Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Echipamentul UTA-ei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Si Sopron o avut ADIDAS si or fost super tricourile! Si Liverpool o trecut pe ADIDAS:P si ii super echipamentul asa ca ADIDAS
AlwaysHere Wrote:Si Sopron o avut ADIDAS si or fost super tricourile! Si Liverpool o trecut pe ADIDAS:P si ii super echipamentul asa ca ADIDAS
DE ACORD! Si eu consider ca un echipament de firma, daca tinem cont si de pretul biletelor/abonamentelor, arata altfel decat cel in care s-a jucat sambata. Chiar si Ajax tot in ADIDAS joaca. Totusi sa nu ne "imbatam" cu apa rece pana nu vedem ce vor marii investitori la acest capitol. Poate l-au omis.

robyy

si CHELSEA a trecut pe ADIDAS,ar fi frumos sa avem echipamente ADIDAS :D
Clar Nike sau Adidas, cu un mic + pt Adidas :) .

razvanpsv

eu as vrea mai repede ERREA pentru ca o sa fie mai ieftine si ne putem cumpara si noi si erau chiar faine alea din 2002 cu Dungi (parerea mea) sau daca nu errea as vrea PUMA mai mult ca NIKE sau Adidas oricare ar fi numa sa fie in Dungi. :wav:
Este incredibil cat de prost stam la partea de marketing.... cautam in disperare sambata, inainte de meciul cu sopron un tricou cu UTA... cum o fi el... nu conta... Vezi sa nu gasesti...

Este incredibil ca pretzul abon a fost facut atat de mare pentru a aduce fonduri la club, dar o sursa atat de importanta de venituri a fost pur si simplu ignorata... si credetzi-ma ca acum, cand euforia si entuziasmul este atat de mare, era cel mai bun moment pentru a pune in vanzare materiale prmotionale cu echipa...

Nu mai intzeleg nimic.... de ce nu au o echipa (sa fie vorba intre noi... e nevoie de 2 oameni pentru asta) de marketing?!

robyy

asa e...sunt convins k daca ADIDAS ne-ar face echipamente,sar vinde foarte bine tricourile!cum sa porti un tricou errea sau saller...?
echipamentul cu Sopron a fost "Saller" daca am vazut bine..
vor ramane alea? stam cam prost la capitolul marketing cu bine zicea johndoe... dar cu timpul sper sa se rezolve...
pana la urma era profitul lor daca aduceau un sponsor tehnic pe masura
gen Puma sau Nike, si scoteau tricouri de firma cu emblema UTA
- faceau si ei un ban si erau si suporterii fericiti... parerea mea.

peace :sur:
Stiti cumva dece nu s-a jucat in echipamentul clasic al UTA-ei cu dungi rosi verticale pe fond alb ( oare se va mai juca cu modelul ala ) mie mi se pare cel mai deosebit si mai reprezentativ pt UTA.
Haide UTA number ONE!!! :twisted:
Din ce am vazut eu echipamentul a fost Errea. Nu a aratat rau, dar ca si cel in dungi nu este niciunul.
Am auzit pe cineva spunand ca nu s-a ales echipamentul in dungi pentru ca pe el nu se vad sponsori...de parca ar fi ost asa multi. :D Chiar nu a fost nici unul...
Fi sigur ca o sa fie, i-am vazut ieri pe Bara si Sandu Ion la BRD, si am aflat de ce erau acolo, au si aparut reclame pe stadion cu BRD...
Cum adica nu se vad sponsorii sa faca bine si sa joace in echipamentul ala cu dungi ala reprezinta UTA!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Haide UTA NUMBER ONE!!! :twisted:
mie personal nu-mi placea echipamentu cu dungi, parca erau pijamale. prefer in rosu sau alb complet, plus ca nu se vedea sponsorul pe acelea si nici numarul klumea

razvanpsv

ce pijamale ma vrei sa zici ca UTA a jucat in Cupa Campionilor in Pijamale?
Cum puteti zice asa ceva? Echipamentul ala ii reprezentativ pentru UTA, si ala ar trebui sa fie.
dar cu reclamele de pe stadion ce ramane? chair nu se inghiesuie nimeni? in afara de cele a lui Bara su SPT si inca unul nu mai era nimica...gol peste tot
am fost pe site-ul errea.it si am vazut ca fac si tricouri in dungi...
eu zic ca arata destul de fain
[Image: B100.jpg]

razvanpsv

eu nust cum sa pun poze uitete la poze pe errea alea RETRO acolo ieste alb rosu in dungi super fain
sau zimi ID tau de mess sa-ti trm poza sa o pui pe forum
;-)
[Image: b120.jpg]

razvanpsv

frumos ala Alb-Rosu nu? parerea mea ca nu arata deloc a pijamale :wav:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Reference URL's