Stadionul va fi plin, sigur ! Interesul pt. partida de debut e enorm...Va fi greu cu Farul. Cred ca-i echipa cea mai pregatita din Romania la ora asta.
Farul are meciuri tari la activ, dar aia nu inseamna ca UTA nu poate sa-i bata !!!
UTA forever !!!
roakeru Wrote:PUMA toata ziua..ar fi fain..
corect, nu cred ca are nimeni PUMA din .ro ;)
+ ca Italia, campionii mondiali la ZI au puma 8)
Puma, Nike sau Adidas < ordinea preferintelor mele...
nu de alta, dar Errea parca nu prea ne-a purtat noroc :P
peace 8)
Nu cred ca are treaba cu norocu` :D Oricum, nu conteaza ce marca e, conteaza ca cei care poarta echipamentul UTA-ei sa o faca demn si sa ne salveze de la retrogradare...
ADIDAS SAU REEBOK...FORZA UTA
a si eu o nelamurire in legatura cu acest sponsor tehnic...hai ca la echipe gen Real, Milan, Manchester banuiesc ca sponsorii de pe tricourile lor se bat ca sa`i aleaga pe ei si probabil le ofera tot felu de sume mari. La noi in schimb tare am impresia ca acest sponsor tehnic numa sponsor nu e in sensul ca ei nu vin sa roage echipe gen gloria bistrita, otelul sa poarte Nike sau Adidas pe piept si sa le mai si dea bani. Tare cred ca inc azul echipelor sarace si care nu prezinta imagine prin europa e invers...adica tu mergi sa te rogi de ei sa te lase sa le folosesti emblema si pentru asta poate mai si platesti..nu stiu daca e asa..dar asa imi inchipui eu ca merg lucrurile
Se vrea musai sa fie tricourile traditionale. Inca nu se stie marca. Se barfeste cum ca ar fi ereea sau lotto.
Ce va tot bateti capul cu "sponsorul tehnic", UTA a eliminat Feyenoord cu echipament inprumutat.
Ce-mi doresc e sa se pastreze modelul cu dungi verticale rosii pe fond alb si cu sigla in piept. Doar Atletico si Bilbao cu alt short au asa tricouri. .................................Din echipele de top
IMI PARE RAU BOBY DAR SI PSV ARE LA FEL
Si totusi pana la urma cine a ramas sponsor tehnic ? O poza cu tricourile ?
pe tricou la meciul cu Sopron era San Paolo Imi Bank
Cel mai fain ar fi sa se pastreze modelul cu dungi rosii verticale pe fond alb! :D
Haide UTA number One!!! :D
Poate dau vina pe noi ca n-am cumparat abonamente.
alea sunt tricourile de amicale.acum 4 ani mai stiti ca uta a juca amicalele in echipamentele de div b deabia din prima etapa au jucat in cele cu dungi rosii
sper sa nu ramana echipamentul de la meciul cu SOTRON. e oribil :x
si totusi ce firma de echipament o sa avem?as prefera adidas...echipamentele de la meciul cu Sopron sunt oribile
ce dracu conteaza asa mult echipamentu...?sa joace si in clontzu gol daca vor atata timp cat au rezultate
trebuie sa avem si echipamente de firma..nu putem juca in LIGA 1 cu echipamantele alea SALLER...
pai noi suporterii UTA-ei,ne-am cumpara tricouri adidas sau nike,cu UTA,sa le purtam la meciuri,asa..cine poarta un amarat de tricou saller??
depinde de cine o sa ne faca echipamentul..sper ADIDAS :D