romania echipamentul la un pret mai mare ???
(07-02-2012 01:53 AM)adymax Wrote: [ -> ]Oare sa fie aste ad e la pagina 6? http://tools.adidas-team.com/team/fall20...ll2012.pdf
Nu ma lasa sa vad pagina 6. Ai putea sa publici poza sa vedem si noi ?
(07-02-2012 12:25 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]@Tankard reprezentantii pe Romania au "recunoscut" ca nu pot oferi pretul primit de UTA de la un furnizor care lucreaza direct cu producatorul. adica Adidas Romania are nu pret de la care nu face discount si noi am cumparat de la Adidas Germania (din cate stiu dar s-ar putea sa ma insel) acelasi echipament la jumatate de pret.

Este Adidas, e la un pret foarte bun, e echipament nou inscriptionat cu UTA si nu purtat la mana a doua cu transpiratia unei echipe de liga a IV-a de afara.... altceva ?

La fel si errea s-a incercat achizitia direct din Italia pentru a evita firma din Romania care practica adaosuri de Romania , isna oferta era sensibil egala cu cea adidas si s-a optat pentru adidas.

acum si asta e o problema ca nu s-a cumparat din Romania echipamentul la un pret mai mare ???

eu cred ca @Tankard si-a exprimat nedumerirea vizavi de informatiile furnizate prin aradon unde scrie ca adidas-ul pt UTA nu e de prima mana.
si...din cate cunosc eu adidas oficial din germania nu ofera echipamente oricui cere. 99,999999% contractul nu se incheie cu adidas germania. probabil e vorba de un furnizor (vanzator) de echipamente adidas din germania sau alta tara decat adidas romania.
important e sa fie de calitate si sa nu il schimbam la anul din cauze de neseriozitate a partenerilor sau mai stiu eu cui.
si...in sfarsit firma mea preferata de echipament sportiv imbraca UTA
(07-02-2012 12:25 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]@Tankard reprezentantii pe Romania au "recunoscut" ca nu pot oferi pretul primit de UTA de la un furnizor care lucreaza direct cu producatorul. adica Adidas Romania are nu pret de la care nu face discount si noi am cumparat de la Adidas Germania (din cate stiu dar s-ar putea sa ma insel) acelasi echipament la jumatate de pret.

Sa fim seriosi, nu m-am gandit ca e echipament deja purtat conform principiului "purtate, da' curate"!
Din ce spui tu mi se pare ca e chiar mai bine atata timp cat echipamentul e de la Germanica adus si nu e luat de la Romanica. Pt. multe motive care tin in primul rand de "seriozitatea" noastra ca natie!
Asa ca, ori articolul citat de mine prezinta prost (ca sa nu spun tendentios) realitatea si echipamentul e chiar ok, ori informatiile tale nu sunt chiar "de prima mana" (aici glumeam, ai remarcat!)
In concluzie, pare sa fie ok echipamentul, dar parca tot ma zgandare faptul ca nu e in dungi, na, ca sa nu fie totul bine!15

eu cred ca @Tankard si-a exprimat nedumerirea vizavi de informatiile furnizate prin aradon unde scrie ca adidas-ul pt UTA nu e de prima mana.
si...din cate cunosc eu adidas oficial din germania nu ofera echipamente oricui cere. 99,999999% contractul nu se incheie cu adidas germania. probabil e vorba de un furnizor (vanzator) de echipamente adidas din germania sau alta tara decat adidas romania.
important e sa fie de calitate si sa nu il schimbam la anul din cauze de neseriozitate a partenerilor sau mai stiu eu cui.
si...in sfarsit firma mea preferata de echipament sportiv imbraca UTA
[/quote]

Multumesc, maestre, stiam ca doar tu ma poti intelege!77
Dintre Errea, Ulhsport, Lotto, Saller si Umbro, cel mai mult mi-au placut Errea si Umbro, insa asta e mai putin important! Sunt de acord cu DAB_ : nu avem continuitate si asta poate fi o mare bila neagra la imagine si buget! Daca nu respectam contractul nu avem cum sa beneficiem de avantajele stipulate pe termen lung... si cu Umbro daca au existat probleme se putea forta un proces, inclusiv cu daune materiale.

[Image: apo.jpg]
Pe langa design, conteaza sa fie avantajoase pentru sportivi - sa fie comfortabile pe piele, sa absoarbe/elimine transpiratia, etc... Mie imi plac tricourile mai mulate, iar italienii sunt experti la asta [ma gandesc la Kappa, Errea, etc.]

Adidas suna foarte bine insa nu e totuna care "colectie". O companie gigant are fabrici in toata lumea, cu produse de diferite clase de calitate si implicit diferite categorii de pret. Sa speram ca nu e doar o "lovitura de imagine" ca in ultima vreme ne cam lipseste baza/substanta...
Probabil va fii un model dintre astea, cred ca cel TFC dar mai pe rosu: http://www.adidas.com/football/uk/produc.../%3Fcl%3D7

Nu stiu de ce nu au ales modelul lui Dallas ca era in dungi.
Important e sa-l scoata la un pret bun.
In rest...sa jucam noi bine in el...atit conteaza !
Aseara a ajuns echipamentul la club, asa ca UTA va putea merge in Antalya in echipamentul nou Adidas!
Am vazut acum 1 ora pe baieti, pregatindu-se de plecare si i-am vazut in geaga de la adidas, aveau genti de la adidas dar din pacate bluzele avea tot de la umbro. Nu se poate asa ceva, asta ai lipsa de management.
mai taaaaci maaaaaaaa

:))
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Reference URL's