Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Echipamentul UTA-ei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
RzvRzv unde vezi tu tricouri versi in poza aia. Eu vorbesc de tricouri rosii,short negru. Deci alea rosii sunt pentru promenada, cand merg la shopping in cantonamnetele din Germania,Italia,Spania,Turcia...
[Image: prez-43.jpg]
[Image: ech.jpg]

La cel alb, pe spate sus scrie Universitatea de Vest Vasile Goldis (parca :biggrin: )
@adymax: cele rosii sunt tricouri de prezentare ( de exemplu cum erau cele polo de la Uhlsport)
INCREDIBIL CE URAT AI TRICOUL ALA VERDE.RUSINE CONDUCERI CARE AU ALES SALLER.RUSINE !!!!!!!!!
(22-08-2009 02:19 AM)cipri_23 Wrote: [ -> ]INCREDIBIL CE URAT AI TRICOUL ALA VERDE.RUSINE CONDUCERI CARE AU ALES SALLER.RUSINE !!!!!!!!!

lasa mah ca nu vor juca atat de des cu ala verde...ai fi preferat roz? negru? albastru?
Cand era roz nu era bine ca seamana cu a curvelor galbene acum, negru e de inmormantare...tot timpul se gasesc nemultumiti. Sa dam noi goluri si sa jucam fotbal ca echipamentul conteaza mai putin la momentul asta.
inca una, am uitat de ea
[Image: 2elys7m.jpg]
Uratel echipamentu..
echipamentul saller de baza al UTA-ei in noul sezon va fi modelul"celtic" cel cu sponsorul FORD(model folosit si de arminia bielefeld),celelalte modele vor fi folosite mai rar.din cite imi amintesc din anumite poze UTA folosea in ani de glorie tricouri cu dungi orizontale gen "celtic"

cipri23 says:"INCREDIBIL CE URAT AI TRICOUL ALA VERDE.RUSINE CONDUCERI CARE AU ALES SALLER.RUSINE !!!!!!!!! "
mai omule bun stai putin sa-l vezi live cum arata si abia dupa aia trage concluzii din astea pacifiste,te pomeni ca erau mai faine alea lotto roz.vedem echipamentul live si dupa aia putem trage anumite concluzii,nu poti face acest lucru vazand doar niste poze.
p.s.in plus de asta gandeste logic , lotto era mai scump ca saller ,mult mai prost calitativ iar tricourile erau facute in turcia,spre deosebire de saller care sunt aduse direct din germania,e normal sa se aleaga varianta mai buna raportata la calitate-pret,asa ca nu mai plangeti dupa lotto ,ca chiar nu merita.
Tot nu m-am resemnat in legatura cu noul echipament, care as fi vrut sa fie in dungi verticale! Despre cel verde insa pot sa spun ca sunt multumit, este o culoare ceva mai putin folosita la un echipament de fotbal ceea ce-l face putin mai special. Nici mie nu mi-a placut cel roz, cel negru era cam funebru, iar despre galben am o parere proasta. Cred ca un argintiu cu insertii negre era beton! Desi stiu ca unii (nu dintre suporterii adevarati) prefera portocaliul!
Echipamentele ca echipamentele, da' ce bune is pitzypoancele...
Tu burebista, esti un maaaaaaaaaaare misogin...:biggrin:
Euuu? Maaareee? :))

p.s. vorbeam serios.
Burebista daca vrei iti dau id-ul lu tipa in verde. (fosta miss Arad) :D:D
ii da tipa ignore si asa :biggrin:
frumos echipamentul cu care sa juca ieri,este exact asa cum m-am asteptat ,foarte buna ideea cu amplasarea stemei municipiului Arad si a judetului Arad ,pe cele doua mineci,poate era mai OK ca numele universitati vasile goldis sa fie scris pe spate in forma(U.V.V.G,in loc de UNIVESTITATEA V.GOLDIS),sa speram ca in curand noile echipamente vor fi disponibile si pentru suporteri.
p.s.bine ca au disparut tricourile alea cu squadra azzura:biggrin:
Unul dintre cele mai frumoase echipamente ale noastre pt meciurile din deplasare:

[Image: 364a124338032fa6732ad33.jpg]
Dar de ce nu is si sponsorii pe tricouri?
dai in p**a de sponsori...ii mai fain fara :D

Vlad_SUR

ca Bilbao!!!pac-pac!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Reference URL's