Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Echipamentul UTA-ei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
repet o intrebare care am pus-o si mai sus:de ce nu mai jucam in echipamentul in dungi alb-rosu ?!
Ca n-avem.
Daca ar fi sa ne luam dupa magazinul virtual de pe site, echipamentul in dungi are maneci lungi. Probabil au considerat ca nu e destul de frig ca il poarte sau poate nu a venit inca echipamnetul de vreme rece!
Contract reziliat-aradon.ro

Până la urmă, cei de la UTA s-au hotărât şi au făcut primul pas spre rezilierea contractului de echipament sportiv, cu cei de la „Umbro”. Dorin Stana, directorul de organizare de la UTA, a trimis deja o adresă acestora, pentru o reziliere pe cale amiabilă, iar acum se aşteaptă răspunsul lor.

Pe de altă parte, preşedintele Catanzariti a căutat – în Italia – un alt partener, iar până la finele săptămânii se va lua o decizie în privinţa noului producător de echipament sportiv.
-as avea doua nelamuriri legate de acest aspect
1.cum de sa ajuns la reziliere avand in vedere ,ca ar mai fi in derulare inca doi ani de contract?
2.care ar fi producatorul de echipament sportiv, cu, care urmeaza a se semmna?
Pe mine au inceput sa ma irite schimbarile astea de echipament.In ultimii cinci ani am schimbat cinci firme de echipament.Nu suntem capabili sa ne facem o imagine serioasa, cum apare o persoana noua sau de interes in jurul clubului cum ne schimbam echipamnetul,bara a vrut ulhsport,chirila lotto, meszar saller, frf umbro, sunt curios pentru câte etape? ce va urma?
Eu vreau echipament manitoba.
Eu vreau echipament de la "fabrica de confectii" ... ups acolo, acum, e camin de studente :D.
Ce problema mare. Echipa sa mearga, apoi echipamentul vine de la sine. Cu cat ai rezultate cu atat si sponsorii iti fac pe plac.
Deci ... rezultate ... apoi putem emite pretentii.
Cred ca nu s-au inteles la faza cu deschiderea reprezentantei Umbro in Arad. Mai multe detalii nu stiu.
pana la urma ce e nasol e ca suporterii nu au ce materiale promotionale sa cumpere. tot ce a aparut de la uhlsport incoace a fost de proasta calitate cu un design oribil la preturi mult prea mari.
si una din cauzele pentru care preturile sunt mari si calitatea e slaba este faptul ca nu reusim sa ducem un contract pana la capat ca sa beneficiem de discounturi si alte avantaje.
contractul cu saller a fost suntat pt divergentele cu meszar. cu umbro s-a facut la "indicatia" lui tudor cum ca asa o sa ne ajute arbitrii sa promovam. ce urmeaza? probabil ceva firma de mana a doua italiana...
important e insa ca echipamentul sa fie de calitate la un pret rezonabil iar pentru noi sa existe posibilitatea ca inainte de inceperea returului sa putem cumpara produse promotionale noi cu UTA si nu resturi din anii trecuti
daca va fi o firma italiana de mana a doua ,insemna ca va trebui sa alegem intre:MACRON,GIVOVA,ERREA sau LEGEA.
cred ca totusi ne-am putea permite o firma mai decenta,de exemplu PUMA cred ca ar fi o alegere foarte buna(daca sportul studentesc isi permite ,noi de ce nu?!).
Macron este sponsorul tehnic al lui Napoli . Nu cred ca sunt chiar second hand.

Eu stiu de ei si Diadora ca se negociaza si mi se par ok ambele.

Insa cum zicea micutu mai sus , asta sa fie ultima problema la noi, echipamentul.

ps. cu umbro s-au racit relatiile de cand a fost arestat avram de la cca (era firma lui prin interpusi)
daca semnam cu macron ,sper sa alegem modelul acesta
si mie mi-a placut asta dar mai sunt si alte modele interesante in dungi alb-rosii(asta fiind singurul model pe orizontala)
Si diadora sunt ok. dar.. oameni buni, imaginea unui club se amplifica mai intai prin rezultate si apoi prin marketing.
Ca sa nu sara unii in sus mentionez ca imagine a unui club incepe cu palmaresul.
eu sper sa fie asa:
Imi place mai mult cel cu dungile orizontale.
Si sa nu uitam ca UTA a jucat o perioada, daca imi aduc eu bine aminte, in echipament cu dungi orizontale. Zici ca eram Celtic :)
(24-01-2012 07:44 PM)micutu Wrote: [ -> ]Si sa nu uitam ca UTA a jucat o perioada, daca imi aduc eu bine aminte, in echipament cu dungi orizontale. Zici ca eram Celtic :)

Prefer dungile verticale! Chestie subiectiva, dar parca mi-ar place mai mult o asemanare cu Atletico Madrid! Sau mai exact, Atletico sa semene cu noi4
Modelul in dungi verticale din poza de mai sus nu imi place atat de mult, in schimb un echipament in dungi verticale modelul celor de la Atletico Madrid este superb!
se pare ca cea mai ok oferta o avem pana acum de la ........ adidas.

macron au cam iesit din schema datorita unor probleme interne ale lor
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Reference URL's