No bine acuma si tu...:p Nu iti ajunge ca am primit carduri?
Stiu ca exista nemultumiri insa in afara de Dorin, doamna Daniela, nea Laci, bucatarul si contabila cand e nevoie de dumneaei nu prea e nimeni la club. Nu am luat in calcul ingrijitorii terenului si paza.
Cu un astfel de staff e greu sa faci minuni peste noapte. Sunt si ei oameni si se descurca cum pot. Cred ca putem fi si noi mai intelegatori.
Eu unul sunt foarte multumit de cum a decurs procesul de obtinere a abonamentului in anul asta...Si de cum arata el...Arata a echipa de liga 1...:P Sper ca si baietii sa isi dea seama de asta si sa ne duca in liga 1...:P Si o mica paranteza...Auzeam ceva de digi ca ne cumpara drepturile de acasa...Ei bine eu sincer nu prea mi-as dori acest lucru pentru ca vor fi multi care vor renunta sa mai mearga la meci preferand sa se uite la tv...Pe mine unul ma incalzea daca digi ar fi cumparat drepturile meciurilor din deplasare...:)) Scz dar nu stiam unde sa scriu off-topicul...Propun crearea unui nou topic pe acest subiect...:P
Ramane valabila si sezonul acesta intrarea libera pentru copii? Se stie ceva in acest sens?
Daca sunt plecat din oras si ajung doar in 23 august (si locurile vechi se pastreaza doar pana in 22 ) ce pot face ?
poţi veni mai repede cu o zi sau îţi faci abonament pe alt loc :))))))))
cred ca poti ruga pe cineva sa meraga sa iti faca (cu o copie dupa buletin si abonamentu vechi)
Stie cineva cam cate abonamente s-au vandut pana astazi ?
Multumesc.
scrie pe prima pagina a sitului: 705 parca.