Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Bilete/abonamente
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu incepeti cu critici la adresa conducerii. Fiti siguri ca n-o sa faca nimeni avere din vanzarea unor simple abonamente. Fiti realisti si lasati-i pe actionari sa-si faca treaba. Suntem in A, nu putem sa actionam la infinit pe baza unor preconceptii. Daca sunteti utisti adevarati, sunteti de-acord si cu aceste abonamente. Asa ca, haideti sa incurajam UTA si s-o sprijin, pentru ca avem nevoie de un inceput bun. Forever UTA !!!!!!!!!
bv in sfarsit unu care imi place. Fiti mai optimisti si acceptati situatia. Cine are bani si vrea sa vina la meci sa vina cine nu Nu.
Faptul ca suntem UT-isti NU ESTE DE VANZARE!!!!!!!!!! Cred ca tocmai asta trebuia sa intzeleaga cei care au stabilit pretzurile... si care bazandu-se pe ceea ce simtzim noi pentru UTA vor sa mai rotunjeasca veniturile... nu spun sa se imbogatzeasca.

Vreau doar sa va intreb daca stitzi de ex ca un abonament in Peluza la HSV (Hamburger SportsVerein) costa 40EUR pe sezon.... Acum va mai intreb daca par chiar atat de rezonabile aceste abonamente. (HSV a terminat pe locul II in Bundesliga sezonul trecut)

Vezi si "post-ul" meu de acum jumatate de ora
Real_NG Wrote:bv in sfarsit unu care imi place. Fiti mai optimisti si acceptati situatia. Cine are bani si vrea sa vina la meci sa vina cine nu Nu.

Cred ca ai pus punct-ul pe I .... DOAR CINE ARE ANI isi poate incuraja echipa... restul.... treaba lor (cam asa arata gandirea nu?)
salarul minim pe economie e in juru a 310 ron .... abonamentul la UTA la tribuna a II a pe sezon e de 800 ron sa fim seriosi ..... preturile astea nu sunt realiste .....
cu toate ca fac parte din categoria celor care ar putea sa isi cumpere abonament, nu imi voi cumpara din respect pentru adevaratii suporteri care nu au posibilitatea sa isi cumpere un abonament(bilet)! Nu accept ca unii sa isi faca campanie electorala pe banii nostrii!Sa le fie rusine!Mai mult ca sigur voi sustine pe UTA la Vaslui si la Pitesti!
s`au afisat undeva preturile finale? ca nu am vazut...oricum singura sansa se pare ca este indreptarea catre peluza unde accesul se va face cu legitimatii de galerie care se vor gasi la liderii gruparilor din peluza la un pret mai redus. asta nu inseamna ca iti faci legitimatie si vi sa stai si sa manci seminte...daca va hotarati careva sa va alaturati peluzei trebuie sa stiti ce inseamna asta si sa nu calcati stramb ca se vor retrage legitimatiile
preturile sunt putin exagerate, dar asa macar nu vin la meci suporterii care vin numai atunci cand joaca Steaua, Rapid sau Dinamo
Nu va lua nimeni nici o legitimatie daca se mentin preturile astea fiindca nu ar fi corect fata de ceilalti suporteri. Singura solutie este boicotul total pana cand isi reconsidera pozitia fata de pretul abonamentelor.
au aparut preturile finale?? ca nu vad niciunde...
si cine crezi ca o sa boicoteze...?
Pe site si in toate ziarele, au trimis comunicat oficial.

Unii din pacate vor boicota "fortati" fiindca nu isi vor putea permite si din restul sa speram ca vom fi destui, oricum cred ca prima categorie va fi mult mai numeroasa.

Edit: au fost 3500 de abonamente vandute acum 4 ani cand veneam in urma unei promovari pe bune nu ca acuma si entuziasmul era mult mai mare, la cine crezi ca vor vinde ei 5000 de abonamente la preturile astea.
E simplu (pt. conducatori): sa presupunem ca se vand 5000 de abonamente (maxim, zic eu) restul pana la 8000 vor fi bilete. Asa ca pt. cei care nu-si permit mai raman solutiile: sa cumpere bilete, sa mearga in deplasari sau televizorul... :eek: :eek: :eek:
P.S. Prima mare bila neagra pt. conducere :(
in principiu biletele la peluza vor fi peste 200 de mii la trib a2 peste 400 de mii iar la trib a1 peste 500 ...asa ar fi normal sa iesi mai ieftin daca iei abonament ...9 meciuri in tur plus cel cu vasluil deci 10 meciuri ....la tv nu prea ai cum sa te uiti ca nu prindem telesportul iar in deplasari poate ptr multi de aiceaa nu au timp sa mearga....nu cred ca vor mai scadea ceva , ca o parere personala ei cred ca vin aicea si se imbotagesc as vrea sa stiu cati bani au dat pana acuma ptr transferuri nush daca mai mult de 500 000 .... oricum voi fi prezent in peluza sa imi incurajez echipa favorita chiar daca o sa fac eforturi supraomesti :) ......asa ca HAI UTA :) !!!
nici in LIBAN nu sunt asa preturi la abonamente
Stie cineva daca partea de jos a tribunei a doua e considerata peluza?
ce mai conteaza
pai vreo 2 mil.. :)
E batatie de joc, sunt foarte dezamagit am discutat cu mai multa lume si efectiv nu isi permit multi oameni aceste sume si e pacat ca nu vor intra pe stadion multi suporteri inimosi, vor veni doar cei cu bani e pacat pt entuziasmul creat; ba da ce escroci sunt astia, niste afaceristi pt ei doar asta conteaza restul tot ceea ce inseamna UTA e zero. :? :( :?

Haide UTA number ONE!!!
ai dreptate niste gunoaie
Reference URL's